Posts
Even wat inspiratie voor straks als mijn zwangere buikje weer weg is! Een broek met sterren staat hoog op de wishlist, en is super leuk om te combineren!
1310bynora.com

Belly update ❤️ 18 weeks! Almost 19! Time goes so fast 😍

#bellyupdate #mommytobe #mommystyle #preggos #18weeks

Image may contain: 1 person, stripes
Photos
Posts
Even een nieuw iets vandaag! Namelijk een gedichtje met de uitleg hoe ik er op kwam! Gedicht geluk , het besef ervan en hoe ik dat voel.
1310bynora.com

Love 😍 can't wait to see our little girl again this week!

#mommystyle #mommytobe #outfit #fromabove #18weeks

Image may contain: one or more people
The journey of beauty - Etos haar nieuwe welness lijn! Geïnspireerd door de schoonheidsrituelen uit Afrika, Nepal, Nieuw-Zeeland en Hawaï. waarvan ieder een eigen geur heeft!
1310bynora.com
  Happy Sunday allemaal! En welkom terug bij de *voorheen instasnaps nu Phonesnaps! Welkom terug? Ja want het is echt een hele tijd geleden dat er een instasnaps online kwam! En dat is geen probleem maar ik wil hem nu weer wat vaker terug laten komen! En ik ga dit uitbreiden vanaf deze week met ......
1310bynora.com
Vandaag kijken we even terug in outfits uit Februari 2016! Altijd leuk om weer even te kijken hoe je je nu kleed en toen :)
1310bynora.com
Vandaag een review over de super prijs vriendelijke Shampoo & Conditioner van Etos eigen merk ! Wat vind ik ervan en raad ik deze producten aan?
1310bynora.com
Vandaag even een update! Momenteel ben ik 16 weken zwanger en alweer bijna 17! Ik vertel een beeetje over hoe alles gaat en deel ook mijn eet gewoontes :P
1310bynora.com

Dear daddy, It's already 3 years ago, days, weeks, months, years fly by but not one day without thinking about you still missing you so so much but luckily we have those beautiful memories and your soul in our hearts, where you will be for ever and ever! And one day we will meet again! 💙💙💙
*
*
*
#favoriteplaceintheworld #daddysgirl #misyou #love #bestfriend #view #prettyview #happiness #memories #forever #instadiary #photooftheday #sea

Image may contain: ocean, sky, outdoor, water and nature
Een nieuwe outfit met mijn nu nog kleine buikje! Ik scoorde een paar nieuwe items uit de sale! Juist zwangerschaps mode is een feitje nu! Kijk je mee naar de look?
1310bynora.com
Een review over de Paula's Choice Resist Anti-Aging C15 Super Booster! Een veel belovend product van Paula's Choice! Zal het ook echt goed zijn? Dit lees je in de review!
1310bynora.com
      Een nieuwe outfit met Zwart wit en een beetje grijs en ook nog een heel klein buikje 😉 Dat is even wennen zeg. Vooral in het begin rond de 11e week voelde ik me meer zo van hmm buik? gewoon wat dikker of baby? Nu is dat wel anders nu is het ... Lees meer!
1310bynora.com
      Het is even geleden dat er een look online is gekomen! Maar deze vond ik te leuk om niet te delen ik bedoel glitters zijn altijd leuk 🙂 Lekker thuis in de stoel met de honden op nieuwjaars dag! En ineens dacht ik foto momentje 😉 Dus zo gezegd zo gedaan en ... Lees meer!
1310bynora.com
Zwemmen in de winter, iets wat we misschien niet allemaal doen simpel weg omdat je het in de zomer meer normaal vindt. Maar ik denk toch dat er wel veel vrouwen zijn die wel elke week een paar baantjes gaan trekken in het zwembad!   Al doe ik dit op dit moment nog niet, soms ... Lees meer!
1310bynora.com
Vandaag een interieur artikel! Dit over ons bed en de opmaak hiervan met een nieuw dekbedovertrek en een XL Plaid van dekbed discounter!
1310bynora.com