Posts

Wil je het algemene nieuws van Hoogeveen en omstreken volgen? Klik dan op de link hieronder.
https://www.facebook.com/groups/algemeennieuws112hoogeveen/

Wil je weten wat er zoal te doen is in Hoogeveen en omstreken? Klik dan op de link hieronder.
https://www.facebook.com/groups/agendahoogeveen/

Politieberichten Drenthe van woensdag 21 februari

▓ Politie zoekt getuigen gewapende overval Emmen

Emmen - Op maandag 19 februari rond 16.30 uur werd de Big Bazar aan de Houtweg in Emmen overvallen door twee nog onbekende mannen. Een blanke en getinte man bedreigden de kassamedewerkster met een vuurwapen.

...Continue Reading
Videos
Hoogeveen: te veel schoonmaakmiddel gebruikt bij het poetsen
13
93
Grote kerstbomen uit het kleine dorp Tiendeveen.
60
23
Noorderlichtjesparade 2017 Hoogeveen
29
31
Photos
Posts

Beilen: bewoonster overleden na woningbrand.

Dinsdagmiddag omstreeks half vier brak er brand uit in een woning aan de Hultinge. De bewoonster raakte daarbij gewond en is met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De vrouw is 's avond aan haar verwondingen overleden.

Uit politieonderzoek zijn geen aanwijzingen naar voren gekomen voor een misdrijf. De politie gaat dan ook uit van noodlottig ongeval.

...

Klik op de link hieronder om de video te bekijken.
https://www.youtube.com/watch?v=MIOJA8AvaxA

See More

Politieberichten Drenthe van dinsdag 20 februari

▓ Politie zoekt getuigen gewapende overval Emmen

Emmen - Op maandag 19 februari rond 16.30 uur werd de Big Bazar aan de Houtweg in Emmen overvallen door twee nog onbekende mannen. Een blanke en getinte man bedreigden de kassamedewerkster met een vuurwapen.

...Continue Reading

Politieberichten Drenthe van zondag 18 februari.

Politie onderzoekt ongeval discobus

Meppel - De politie onderzoekt een ongeval dat zaterdagnacht rond 01.45 uur plaats vond op de Steenwijkerstraatweg. Twee inzittenden van een bus raakten daar gewond toen ze uit de bus op straat vielen.

...

De bus reed in een bocht toen het gebeurde. Een 18-jarige man uit Wanneperveen en een 17-jarige jongen uit Giethoorn kwamen tegen de deur aan die op dat moment open ging. Daarna vielen de twee op straat. Beide zijn met verwondingen aan het hoofd voor medisch onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.

De politie doet een nader onderzoek hoe dit heeft kunnen gebeuren. De bus is in beslag genomen en wordt technisch onderzocht. De chauffeur is verhoord. Het technisch onderzoek wordt gedaan door de afdeling Verkeersongevallenanalyse.

See More

Als je je afvraagt wat de brandweer in de Beukemastraat doet? Daar is een gaslekje voor een woning. Medewerkers van de Rendo zijn bezig om het lek te dichten.

Image may contain: basketball court, night and outdoor
Image may contain: one or more people, night, basketball court and outdoor

Pesse: auto via boom de sloot in

Op de Oostring is dinsdagochtend een inwoonster van Pesse omstreeks kwart voor elf met haar auto in een sloot beland.
De vrouw verloor kort na de T-splitsing met de Kampiepensweg, de controle over de wagen, botste tegen een boom, waarna de auto de sloot ingleed.
De bestuurster kwam er zonder kleerscheuren vanaf. Haar auto werd door een berger uit de sloot getrokken en afgevoerd.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
1.2K Views

Brand in grote schuren in Kerkenveld.

Dinsdagochtend om even voor tien uur brak er brand uit in een grote schuur aan de Gedempte Hoofddiep. Het vuur breidde zich snel uit, waardoor ook een tweede schuur vlam vatte. De schuren horen bij een bedrijf dat trappen maakt.

Om definitief te kunnen nablussen, worden de schuren gesloopt. Dit zal nog zeker enige tijd in beslag nemen.

...

Vanwege de rookontwikkeling werd er een NL-Alert afgegeven. Omwonenden werden geadviseerd om ramen en deuren te sluiten en de ventilatie uit te zetten.

Klik op de link hieronder om de video te bekijken.
https://www.youtube.com/watch?v=JkPif1SE04M

See More

Boerderij in Wachtum in de as gelegd

Een rietgedekte boerderij aan het Westereind is in de nacht van maandag op dinsdag verwoest door brand.

De brand ontstond rond half drie aan de voorkant en verspiede zich razend snel. Toen de brandweer arriveerde, sloegen de vlammen al uit het dak. De boerderij brandde helemaal af. De brandweer was geruime bezig met nablussen.

...

Klik op de link hieronder om de video te bekijken.
https://www.youtube.com/watch?v=qJeD-sY9Qfg

See More

Brand in woning in Westerbork

In een woning aan de Nijkampen heeft maandagmiddag om kwart over één een korte maar felle brand gewoed.
Toen de hulpdiensten arriveerden sloegen de vlammen al uit de beneden verdieping. De brandweer had het vuur snel onder controle. Een bewoonster werd door een ambulanceverpleegkundige onderzocht, omdat zij rook had ingeademd. Het huis is tijdelijk onbewoonbaar.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
1K Views
Mag je 112 bellen als een kat vast zit in een boom? Uit een rondgang langs alle meldkamers blijkt dat veel mensen naar het 0900-servicenummer van de politie bellen als ze eigenlijk 112 moeten hebben. Weet jij wel wanneer je welk nummer moet hebben? Doe de quiz.
rtlnieuws.nl

Zwinderen: drie auto’s betrokken bij ongeval op de A37

Op de A37 ter hoogte van hectometerpaal 15.0 vond donderdagavond even na half tien een ongeval plaats waarbij drie auto’s betrokken waren.

Eén auto vloog over de kop en kwam ondersteboven op de rijbaan tot stilstand. Eén bestuurder raakte gewond en moest met een ambulance naar een ziekenhuis worden overgebracht. De A37 was enige tijd afgesloten voor het verkeer.

...

Klik op de link hieronder om de video te bekijken.
https://www.youtube.com/watch?v=qwEWfLgvxME

See More
Chloe Hoogeveen added 8 photos and a video.

Deze avond is de fiets van een vriendin gejat achter bij het Reviusplein. Als iemand deze persoon herkent of iets heeft gezien en dat ons kan vertellen helpt dat ernorm! 😘 delen wordt gewaardeerd!

Op de N34, Emmen richting Coevorden, ter hoogte van hectometerpaal 57.8, staat op het viaduct bij afslag Erm een agent met een lasergun.

Op de A37, Emmen richting Hoogeveen, staat ter hoogte van hectometerpaal13.7, voor het Total tankstation, een flitser.

Vanaf nu zullen er op deze pagina alleen 112 nieuwsberichten, misdaadberichten en radar- en lasergun controles te zien zijn.

De laatste tijd zijn er ook andere berichten geplaatst, waardoor het een warboel werd. Dat gaat vanaf nu dus veranderen. Er zijn twee groepen aangemaakt, namelijk Agenda Hoogeveen en Algemeen Nieuws 112hoogeveen.

In de groep Agenda Hoogeveen, https://www.facebook.com/groups/agendahoogeveen/, kun jij ook een bericht plaatsen. Wel worden de berichten v...oor het plaatsen gecontroleerd door de beheerders, zodat de groep niet bomvol komt te staan met reclame.

In de groep Algemeen Nieuws 112hoogeveen, https://www.facebook.com/groups/algemeennieuws112hoogeveen/, vind je het algemene nieuws van Hoogeveen en omstreken. Ook hier kun jij een bericht plaatsen of een oproep doen. Ook in deze groep zullen de beheerders controleren op reclame voordat een bericht geplaatst wordt.

In beide groepen kun jij iemand toevoegen, dat hoef niet per se door ons gedaan worden.

See More

Op de N375, Meppel richting Pesse, staat ter hoogte van hectometerpaal 15.2 een flitser.