Photos
Videos
nak KURUSSS?? alahhh senang je MINUM SLIMMING TEH NI ikot cara yang betul dan lihat hasilnya =) =)
1
Posts

Hari ke TUJUH 2018.
Dah mulakan ke misi turunkan berat badan?

Tak terlambat lagi nak mula.
Amalkan pemakanan sihat....
Nak bantu percepatkan lagi penurunan berat meh la minum #TehCepatKurus.

Dijamin selamat dan halal.

Sempena azam tahun 2018 ni kakfasha nak bagi free SLIM GEL untuk yang beli set kombo teh ni sementara stok masih ada.

#CabaranKurus2018
#wasap_0175414149_kakfasha

See More
Image may contain: 2 people, people standing

Hepinyeerrrrr!
Badan makin kemas.
Lemak kat perut dah hilang.

Macam tak caye turun 8 kilo je....
Rasa macam dah hilang berbelas kilo!
Tenkiuuu #TehCepatKurus😘

See More
Image may contain: 2 people, people smiling, text
Posts

Nak tak SLIM GEL PERCUMA?
.
Siriyes kakfasha nak bagi FREE je SLIM GEL ni bila korang beli set kombo #TehCepatKurus.
.
Offer ni selagi stock slim gel masih available taw. Khas untuk yang azam nak kurus 2018....
.
.
Apa-apa wasssap kakfasha keyh.
Lebiuolls. 😘😘😘

See More
Image may contain: 1 person

Pejam celik pejam celik.
Tak sampai 2 minggu nak masuk 2018.
#Azam_KURUS 2017 dah tercapai ke?

Tak tercapai target lagi? ...
Dun wori kita buat azam baru 2018 dengan #TehCepatKurus. Tak payah struggle sangat.
Tak payah stresss. Minum je pagi dan malam.

Sepantas 8 jam dah boleh rasa kesan.
Die cuci habis usus tanpa rasa memulas.

meh wassap kakfasha

#CabaranKurus2018
#whatsapp_017_5414149_efasha

See More
Image may contain: 2 people, people standing and text

Morning! 😘
Kakfasha share tips atasi sembelit.
Selamat mencuba.

pstt nak lagi senang dan mudah, minum je #TehCepatKurus. Gerenti tak 'sengsara' dah.

... See More
No automatic alt text available.

Nak turunkan berat badan ni semangat nak ubah diri tu kena kuat. Mindset kena ubah. Nafsu makan kena kawal.

Kengkadang tu nasi dah kurang tapi yang manis-manis tak boleh tinggal.

Kengkadang air putih dah banyak minum tapi malam-malam masih lagi mencari benda nak kunyah.

...

Plan nak joging tapi nak start tu tak tahu bila.

Stress jugak bila tengok angka kat penimbang tak berubah.

Tapi #TehCepatKurus ni jalan nak hilangkan lemak dengan gembira. Minum je pagi dan malam. Tak payah nak kawal makan. Tak payah paksa diri minum air banyak-banyak. Awak sendiri akan terrrkawal makan terrrrminum banyak air.

Meh wassap kakfasha kalau betul - betul nak kurus.

#KakFashaTehCepatKurus
#whtspp_017_5414149_efasha

See More
Image may contain: 2 people, people smiling, people standing

Renjis renjis dipilisss.
Ditepungi la tawarrr. Lalalala 🎤🎤🎶🎵

Amek mood pengantin sikitttt hehe
Biasalah dah cuti sekolah ni berderet invitation kT FB ni haaa.

...

Ehh uollss dah rampingkan pinggang ke?
Ingat pengantin je ke nak lawa masa kenduri.
Yang nak pergi makan kenduri pon nak lawa jugekkkk. Al maklumle jumpa ramai sedara mara lama tak jumpa dan kawan-kawan.

Lagi 2 minggu pesta kenduri nak bermula.
Meh laju-laju wassap kakfasha keyh.

#TehCepatKurus
#KakFashaTehCepatKurus
#whtspp_017_5414149_efasha

See More
Image may contain: 2 people, people smiling, people standing

Masalah kebanyakan orang pompuan ni adalah perut BUNCIT. Kengkadang baju saiz M tapi seluar saiz 37 sebab pinggang dah makin lebar.

Jelez wehh tengok perut flat aktress hindustan. 😅

Sambil-sambil berzumba dan jaga makan, meh la minum #TehCepatKurus. Lagi cepat proses dapat bentuk badan idaman taw.

... See More
Image may contain: 2 people, text

Morning!🌻
Amacam pagi ni dah 'membuang' ke?
Pernah tak berhari-hari tak ber*k?
.
Kakfasha dah merasa minggu ni. Sobsob 😢...
Feeling die memang tak syok!
Die punya buncittttt macam pregnant 3 bulan!
Dah la buncit, perut plak rasa sebu.
Kent*t berkali-kali tapi kembong tetap tak hilang.
.
Mana taknye asyik makan makan makan.
Tapi output nya tak ade. Hmmmm.
.
Nasib lah kakfasha bergegas bancuh #TehCepatKurus malam semalam. Pagi tadiiiiiiii, tudia tak sampai 5 minit clean & clear.
Surut sudah muncit-muncit ku.
Barulah boleh tersenyum riang. Yay! 😁

Yang ada masalah sembelit meh wassap kakfasha.
Kite pakat cop toilet pagi-pagi

#KakFashaTehCepatKurus
#CabaranKurus2017
#whtspp_017_5414149_efasha

See More

Elloooo sistur
Ingat uolls je ke nak kughusssss?
Brader-brader sekarang pon jaga penampilan taw.

Sebelum dapat badan tafff macam Tombiruo tu, kenalah kempiskan dulu aset berharga di perut. Minum #TehCepatKurus je Alhamdulillah menjadi okeh.

... See More
Image may contain: 2 people, people smiling, people standing and stripes

Rasa saiz badan macam ok ok je
Tapi confirm ke tak masuk kategori obes?
Gerenti ke dapat berat ideal ngan tinggi tuuuu?
Haa meh kira BMI masing-masing.

... See More
No automatic alt text available.

7 TIPS DIET YANG BETUL
=====================

Asal tak makan je orang cakap "Tengah diet keee?"
Sebenarnya diet bukan bermaksud ikat perut berlapar taw. Senang je nak amalkan diet yang betul....
Sambil-sambil tu minum #TehCepatKurus.
Gerenti cepat kurus taw! 😋💪💪

See More

Bila pompuan cakap die rasa gemuk, bukan maksudnya satu badan die gemuk. Kengkadang badan dah ok, tapi tang lengan tuuuuuuuuu
Aduhhh kalah lengan the rock sado nye.

Bila lengan dah kecik, tangkap gambo pon nampak cantik comey jee. 😘

...

Mudah taw nak kecikkan lengan bila minum #TehCepatKurus. Bancuh je sekali pagi sekali malam. Seawal 2 minggu dah boleh nampak kesan.

#KakFashaTehCepatKurus
#whtspp_017_5414149_efasha

See More
Image may contain: 2 people, people standing

Aku ni #GEMUK_AIR ke #GEMUK_LEMAK?

Senang je nak tahu kite ni gemuk air ke lemak. Caranya angkat lengan dan luruskan.
Goyang-goyangkan bawah pangkal lengan dekat ngan ketiak.

...

Kalau beralun manja bak ombak di tepi pantai gemuk air le tuuuuuu.
Tapi kalau mampat tegap macam ong bak gemuk lemak taw.

Gemuk air cepat boleh turun.
Gemuk lemak ambik masa sikitttt.
So jangan mudah mengalah ye.
Chaiyokkk! Jom minum #TehCepatKurus

#KakFashaTehCepatKurus
#whtspp_017_5414149_efasha

See More

AKU NAK START DIET HARINI!
NAK JOGING TIAP-TIAP HARI.
NAK JAGA MAKAN.
.
. ...
Awal-awal berkobar, tapi sampai masa tak buat.
Adehh penat balik keje tak sempat joging.
Makanan anak ni tak habis.
Membazir je baik kite habiskan.
.
Macam macam sangat alasan. Huh!
.
Tak nak stress. Nak gembira je 'menslimkan' body.
Minum #TehCepatKurus la jalannya.
.
.
Minum je pagi sekali malam sekali.
Tahu-tahu je badan dah kurussss. 🙃

Whatsapp kakfasha taw kalau betul-betul nak kurus dengan gembira!

#EfashaEmpire
#CabaranKurus2017

See More
Image may contain: 2 people, people smiling, people standing