Photos
Videos
Nu al feest in Westkapelle! Terwijl ik vanavond de laatste dingen ga inrichten voor de opening van MORGEN❤️❤️❤️ komt de fanfare voorbij. Voelt als een heel feestelijk begin alvast, ook al was het natuurljk niet voor ons bedoeld. Wij hebben er weer zin in!
51
6
@WESTKAPELLE... Het 2016 winkelseizoen van 1001 Juweeltjes is inmiddels afgesloten... Volgend jaar maart zijn we weer open.. Ondertussen blijft het natuurlijk genieten in Westkapelle. Iedereen bedankt voor dit mooie jaar. Hopelijk zien we jullie volgend jaar weer terug!
49
8
1001????.... Denk eigenlijk dat er veel meer juweeltjes in de winkel liggen :D ... Alles met veel liefde en plezier uitgezocht. Ook deze week zijn we van plan weer op inkoop te gaan. Tijd voor o.a. wat leuke nieuwe kledingstukken.... Wil je langskomen, dan zijn we de komende week alleen op zaterdag open (donderdag & vrijdag zijn we éénmalig dicht). Happy evening!! Xxx
25
2
Posts

❤️💜💚 Stranddag Westkapelle ❤️💚💜 Volgende week leuke nieuwe strandtassen en armbanden in de winkel. Voor nu fijne zondag allemaal!

Gooooooodmorning!!! Vandaag wordt een echte strandtassen dag. Er zijn weer superleuke nieuwe in de winkel! ❤️ Kom zelf een kijkje nemen, vinden we gezellig 😊

Posts

Vandaag zijn we open tot 14:30! Beetje druilerig, maar klaart vast nog op 😜 Binnen warm en lekkere chocolade eitjes 🐥🐣🐤

Vrolijk Pasen! We zijn beide paasdagen open.. zondag van 12 tot 16 uur en maandag van 11 tot 14:30 uur. Misschien zien we je nog?!!

Image may contain: shoes

VANDAAG zijn we weer open!!!! Kom je ook? Zuidstraat 119 - Westkapelle
Van 11 tot 17 uur

Nu al feest in Westkapelle! Terwijl ik vanavond de laatste dingen ga inrichten voor de opening van MORGEN❤️❤️❤️ komt de fanfare voorbij. Voelt als een heel feestelijk begin alvast, ook al was het natuurljk niet voor ons bedoeld. Wij hebben er weer zin in!

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by 1001 Juweeltjes
472 Views
472 Views

Lentekriebels... Dan kom je na een lange dag inkopen Westkapelle inrijden en zie je dit... ❤️ Mooie avond om de kledingrekken te gaan vullen met de nieuwe aankopen uit de kofferbak!

Image may contain: sky, flower, plant, tree, outdoor and nature
Image may contain: sky, ocean, cloud, outdoor, nature and water
Image may contain: sky, car and outdoor

UPDATE...Help mijn man is klusser... en ik zelf trouwens ook 😅 Want zaterdag 24 maart moet 1001Juweeltjes er weer tiptop bijstaan! Gaan we eindelijk weer open na de lange winterstop. Gaat vast een heel leuk jaar worden 💃🏽🌼🍾❤️Met op veler verzoek ook weer wat rekken kleding! De zolder komt vol met accessoires, met o.a. een grote keus aan stoere & fijn geprijsde zonnebrillen. Nouja, nog genoeg te doen voor de opening. Wij kijken er alvast naar uit en knutselen nog even verder ondertussen 😜 Tot binnenkort!

Wat leuk! Jan heerlijk aan de koffie bij Robuust in Middelburg

Image may contain: 1 person, sitting and indoor
Robuust is with Martijnfincke-fotografie and Herbergen.

Humans of Robuust!

Samen met Martijnfincke-fotografie portretteren we elke week de mensen die Robuust, Robuust maken. Ieder uniek en ieder met zijn eigen verhaa...l. Deze keer: Jan Eggebeen!

