Photos
Reviews
5.0
3 Reviews
Tell people what you think
Bente Nygaard
· May 13, 2016
Go betjening og skønne produkter - og behagelig og proff vejledning
Videos
Så er dørene åbne til Aalborg baby- og børnebazar i AGRI nord. Man kan købe mad og drikke i cafeteriaet af Skalborg sportsklub. Så kom og gør en god handel bland forretninger og kræmmere. Vi er her til kl 14. 👍🏼😀
7
Nu er sommeren endelig på vej. 😊 Jeg holder IKKE ferie lukket, så I kan stadig kontakte mig på tlf.: 60 18 13 66 eller i en privat besked her på facebook. God sommer til jer alle. 🌞
3
Posts

Forever Fields of Green 🍀
Til dig, der gerne vil have en lidt grønnere kost:

Vores allermest grønne kosttilskud indeholder korngræs, alfalfa og hvedegræs, kombineret med honning og cayennepeber.

...

Til hvem?
Forever Fields of Greens™ er velegnet til alle, der ønsker et grønt supplement til deres daglige kost.

Du får:
trendy ingredienser i smart tabletform
korngræs, alfalfa og hvedegræs
honning og cayennepeber
et produkt fremstillet med største omhu

Spise græs?
Hvedegræs er hjertebladene af hvede, der høstes på et tidligt stadium. Korngræs dyrkes af kornets frø, og det høstes også, mens det er ungt og frisk. Både korngræs og hvedegræs er populære ingredienser i juicer, shots og smoothies. Man kan ganske vist spise græsset, som det er, men de allerfleste af os bryder os jo ikke om at græsse som en hest. Derfor har vi fremstillet tabletter af det i stedet for.

Hvad er alfalfa?
Måske er du stødt på denne lækre plante i form af spirer på salatbordet? Alfalfa, eller lucerne som det oftere kaldes, er en bælgplante med lange traditioner. Navnet alfalfa er spansk og stammer fra det arabiske al-fasfasah, der betyder ”det bedste foder”.

Et grønt og lækkert kosttilskud
Forever Fields of Greens™ indeholder også honning og cayennepeber, der også er ingredienser med en lang historie i menneskehedens tjeneste. Tilsammen danner de et moderne kosttilskud i smart tabletform til dig, der gerne vil have en lidt grønnere kost.

See More
No automatic alt text available.

Den nyeste ansigts serie fra Forever der består af smoothing exfoliator, balancing toner, protecting day lotion SPF 20 og awakening eye cream. Serien er velegnet til både mænd og kvinder. 👏🏼👍🏼❤️

Image may contain: text
Posts

Skønhedspillen Infinite Complex fra Forever Living er omtalt i Femina. Du kan købe dem hos mig!! 😀👍🏼

No automatic alt text available.

Hvilken er din favorit? 👍🏼❤️😄
Husk de alle kan bestille hos mig.

Aloe Bath Gelée er en bade- og brusegelé baseret på vores egen hudplejende og fugtbevarende Aloe vera. Indeholder desuden udvalgte urteekstrakter, der plejer huden. En af dem er vedbend, der også er styrkende og beroligende, en anden blæretang, der hjælper til at gøre huden blød og glat. Hertil kommer agerpadderokken, der har opstrammende, styrkende og beroligende effekt, mens skovklematis er valgt for sine hud...plejende egenskaber. Gelen indeholder kort sagt alt, hvad man behøver for at få en ren, blød og smidig hud.

En tandpasta til hele familien.
Til hovedingrediensen har vi tilsat plejende propolis og kisel, der skånsomt polerer tænderne og gør dem hvide og flotte. Forever Bright™ Toothgel giver en grundig rengøring og modvirker dermed plak og dårlig ånde. Tandpastaen er særligt velegnet til følsomt tandkød og ved blærer i munden (den kan også påføres direkte med fingerspidserne, hvis det gør for ondt at bruge tandbørste).

Spray Aloe First på huden, når du har fået et insektstik for at dæmpe kløen, friske tør hovedbund op, eller som balsam til at lette udredningen af håret. Takket være hovedingrediensen Aloe vera fungerer sprayen også perfekt som aftersun-lotion.
P.S. Den holder lusene på afstand, da de hader Aloe Vera. 👍🏼

See More
Image may contain: text

På alles læber
Vinteren er opfriskende, men har en tendens til at udtørre læberne med sin bidende kulde. Trods vejret, og beskyt læberne med Aloe Lips. Kombinationen af vores Aloe vera, jojobaolie og bivoks gør med sine hudplejende og blødgørende egenskaber læberne meget bløde og glatte. Samtidig dufter den godt!

