Photos
Videos
Durrës Fillon puna për pastrimin e vijës bregdetare
9
3
Posts

Mamurras Banorët e Krujës dhe Kurbinit në protestë për urën e Drojës

Mamurras residents of kruja and kurbin in protest for the bridge of drojës
Translated
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
37 Views

Durrës Banorët e ish-kënetës ankohen për gjendjen e kanalizimeve

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
72 Views
Posts

Shijak Banorët e zonës vijojnë protestën për gjendjen e rrugës

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
264 Views

Durrës Nxënësit dhe komuniteti pastrojnë mjediset në NISH Tulla

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
108 Views

Durrës Amortizimi i rrugës Sulë Demneri, qytetarët ankohen

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
230 Views

Shijak Gjendja e keqe, banorët bllokojnë rrugën kryesore

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
161 Views

Fushë-Kruj Forcat Detare nga Durrësi pastrojnë mbetjet rreth urës së Gjoles

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
70 Views

Durrës Sezoni veror, shtohen problemet në unazën Shkozet-Plepa

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
411 Views

Durrës Studimet e larta, maturantët para vendimit për të ardhmen

Durres High Studies, grads before the decision for the future
Translated
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
437 Views

Durrës Sektori i arsimit pa kontrata kolektive

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
133 Views

Durrës Nis aksioni për pastrimin e vijës bregdetare

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
242 Views

Durrës Botohet libri për ish-ambasadorin amerikan Herman Bernstein

Durres published book for former American Ambassador Herman Bernstein
Translated
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
79 Views

Durrës Pusetat pa kapakë rrezikojnë qytetarët dhe automjetet

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
131 Views

Durrës Konsultim publik për programin kombëtar Punësimi 2021

Durres public consultation for National Employment Programme 2021
Translated
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
67 Views

Durrës Infrastruktura pengon shfrytëzimin e bregdetit të Kallmit

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
187 Views

Durrës Banorët dhe interesimi i TV AdriaNet vënë institucionet në lëvizje

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
679 Views