Photos
Videos
Mooer Firefly
8
4
Knut Hem spiller Julen inn 🎅🏻🎼
58
3
Ingen tvil om at gitar rundt bålet en varm sommer kveld skaper god stemning. Vi er ganske sikre på at det blir morsomst med banjo! #takeitoutside #4soundmoss #4soundnorge #fender #banjo Fender Guitar
49
2
Reviews
4.7
117 Reviews
Tell people what you think
Cathrine Hjertvik
· January 6, 2018
Den beste butikken jeg har vært i tror jeg. For en service og utvalg. Fantastisk betjening og min sønn gikk storfornøyd ut med en Stratocaster ��....
Erik S. Rygge
· March 18, 2018
Dette er en butikk som butikker skal være! Her får du service enten du følger musikersønnen din (kaffe) eller du skal ha noe selv. Butikken anbefales på det varmeste.
Magnus Berger
· October 21, 2017
Må bare skryte av gjengen i Moss! Helt konge kundeservice. Tok toget blid og fornøyd tilbake til Halden med en ny bass under armen og litt utstyr i en pose. Makan til gode folk skal du lete lenge etter!
Ninni Gunhilde Brede Rossavik
· March 7, 2018
Utrolig hjelpsomme og hyggelig å komme til Stordahl Musikk 4Saound i Moss. Jeg fikk hjelp til med å bytte strenger og stemme instrumentet mitt uten å ha kjøpt instrumentet hos dem. Jeg kommer tilbake.
Jules Pad
· July 29, 2017
Jeg hadde liten anelse om hvor kunnskapen deres lå- de gav meg nok info til å kjøpe deg jeg trengte for ei nybegynner :) Hun fikk keyboard og notebok-oh hun koser seg med det den dag i dag :)) heldigvis �
Eirik Voje Rønstad
· July 29, 2017
Meget god service, hyggelig betjening, og gode kunnskaper om produktene. Alltid trivelig å komme innom.
Roger Ole Rangsæter
· October 27, 2017
Topp kundeservice og dyktige fagfolk
Carl Bolghaug
· April 14, 2017
Langt mer enn en butikk.... En virkelig kvalitetsinstitusjon som har bidratt sitt til det rike kulturlivet i Moss by, og som vi alle er takknemlig for at finnes... Fortjener mer enn 5 stars`
Frode Høitomt
· December 26, 2016
kjempe service , for en far som har totalt 0 peiling på musik instrumenter (El.gitar) så er det godt å få litt proff inputt når junior mener det dyreste er det eneste riktige :-)
Ole Martin Holter
· April 14, 2017
Alltid topp service og en god kaffekopp på lur fra denne gjengen!
Posts
Image may contain: 1 person
Image may contain: indoor
No automatic alt text available.
Image may contain: indoor
Schmidt Array added 4 new photos — with Kristian Thomassen Nygård.

This is Kristian Nygård, the latest member of our family, he bought his SA450 on the day that it arrived at Gjermund Stordahl's music shop 4Sound Norge in Moss, Norway...must have been love at first sight! (Cabling by Gjermund...respect!)

4Sound Norge (Moss, Norway) updated their cover photo.
February 16
Image may contain: one or more people and text
Posts

4Sound og Hantek Audio har inngått et spennende samarbeid for salg av formstøpte støypropper og Custom In-Ear Monitors. Dette er produkter som er spesialtilpasset og støpes etter dine ører. Nå kan du endelig få perfekt lytting, eller førsteklasses hørselvern som ikke forringer lyden.

Ta gjerne kontakt på forhånd for å finne ut hva du skal ha, slik at avstøpning i butikk kan gjennomføres raskest mulig. Eller om du lurer på noe!

En liten oversikt over priser: ...
PRO Custom Protection (støypropper) - 1669,-
Evoke Studio Custom IEM (enveis) - 3899,-
Evolve Studio Custom IEM (treveis) - 6899,-
Encore Studio Custom IEM (femveis) - 8999,-

Du kan også få lasergravering og farge på proppene, mot et lite tillegg i pris.

Selve avstøpningen koster kr 250,-* og vi arkiverer disse i 3 år.
*Ved bestilling av propper. Ellers 300,-.

See More
MAR8
Thu 4:00 PM UTC+014Sound Norge (Moss, Norway)Moss, Norway
53 people interested
4Sound Norge (Moss, Norway) updated their cover photo.
February 5
Image may contain: 1 person, sitting and indoor
Image may contain: 4 people, people smiling, people standing
Image may contain: one or more people, crowd and indoor
Image may contain: night
Image may contain: one or more people and indoor
Moss Kulturhus posted 4 photos.

