Photos
Videos
Füvet, füvet, füvet ...
37
Posts

Egy kis nosztalgia

A little nostalgia
Translated

Sándor gazda és Zsálya

Master Alexander and sage
Translated
Image may contain: one or more people, sky, child, outdoor and nature
Posts
A „Demeter” minőségről Amikor Demeter minősítésű élelmiszert vásárolunk, vajon tudjuk-e, hogy mit jelent ez az adott termék termesztését, feldolgozását és szállítását figyelembe véve? A Demeter márka a biodinamikusan termesztett és feldolgozott élelmiszerek nemzetközi v....
napfenyesgyogykozpont.hu

Kedves Állást keresők!

Az Élő Bolygó élelmiszeripari mérnök munkatársat keres.
Ha érdekel a biodinamikus szemléletű gazdaság és szívesen szereznél gyakorlati tapasztalatokat, ha szeretsz csapatban dolgozni és nem riadsz vissza a munkától sem, JELENTKEZZ! Várunk.
Az Élő Bolygó gazdaság a Bakony aljában található Szentgál külterületén. A gazdaság magyartarka szarvasmarhákkal, mangalicákkal és mezőgazdasággal foglalkozik. A bővítési terveinkben baromfitartás is szerepel. Fő prof...ilunk a szarvasmarhatartás és a tej, illetve a tejtermékek előállítása.
Olyan fiatalok jelentkezését várnánk, akik szívesen vesznek részt a tej feldolgozásában, tejtermékek készítésében (tejpasztörizálás, joghurt, kefír, vaj, sajt, túró gyártása); akik megbízhatóak, pozitív gondolkodásúak, elhivatottak és tudnak önállóan, de szeretnek csapatban is dolgozni. Tejkonyhán a kézi- és gépi mosogatás sem maradhat el (edények, műanyagkanna, tejesüvegek). Csapatunk fiatalos, vidám és családias hangulatú.
Szállás lehetőséget a helyszínen sajnos jelenleg nem tudunk biztosítani. A bejárásban Herendről és Szentgálról viszont tudunk segíteni.

Érdeklődni lehet a +36209737849-es telefonszámon.

See More

Kedves Állást keresők!

Az Élő Bolygó állattenyésztő mérnök és ehhez hasonló végzettségű munkatársat keres.
Ha érdekel a biodinamikus szemléletű gazdaság és szívesen szereznél gyakorlati tapasztalatokat, ha szeretsz csapatban dolgozni és nem riadsz vissza a munkától sem, JELENTKEZZ! Várunk.
Az Élő Bolygó gazdaság a Bakony aljában található Szentgál külterületén. A gazdaság magyartarka szarvasmarhákkal, mangalicákkal és mezőgazdasággal foglalkozik. A bővítési terveinkben baromf...itartás is szerepel. Fő profilunk a szarvasmarhatartás és a tej, illetve a tejtermékek előállítása.
Olyan fiatalok jelentkezését várnánk, akik szeretnének állatokkal foglalkozni (gépi fejés folyamatának előkészítése, - felügyelete, etetés, almozás, gondozás, mezőgazdasági gépekkel való munkák, állatnyilvántartások vezetése stb.), akik megbízhatóak, pozitív gondolkodásúak, elhivatottak és tudnak önállóan, de szeretnek csapatban is dolgozni. Csapatunk fiatalos, vidám és családias hangulatú.
Szállás lehetőséget a helyszínen sajnos jelenleg nem tudunk biztosítani. A bejárásban Herendről és Szentgálról viszont tudunk segíteni.

Érdeklődni lehet a +36209737849-es telefonszámon.

See More

Szép napot kívánunk! 😆

Image may contain: sky, cloud, twilight, outdoor and nature
Image may contain: sky, twilight, cloud, outdoor and nature

Kedves Középiskolás Diákok, Egyetemi Hallgatók!

Az Élő Bolygó gyakornokokat keres a 2018-as évre.
Ha érdekel a biodinamikus szemléletű gazdaság és szívesen szereznél gyakorlati tapasztalatokat, ha szeretsz csapatban dolgozni és nem riadsz vissza a munkától, JELENTKEZZ! Várunk.
Élő Bolygó Gazdaság magyartarka szarvasmarhákkal, mangalicákkal és mezőgazdasággal foglalkozik. A bővítési terveinkben baromfi tartás is szerepel. Fő profilunk a szarvasmarha tartás és a tej, illetve a ...tejtermékek előállítása.
Az Élő Bolygó Gazdaság a Bakony aljában található Szentgál külterületén. Olyan fiatalok jelentkezését várnánk, akik iskolai, egyetemi gyakorlati idejükben szeretnének állatokkal foglalkozni (fejés, etetés, almozás, gondozás), akik szívesen vesznek részt a tej feldolgozásában, tejtermékek készítésében, akik kipróbálnák magukat a mezőgazdasági gépek kezelésében is (bálázás, földmunkák). Az állattartás mellett az idénynek megfelelő gyümölcs és zöldség betakarítása, feldolgozása is várja a segítő kezeket.
Csapatunk fiatalos, vidám és családias hangulatú. Gazdaságunk több éve fogad Waldorfos középiskolás hallgatókat, de voltak már amerikai önkéntesek is a farmon segíteni.
Szállás lehetőséget sajnos jelenleg nem tudunk biztósítani. A bejárásban Herendről és Szengáltól viszont tudunk segíteni.

Gyere hozzánk, hogy kipróbáld magad, hogy tanulhass az állatok és a természet nyelvén, hogy új élményekkel gazdagodj.

Érdeklődni lehet itt a facebook-on és a +36204143456-os telefonszámon. 😉

See More

Itt minden hétfőn megtalálhatjátok a termékeinket! 😉

You can find our products here every Monday! 😉
Translated
Image may contain: text
Image may contain: text
No automatic alt text available.
a másik bolt added 3 new photos.

A megnőtt igényeknek megfelelően egyre több tej és tejtermék érkezik a másik boltba. A tejhét jelenleg úgy néz ki, hogy hétfőn az Élő Bolygó Alapítvány biódinam...ikus gazdaságából érkezik klasszikus tej - rendesen üvegben, betétdíjjal. Tőlük kapunk még natúrjoghurtot és kefirt is. Szerdán pedig várjuk mostantól a Martontej termékeit, kiemelve, hogy laktózmentes tejet is szállítanak és nagyon finom madártejet is. Csütörtökön megszokott módon pedig a Maszlik Családi Gazdaság bevállt termékei érkeznek. Talán így megoldódik, hogy ne legyen hiány a hűtőnkben.

See More

Vacsora!

Dinner!
Translated
Image may contain: outdoor

Kukucs, Boldog Újévet kívánunk!

No automatic alt text available.

Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánunk!

We wish you happy, peaceful Christmas Holidays!
Translated
Image may contain: christmas tree, plant, tree and outdoor

Lazulás a Haverokkal.😉

Chillin ' with my friends. 😉
Translated
Image may contain: one or more people, hat and outdoor

Jól teszed, ha eszed!

Image may contain: food
Image may contain: people sitting, table and food
Image may contain: people sitting, table, food and indoor
Image may contain: food

😜

No automatic alt text available.
Terra Hungarica to Mitiszol Fesztivál

🍅Íme a holnapi menü, lesz ami "felszívja"...