"Ik ben 46 jaar en woon in Middelburg. Ik vlieg al 25 jaar als purser bij KLM. Al jaren hebben mijn vrouw en ik een zomerwinkel in Westkapelle en sinds kort hebben we een tweede winkel bij onze woning op het Damplein, Divali Middelburg. Ons assortiment verzamelen we tijdens onze reizen. Als ik niet moet werken wandel en skeeler ik graag door de stad.

Ik vind de wereld te gehaast, alles moet in een super hoog tempo, het is onmenselijk. Onthaasten, dat zouden meer mensen moeten doen.

Het is fijn om een vaste stek te hebben, waar je je thuis en welkom voelt én de allerlekkerste cappuccino kan drinken. In deze gejaagde wereld is Robuust een oase van rust. Robuust heeft een enorm divers publiek. Iedereen wordt in zijn waarde gelaten en kan zichzelf zijn, iets wat ik heel belangrijk vind!"

See More

Voor iedereen die nu niet hier is even een paar fijne plaatjes ❤️ Zondag in Westkapelle ❤️ Hoop dat jullie ook een fijne dag hebben! liefs, Jan & Joleen - 1001 Juweeltjes

www.zeeuwsenzoet.blogspot.com ??!!
Wat doe je op lange winterse avonden? Nou.. beetje I-padden bijvoorbeeld. Zo kwam ik weer op een oude blog terecht, die ik zo omstreeks het begin van 1001 Juweeltjes nog bijhield. De winkel heette toen nog Zeeuws en Zoet omdat ik een opleiding chocolatier aan het doen was in België. Uiteindelijk werd het toch geen chocolade en werd de winkel omgedoopt tot 1001 Juweeltjes. Op de blog hield ik de verbouwing bij van het winkeltje en echt, het ...was toen nog een lege schuur! Ik blogde over de markten en bestemmingen die ik als stewardess bezocht...dat shoppen lag aan de basis van 1001 Juweeltjes... En ik blogde over Zeeland....
Was toch weer even leuk, zo’n blik terug in de tijd!
Maakt ook dat we weer zo veel zin in het nieuwe seizoen krijgen, zo na die lange winterstop. De 2018 opening zal trouwens zaterdag 24 maart worden!
Duurt nog wel even, misschien leuk om ondertussen nog een blik op de oude blog te werpen, dus hierbij nogmaals de link:
www.zeeuwsenzoet.blogspot.com

See More

Wij wensen iedereen hele mooie feestdagen!
❤️ Jan & Joleen
1001 Juweeltjes - Zuidstraat 119 - Westkapelle

Image may contain: 2 people, people smiling

Tikkeltje mistig vandaag... ideaal om de kerststerren in de etalage te hangen Voorlopig nog winterstop in Westkapelle, maar onze andere winkel: Divali - Damplein 5 in Middelburg is wel open. Misschien zien we je daar nog 🤗

Zomaar leuk om even te delen...maar wat hadden we toch een leuke ‘bedrijfswagen’! ❤️ Fijn weekend allemaal!

Image may contain: 1 person, smiling, car and outdoor

Terwijl 1001 Juweeltjes een winterstop houdt, is onze andere winkel Divali Middelburg wel open. Misschien vindt je het leuk om ons ook daar te volgen op Facebook en/of Instagram!

https://www.facebook.com/DivaliShop/

https://www.instagram.com/divali_middelburg/

Divali Middelburg added 6 new photos.

Ondertussen op onze Instagram.... Onlangs bedachten we dat het leuk zou zijn op onze wandelingen door Middelburg een 'item van de dag, ergens in de stad' te fot...ograferen. Zo kan het dat onze buren ons al hebben zien langslopen met o.a. een uil, een zeepaardje en een etalagehoofd. Vind je het ook leuk om te zien waarmee en waarheen we op stap gaan? Volg ons dan op instagram: https://www.instagram.com/divali_middelburg/

See More