Moss kulturhus har pyntet samfunnshuset til fest! Gratulerer til alle prisvinnere og mestere!🎉 #mosskulturhus #mosskommune #hedersfest #mossby #mossisentrum @ Rådhuset I Moss

Moss landscaping has embellished the community centre to party! Congratulations to all winners and champions! 🎉 #mosskulturhus #mosskommune #hedersfest #mossby #mossisentrum @ town hall in moss
Translated

Dorico er et nytt og spennende notasjonsprogram for fremtiden.
Ny versjon 1.2 er nå klar, og ser meget lovende ut. Hvis du synes dette ser spennende ut, anbefaler vi at du tar deg en tur på Westerdals Oslo ACT, og får en grundig innføring av Dorico spesialist John Barron.

FEB12
Mon 5:30 PM UTC+01WesterdalsOslo, Norway
81 people interested

Vi vil gratulere bandet VRENGT, som gikk av med seieren i Mossemusikantenes Juletrefest 2018. Gleder oss til å følge dere videre!

Vrengt

Vi vant mossemusikantenes juletrefest!!! Det betyr 20.000kr i gavekort på den feteste butikken vi vet om, 4Sound Norge. Tusen takk til alle som stemte og heia, vi gleder oss til å se hva framtiden bringer!

We won mossemusikantenes juletrefest!!! That means $ 20.000 in gift cards at the fattest shop we know, @[116647545026594:274:4Sound Norge]. Thank you to everyone who voted and go, we look forward to seeing what the future brings!
Translated
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by 4Sound Norge
615 Views

Mine damer og Herrer!
I dag, lørdag 27. januar kl.18.00, er det nok en gang tid for Mossemusikantenes Juletrefest! Det er nå 20. år siden Moss Tenkehettepark dro i gang galskapen. Så denne gangen vil vi veldig gjerne vise verden alt Moss har å by på, så til den som tar kveldens tøffeste bandbilde av Mossemusikanter “In Action” på scenen, og poster det på Instagram, med emneknaggen #4soundmoss, kan plukke opp et Gavekort på 500kr her på 4Sound Stordahl Musikk mandag! - Vi sees!

JAN27
Sat 6:00 PM UTC+01Tivoli SportsbarMoss, Norway
168 people interested
4Sound Norge (Moss, Norway) updated their cover photo.
January 23
Image may contain: night, crowd, text and outdoor

Januarsalget fortsetter!
I morgen lørdag 6. Januar får du 15% rabatt på alle Mad Professor pedaler. 🔥
(Gjelder kun lør. 6. Januar)

Januarsalget continues! Tomorrow Saturday 6. January you get 15 % discount on all mad professor pedals. 🔥 (applies only sat. January 6.
Translated
No automatic alt text available.
4Sound Norge (Moss, Norway) updated their cover photo.
January 1
No automatic alt text available.

God Jul, alle musikkvenner!
Håper at instrumentene dere måtte finne under treet i kveld vil inspirere til musikkglede for små og store musikanter! 🎄

Image may contain: christmas tree, plant and outdoor
Image may contain: one or more people and text
4Sound Norge

På selveste julaften kan du vinne en fantastisk julegave fra IK Multimedia til en verdi av 12 056 kr! 🎁

I adventskonkurransen vår på julaften har du muligheten ...til å vinne en stor pakke med iLoud Micro Monitor, iRig Keys I/O 25, iRig Keys I/O Mic og Total Studio MAX - BUNDLE fra IK Multimedia, og du skal selvsagt delta i konkurransen! Det gjør du ved å følge 4Sound Norge og svare på følgende spørsmål i kommentarfeltet under, sammen med en begrunnelse for hvorfor nettopp du burde vinne konkurransen: I hvilken by ligger IK Multimedias hovedkontor?

Konkurransen varer til og med fredag 22. desember i Norge, Sverige og Danmark, og vinneren får beskjed på julaften, søndag 24. desember. Som vanlig kåres vinneren av en jury, og beslutningen den tar er endelig. Du må være over 18 år for å delta i konkurransen. Lykke til!

See More

Har du fortsatt noen Julegaver igjen å kjøpe?
Her kommer noen bra julegavetips til de som har alt fra før!