Du behøver ikke lægge Aloe Lips væk, når foråret nærmer sig. Den plejer nemlig læberne både i forårssolen og i vinterkulden, da den ikke indeholder noget vand.

...

Den er let altid at have med, er drøj i brug og er velegnet til både børn og voksne, mænd og kvinder.

Lad tørre læber være fortid!

Fordele
Beskytter i vejr og vind
Ikke tilsat vand
Blødgørende og plejende

Anvendelsestips
Anvendes efter behov som læbebalsam, særlig under kølige vejrforhold. Kan også eksempelvis bruges på neglebånd og ved kløende insektstik.

See More
No automatic alt text available.

Vil du gerne vide mere om hvad det populære C9 egentlig er eller vil du gerne bestille en, så tøv ikke med at kontakte mig. 😀
Godt nytår til jer alle.

No automatic alt text available.

Jeg har i aften været til julemarked i skulpturparken i Blokhus. Hvis ikke I allerede har været der, så burde i lægge vejen forbi. Det er så utrolig smukt der oppe, og der er garanti for julestemning. 🎄☃️🕯❤️
(P.S. Jeg vil være at finde deroppe igen den 10. december)

No automatic alt text available.

Forkæl dig selv med en skøn barbering 👍🏼

Denne luksuriøse barbergel baseret på Aloe vera indeholder et væld af hudplejende ingredienser, der giver et strålende resultat – og efterlader huden opfrisket, fugtet og dejlig glat.

Til hvem?...
Dette er det ultimative produkt til alle, der nogensinde barberer sig, uanset om det er hver dag eller bar engang imellem. Den milde, friske duft gør, at Aloe Shave passer til både mænd og kvinder.

Du får:
-en god barbering med cremet skum
-hudplejende Aloe vera og arginin
-blødgørende og fugtbevarende glycerin
-en mild formel, der passer til alle hudtyper

Pas på huden ved barbering
Barbering kan forårsage hudirritation og tørhed. Manga produkter til barbering indeholder stærke, rengørende stoffer, der forstyrrer overhudens naturlige fedt/fugt-balance. Derfor er det vigtigt at vælge et produkt, der klarer opgaven, men samtidig er god mod huden.

En behagelig barbering
Aloe Shave blødgør både hår og hud. Den luksuriøse formel danner en fyldig og cremet skum – og du får en dejlig, behagelig og glat barbering. Foruden hudplejende Aloe vera og arginin indeholder Aloe Shave blødgørende og fugtbevarende glycerin. Mild og velegnet til alle hudtyper. Let, frisk duft, der passer til både mænd og kvinder.

See More
Image may contain: text
This is "Thoughtful Christmas by Forever - Move" by Forever Living Products on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them.
vimeo.com

🎁 Har du lavet ønskesedlen til jul? 🌲

Måske du skulle skrive 25th Edition for Women
eller 25th Edition for Men på listen? 🌲🎁🌟🎅

...

25th Edition til kvinder (Eau de Parfum) har en frisk duft af hvide blomster og en blanding af fine blomsterblade og varme, moskusagtige træsorter, som giver en blød og meget feminin karakter. Denne unikke duft indledes med fængslende blomsternoter af kaktusblomst og strålende gul fresia sammen med vedbend, som giver en delikat, grøn tone. I hjertet af duften skinner en transparent hvid blomstertone igennem med en duft af rosenblade, jasminbuske, hvid lilje og magnolia. Sluttonen består af kirsebærtræ, moskus og patchouli, som fanger den feminine
sensualitet og fremhæver den klare blomsterduft.

25th Edition til mænd (Eau de Cologne) er en let, aromatisk skovduft med et sensuelt, maskulint miks af frugt-, urte og trænoter, som altid føles friske og anvendelige. I topnoten blandes aromatiske noter af knust basilikum og lavendel fra Middelhavet med en forfriskende kombination af ananas og bergamotte fra Calabrien. Fra hjertet af duften udgår det frugtagtige, aromatiske indtryk, hvor geranium og teblade fremhæves af duften af Granny Smith-æble. Duften udvikler sig og afslører en maskulin base af egemos, sandeltræ fra Mysore, sensuel moskus, Virginiaceder og tonkabønne.

See More
No automatic alt text available.
Aloe Vera by Rikke Aalborg - Nordjylland - Danmark
Beauty, Cosmetic & Personal Care