See more of Acquasports Tre Capitelli by logging into Facebook
Message this Page, learn about upcoming events and more.
See more of Acquasports Tre Capitelli by logging into Facebook
Message this Page, learn about upcoming events and more.
Not Now
WIndsurf- en zeilschool waar gedurende de zomermaanden enthousiasme voor de watersport wordt bijgebracht
People
Visitor Posts
People Also Like
Posts

Ben jij een stuk actiever dan deze surfleraar? Lees snel verder!

Voor het komende zomer seizoen zijn wij op zoek naar een leuke dame of heer van minimaal 17 jaar oud voor het geven van surf en zeilles en het organiseren van verschillende sportieve activiteiten en toernooien.

Lijkt jou het wat om elke dag actief bezig te zijn op het water met voornamelijk kinderen? En dat onder de italiaanse zon馃尀 tussen de bergen in Noord- Itali毛馃彏?...
Stuur ons een mailtje naar: jop@acquasports.nl

See More
Image may contain: people sitting, grass, outdoor and nature
Acquasports Tre Capitelli added 2 new photoscelebrating a birthday with Anouk Kouwenhoven.
August 23, 2016

Er is een jarig... Hoera!!:-)

Image may contain: 1 person, smiling, outdoor
Image may contain: one or more people, outdoor and nature
Videos
Balans op de plank is erg belangrijk bij windsurfen. Dus oefenen!
9
Photos
Posts

Oei! Die wil je niet aan je tenen tijdens het zwemmen..

Image may contain: 1 person, outdoor, water and nature
Villaggio Tre Capitelli
August 17, 2016

10-kg carp caught last night by Italian boys!
www.trecapitelli.com

Acquasports Tre Capitelli feeling thoughtful.
August 16, 2016

Van Crocs naar kaplaarzen...

Image may contain: 1 person, shoes, child and outdoor

Heerlijk weertje! En zo blijft het ook!

Image may contain: one or more people, mountain, sky, outdoor, nature and water
Image may contain: house, tree, mountain, sky, outdoor, nature and water
Villaggio Tre Capitelli added 2 new photos.
August 14, 2016

Sunny Sunday. Fantastic! 馃尀馃敐馃憤
www.trecapitelli.com

Italiaans Goed added 6 new photos.
August 11, 2016

Net terug van een weekje aan het Lago d'Idro, dat even ten westen van het Gardameer ligt, maar dat een stuk kleiner is en overzichtelijker. Op Italiaans Goed de...len we wat hoogtepunten en wetenswaardigheden.

Deel 2 - Trattoria da Andreina

Aan restaurants geen gebrek bij het Idromeer. De borden langs de wegen leiden je naar Ristorantes met de namen Mistica, Milano, La Terrazza en ... Holland.

Als wantrouwige toeristen op zoek naar het ware Itali毛 vragen we het in een cadeauwinkel in Crone (Idro) aan de Italiaanse eigenaars. Met veel omhaal worden we op allerlei mogelijkheden gewezen. "Wilt u vis eten?" vraagt de dame van de winkel. "Gaat u dan naar Andreina." Intussen vult haar man weer aan met andere mooie plekjes, ook voor de bambini. Maar de vrouw verheft vrolijk haar stem: "Kijk daar komt de zoon van Andreina net aanlopen."

Het besluit is genomen, we kletsen nog vijf minuten met echtpaar en de zoon van Andreina en ontvangen een plattegrond van Idro zodat we het restaurant niet kunnen missen. Met de auto rijden we vijf kilometer verder langs het Idromeer aan de overkant van Tre Capitelli waar de weg uiteindelijk doodloopt.

Tegenover het Rocca d'Anfo vinden we het restaurant wat verscholen op een prachtige plek. Het uitzicht over het Idromeer kan bijna niet mooier. Een grote groep oudere Italianen heeft het naar de zin en zorgt voor een gezellige sfeer in het restaurant.

De menukaart is eenvoudig en biedt slechts een aantal gerechten. Twee keer vis, een keer vlees, een aantal pasta's en patatjes.

Wij doen ons tegoed aan Pesce Persico (baars) en Trota (forel) in olijfolie gefrituurd terwijl de jongens pattatine eten. We hopen dat ze in het restant van de vakantie iets meer culinaire risico's willen nemen.

De bediening is allervriendelijkst en de zoon die we in Crone troffen, komt ook nog even informeren hoe we het vinden. We vinden het top. Een mooie rustige plek, waar we ons zeer welkom voelen en waar het eten goed is.

Meer informatie van eters vind je op de website van Tripadvisor http://bit.ly/2aUVj7J

See More
Italiaans Goed added 5 new photos.
August 9, 2016

Net terug van een weekje aan het Lago d'Idro, dat even ten westen van het Gardameer ligt, maar een stuk kleiner is en overzichtelijker. Op Italiaans Goed wat ho...ogtepunten en wetenswaardigheden.

Deel 1 - #Villaggiotrecapitellii

Het plaatsje Tre Capitelli is een van de kleine dorpjes van de gemeente Idro en bestaat voor het grootste deel uit de vakantiehuizen van het gelijknamige vakantiepark.

Jeroen Vogelezang is samen met zijn Italiaanse vrouw eigenaar van Tre Capitelli. Voor het tv-programma 'Het roer om' werd hij niet gevraagd, want Jeroen is geboren en getogen aan de boorden van het Idromeer. Zijn vader en opa waren de vorige eigenaars van het vakantiepark.

Voor een goede prijs verbleven wij in het hoogseizoen in een eenvoudig maar knus appartement. De bevolking van het vakantieoord bestaat voor de helft uit Italianen die vakantie vieren in huisjes die in particuliere handen zijn. De andere helft bestaat overwegend uit Nederlandse gasten. En de meesten zijn er niet voor het eerst. Zij keren elk jaar terug om van een uniek plekje te genieten.

Zij ervaren de bekoring van een prachtig meer, maar niet de nadelen van de drukte rond het veel bekendere Gardameer. Dat we daar evengoed nog terechtkomen had met de wens van de kinderen te maken om een groot pret- of aquapark te bezoeken. Die vind je rondom Peschiera en haar vele campings op ongeveer anderhalf uur rijden.

Overigens kunnen kinderen zich prima vermaken in Tre Capitelli met een zwembad en activiteiten rond het meer. Nederlandse studenten bieden tijdens hun vakanties activiteiten aan namens de surfschool op het terrein. Voetballen in het nabijgelegen Anfo, volleybal- en tafeltennistoernooien en uiteraard surflessen op het meer.

Het Idromeer is zeer toeristisch, maar dat hoeft geen probleem te zijn vanwege de mooie omgeving en de talloze activiteiten die je in een beperkte straal al kunt uitvoeren. De bergen in, het meer op.

In de dichtstbijzijnde Coop bieden ze nog geen pindakaas aan, maar wel ... Bertolli olijfolie!!?? En de 'verse' pomodori kwamen waarschijnlijk uit Nederland. Niet bepaald voor de liefhebber van authentiek en culinair Itali毛.

Maar even vragen aan de locals waar je goed kunt eten en mooie producten kan vinden en dan vind je ook bij het Lago d'Idro prachtige stukjes Itali毛.

Wil je meer weten over vakantiewoningen op Tre Capitelli en de diverse activiteiten bezoek dan de website www.trecapitelli.com

See More
Acquasports Tre Capitelli updated their cover photo.
August 10, 2016
Image may contain: sky, ocean, outdoor, nature and water

Het was wel een dag met flinke wind.. Afgelopen vrijdag diploma uitreiking. En vandaag schijnt de zon weer zoals het hoort!

Image may contain: 6 people, people standing, sky, outdoor and nature

Lekker barbeknoeien!!

Image may contain: one or more people, outdoor and nature
Image may contain: one or more people, outdoor and nature

Een hele andere sport, niet op het water of in het water, maar ver boven het water! Voor wie wel van wat avontuur en spanning houdt. Een super ervaring onder ervaren begeleiding.

Balans op de plank is erg belangrijk bij windsurfen. Dus oefenen!

193 Views
193 Views
Acquasports Tre Capitelli shared Beautiful World's videofeeling motivated.
August 2, 2016

Ok, wij zijn voor! Doel voor volgend jaar! :-) Wie is het hier mee eens?

Posted by Beautiful World
30,042,038 Views
30,042,038 Views

Afgelopen weekend was er weer vuurwerk spektakel op het water, vanuit Crone. Dit is een jaarlijks evenement en er wordt flink uitgepakt!

Image may contain: mountain

En weer een nieuwe mooie week aan het Lago d'Idro.

Acquasports Tre Capitelli added 3 new photosfeeling cool.
July 31, 2016

Je bent nooit te oud om te leren surfen! 70+ en hup, de plank op :-)

Image may contain: one or more people, cloud, outdoor and nature
Image may contain: sky, ocean, outdoor, nature and water
Image may contain: mountain, outdoor, nature and water