Posts

In Memoriam Bezilius Kleon. Oud Voorzitter en mede oprichter van onze Bigband.

DE ALL TIMES BIGBAND ZOEKT PER DIREKT EEN NIEUWE DIRIGENT/REPETITOR!
BENT U OF KENT U DEGENE DIE WIJ ZOEKEN DAN KUNT U CONTACT MET ONS OPNEMEN VIA DE DAARVOOR BESTEMDE KNOP OP ONZE FBOOK PAGINA OF TELEFONISCH OP NUMMER 0628029797. ALVAST BEDANKT!!

Photos
Videos
Promo ATB
7
1
Fijne Feestdagen en een Swingend 2013
8
Reviews
All Times Bigband has no reviews yet.
Tell people what you think
Posts

impressie RTV Nunspeet

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
1,708 Views
RTV Nunspeet

Veel muziek tijdens Winterlicht

Tijdens het WinterLichtfestijn op het marktterrein ook veel muziek. Met optredens van The All Times Big Band en projectkoor Cant...o Felice onder andere. Een gezellige Kerst Sing Inn was georganiseerd door Gemeentebelang en bij De Viersprong kon men genieten van een optreden door de Keltische Keilers.

See More

nog meer sfeerbeelden van ons optreden bij WinterlichtNunspeet

Wordt vast heel gezellig!!

Het WinterLicht schijnt in december!
veluweland.nl

WinterLicht wordt een sprankelend winterfeest in de dorpskernen Nunspeet, Elspeet, Vierhouten en Hulshorst. Van Sint tot Silvester wordt er van alles georganiseerd om voor een feestelijk invulling van de decembermaand te zorgen. Denk aan winkelen in Winterlicht, Montmarte op het Marktplein, lichtjeswandelingen, een WinterLichtproeverij, een lampionnenoptocht, een sfeervolle kerstmarkt… Maar ook op andere manieren zal WinterLicht ingevuld worden, bijvoorbeeld door bijzonder verlichte gebouwen en prachtige herten… kom ervan genieten!

Meer informatie per dorp: http://nunspeetuitdekunst.nl/winterlicht/

DEC16
Sat 1:00 PM UTC+01Markt NunspeetNunspeet, Netherlands
14 people went

zodadelijk op Harderwijk FM

HarderwijkFM, graag in je buurt!
hkfm.nl

vanmorgen te gast geweest bij Ab de Haas, programmamaker van het wereld muziek programma El Mundo, waarin o.a. aandacht is besteed aan, en wat nummers zijn gedraaid van de All Times Bigband. Zie hieronder voor de playlist van de uitzendingen op de verschillende lokale omroepen!!

Tegelijkertijd met het programmeerwerk ben ik in 2007 samen met Michael Langley (techniek) gestart met El Mundo via met name Randmeerfm. In een wekelijks radioprogramma van 2 uur geef ik naast were…
abdehaas.nl
All Times Bigband updated their cover photo.
Image may contain: one or more people, people on stage and people playing musical instruments

ontwerp Sandra Kippersluijs

Image may contain: text

altijd al in een Big Band willen spelen?! Wij zoeken nog muzikanten!! Voor info stuur een bericht via de knop en wij nemen contact met je op!! Tot ziens op onze repetitie avond.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
2,643 Views
2.6K Views

De All Times Bigband verleent haar medewerking aan een Herfstconcert van Popkoor Just Fun uit Ermelo. Er zullen een aantal bekende nummers gezamenlijk worden gebracht en ook zullen band en koor los van elkaar hun eigen repertoire ten gehore brengen, dus voor ieder wat wils.
Komt allen en neem bekenden mee zodat we voor een lekkere volle zaal kunnen spelen!!

OCT14
Sat 8:00 PM UTC+02Zalenaccommodatie De DialoogErmelo, Netherlands
8 people went

Vanavond begint de All Times Bigband #Ermelo weer met repeteren. We zijn nog op zoek naar een trombonist. Lijkt het jou leuk om eens te komen kijken? 20.00 uur De Dialoog in Ermelo (Raadhuisplein 1). Tot vanavond!