Posts

"Magyarországon a 2000-es évek elejéig nem fogadott el paraszolvenciát senkitől sem. „Ilyesmiért ha fizetnének a betegek, akkor értelmét veszti az, amit csinálunk”.

Egyszer egy beteg megpróbált mindenáron pénzt adni, de Krisztina mindenképp próbált arrébb húzódni. A néni sírni kezdett, mire a másik beteg a kórteremben ráripakodott Krisztinára, hogy ne alázza már meg a beteget, vegye el tőle a pénzt."

Krisztina akkor fordított hátat a magyar egészségügynek, amikor meglátta a fizetési papírját. Sok minden kellene ahhoz, hogy hazajöjjön, a pénz csak az egyik. Tapasztalatairól könyvet írt.
24.hu

- Ez az alku nehéz lesz. Légy kész arra, hogy a legjobb formádat hozd!
- Rendben!
- Uraim, ez egy érdekes ajánlat, de attól tartok, hogy a piac jelenlegi állapotában nem engedhetjük meg magunknak, hogy... Ahhhh, OK.

No automatic alt text available.
Videos
New Oxford Street, London
2
Photos
Reviews
5.0
3 Reviews
Tell people what you think
Renata Kemal
· December 13, 2017
Gabi sokunknak segitett elindulni a gorongyos angliai eletunkben. Meg Angliaban sem kellett lennunk, o folyamatosan segitseget nyujtott. Egy magyar atlagos oneletrajzbol minimum 4 kulonbozo angolt fab...rikalt/per fo attol fuggoen, hogy milyen munkalehetoseget szerettunk volna megpalyazni. A segitsege nelkul heteket toltottem volna oneletrajz keszitessel. Miutan mar 1 eve laktam itt es jott egy komolyabb munkalehetoseg, o segitett igazi szakmai oneletrajzot kesziteni motivacios levellel, sot meg az interjura is felkeszitett. Ket evvel kesobb promociot palyaztam meg es mar akkor magamnak csinaltam ugyan az oneletrajzomat es a motivacios levelemet, de Gabi atnezte es mindent es kijavitotta ahol nem megfeleloen fogalmaztam. Az evek soran nem csak nekem, hanem sok ismerosomnek allando es idoszakos segitseget nyujtott. Ha evekig nem jelentkeztem, majd a ujra szuksegem volt ra, o egybol keszseggel allt a rendelkezesemre! Csak ajanlani tudom!!!! Es koszonom!!! Orokke halas leszek, h pushingolt a jobb fele es hitt bennem! See More
Suzy Bukovina
· January 8, 2018
Profi munka!Az oneletrajzom 100% es magabiztosan tudok allasra jelentkezni!Segitokesz,gyors profi segitseg!Koszonom!
Brigitta Szécsi
· December 13, 2017
Gyors, igenyes, minosegi munka, az oneletrajzom alapjan en is siman alkalmaznam magamat. :) Nekem nem lett volna idom es ennyi fantaziam ehhez, es sok szakmai kifejezest biztos rosszul forditottam vo...lna. Orulok, hogy rajuk talaltam. See More
Posts
Elérkezett egy újabb fejezet a TransferWise életében. A nemzetközi pénzküldési lehetőséget biztosító cég elindította a határtalan bankszámla szolgáltatását.
angliaikisokos.com

- Addig kell ütnünk a vasat, amíg meleg! Szükség lesz egy bizonyos méretű kezdő befektetésre, de az előrejelzéseim alapján, az indítványom akár meg is háromszorozhatja a bevételünket három éven belül! ... Mit gondolsz?
- Imádom!

No automatic alt text available.
A kettős állampolgárság mind az Egyesült Királyság, mint Magyarország törvényei szerint megengedett állampolgárai részére. Vagyis például lehet az ember egyszerre brit és magyar állampolgár. Ahhoz, hogy valaki ilyen státuszba kerüljön, nem kell kettős állampolgárságért folyamodnia, azzá válik, amint...
hungliaonline.com

Ha a főnököd egy macska volna...

No automatic alt text available.
Londonban sokkal könnyebb megélni, mint Magyarországon és létbiztonság van, de mit is jelent ez pontosabban?
angoloneletrajz.uk

Ha a főnököd egy macska volna...

No automatic alt text available.

"Súlyos hiba, ha a pályázó nem az álláshirdetésre válaszol, csak küld egy előre gyártott sablonanyagot, amelybe beleír néhány adatot magáról egyszer, és azt hiszi, ez jó lesz mindenhová. Pontosan ettől lesz alkalmatlan mindenhová!" (Forrás: https://www.hrportal.hu/c/ezert-nem-valaszolnak-a-hr-esek-a…)

Vannak ugyan pozíciók, amikhez ugyanazokat a készségeket kell részletezni (pl. légi utaskísérő és pincér), de ha ennél nagyobb a különbség, akkor kimondottan előnytelen volna egy önéletrajzot írni két különböző pozícióhoz. Sokszor úgysem nagy munka az egyik alapján megírni a másik CV-t.

Az főnökök azt mondják, hogy hordanod kell ezt a csengettyűs nyakörvet. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy megint csak úgy eltűnj.

No automatic alt text available.
Hogyan jelentkezzünk külföldi állásra Magyarországról?Egyáltalán lehetséges külföldi,angliai álláskeresés Magyarországról?Mire kell feltétlenül odafigyelni?
angliaikisokos.com

Ha a főnököd egy macska volna... ezért késne el időnként

No automatic alt text available.
Nagy téma mostanában az Angliában élő és dolgozó magyarok körében, hogy hogyan tovább. Maradjunk? Menjünk máshová, esetleg vissza haza? Ha kint élsz, most összehasonlíthatod a véleményed a többiekével, ha pedig a kiköltözést fontolgatod, kaphatsz egy képet arról, hogy milyen a közhangulat idekint Na...
hungliaonline.com

- Azt kell, hogy mondjam, Ted, nagyon jó ötlet volt felvenni Melissat és Shareefet. Nagyon jól megy a cég és az irodánk jobban néz ki, mint valaha! Tudom, hogy nem mindig voltam igazán jó abban, hogy kimutassam, de szeretném ha tudnád, hogy hálás vagyok mindazért, amit értünk teszel. Mindezért Neked jár köszönet!
- Őőőő, köszönöm!
- Szóval hálám jeléül a kemény munkádért, beszéltem a felújítást végző srácokkal és megkértem őket, hogy adjanak a te irodádnak pár kis extrát is.
- Wow! Igazán nem kellett volna.

No automatic alt text available.
Még kicsi koromban egészen elvarázsolt a filmek világa, amikor láttam a főhősöket New York, London, vagy Párizs ikonikus utcáin rohangálni. Akkor még ez megfoghatatlannak tűnt, úgy éreztem, ez már egy teljesen más világ. Amikor 10 évesen kitaláltam, hogy én egyszer New Yorkban fogok élni, egy kicsit...
hungliaonline.com