Photos
Reviews
4.7
74 Reviews
Tell people what you think
Ramon van Woensel
February 3, 2013
De laatste uitbreiding van vissen en een plant doen het goed. Zeer te vrede met de vissen en de plant. Nu nog opzoek naar een oppervlakte vis die niet springt weet jij meschien een leuke soort?
Patrick van der Plas
· July 25, 2013
vandaag ff wezen kijken ziet er goed uit goeie info over de vissen
ff wachten op de uitbreiding van de winkel maar zekker aan te bevelen
Marianne Thoeja
· August 15, 2015
Ze zeggen klantvriendelijk te zijn..
Dit maken ze zeer zeker, dubbel en dwars waar.
Goede en mooie vissen plus toebehoren....
Heel prettig en goed geholpen iedere keer weer, ook bij problemen in het aquarium.
Thanx!!
See More
Bianca Haar
· June 1, 2014
Heel leuk winkeltje. Ook om gewoon te kijken. Bijzondere vissen. Klein maar gezellig. Goede voorlichting, service en je kunt er altijd met vragen terecht. Ook via de mail of face book. Een top winkel.
Henk Netten
· January 16, 2014
Altijd vriendelijk lekkere koffie en zeer mooie visjes en ook hele mooie planten. hij helpt iedereen als hij kan en hij neemt de tijd voor je. ga zo door. top
Stefan Van Beek
· October 19, 2013
De stap naar binnen is al een genot, heerlijke koffie super service en wat een prachtige vissen!!
Saloua van der Heijden
· March 29, 2014
Kennis, aandacht en zeer klantvriendelijk. Het knusse winkeltje nodigt uit om een kijkje te nemen. Grote diversiteit en verassend mooie vissen.
Gerdien Springelkamp
· November 15, 2013
Goede kennis en vriendelijke service ! Helemaal top
Johan van Doorn
· June 25, 2013
Zeer leuke en gezellige knusse winkel, zeer veel kennis aanwezig. En word op een boeiende manier uitgelegd.
Saskia Weijman
· April 21, 2014
net leuke visjes gekocht...maar hoe heten ze ookalweer? de visjes met goud en stipjes (rechtsboven aan) en de algeneten zwart-wit-oranje...Jim jij weet dan vast nog wel :) groet Saskia
Sonny Hardeman
· December 6, 2014
Net voor het eerst geweest super vriendelijk en goede voorlichting over vissen planten opstarten etc.
Reindert Van Leijen
· January 26, 2015
Heel leuk winkeltje waar je mooie en gezonde vissen kunt kopen en waar je nog goede adviezen kunt krijgen je voelt je er ook een gewaardeerd klant
Sjon van der Tuinen
March 26, 2013
Sinds 12 maart jongstleden ben ik al met Aquahuis in gesprek over de samenstelling van een visbestand rondom Betta's (wilde). Dit alles nav het ingerichte aquarium die ik tegenkwam op deze pagina en h...et positieve antwoord welke ik in eerste instantie ontving over de import mogelijkheden voor Betta's.

Hier op deze pagina werd ook gesproken over lease etc. dus mijn interesse (als niet kenner) was gewekt.

Na mijn tweede e-mail met vragen moest ik een aantal dagen later al informeren naar een antwoord omdat deze niet kwam.

Mijn vragen over het leasen van een aquarium met inhoud werden beantwoord met dat het alleen mogelijk was bij bedrijven en instellingen. Mijn aquarium diende wel zelf aangeschaft te worden. