Reviews
4.9
9 Reviews
Tell people what you think
Jacq Van Loon
· November 26, 2015
zeer goede site en belangrijk de goede doelen is TOP zoals Stichting Leeuw !
Renate Zeilstra
· December 19, 2015
Wat goed dat ze dit doen voor
Stichtingleeuw want die verdienen het echt dank zij hun goed werk
Toninho Da Aida
· April 29, 2016
Goede Stiching!!!
Positive Vibraties!!!
Photos
Videos
4Morgen - gratis doneren aan goede doelen
17
Posts

Lieve mensen,

Na ongeveer drie jaren van ondernemen om gratis doneren aan goede doelen in het systeem van goede doelen en kleine en grote weldoeners te krijgen, houdt 4MORGEN op te bestaan.

Ondanks de groei die het platform heeft doorgemaakt, het plezier dat ik de afgelopen jaren heb beleefd ende lessen die ik mocht trekken, heeft het niet het niveau gehaald dat ik voor ogen had.

...

Dit ondanks de steun die ik heb gevoeld en genoten van de Dierenbescherming in de persoon van Marielle van der Meijden-Kastelein, de Kessler Stichting met Bram Schinkelshoek en UNICEF met Walther Hesselink. Dank daarvoor!

Dank ook aan een ieder die de afgelopen periode mee heeft willen denken om het platform te verbeteren. Speciale dank gaat uit naar Jesse Koolhaas, Robert en Roeland van CS Webworks, Jop Kleijer, Arjan Borst en mijn eigen familie.

Met een dubbel gevoel - doordat ik nog steeds geloof in deze vorm van doneren en in toenemende mate zie dat we in actie moeten komen voor een betere wereld, maar ook in de wetenschap dat het op deze manier niet echt gaat vliegen, neem ik (voorlopig?) afscheid.

Wil je doneren aan een goed doel zonder dat dit je geld kost dan kan dat ook via SponsorKliks of Doelshop.nl. Een ander bijzonder initiatief waarmee je goed kan doen is Voor je Buurt

Hgr. Martijn

P.s. aankopen die nog plaatsvinden zolang de website nog in de lucht is, zullen (indien succesvol geregistreerd) gewoon worden uitgekeerd. Gezien de uitbetalingstermijnen van de webshops, zullen naar verwachting de laatste betalingen eind 2e kwartaal plaatsvinden.

See More
Image may contain: text

Mooi gebaar! Een bestelling bij VTwonen levert meer dan 15 euro op voor het favoriete goede doel van een van onze gebruikers.

Ook gratis een goed doel steunen? Dat kan bij winkels of merken als Brekz, KPN, Bijenkorf, Hema, C&A, Coolblue en nog vele andere ....

Zoek je naar een goed doel om aan te geven? Wat dacht je van Compassion Nederland of UNICEF

Image may contain: table and indoor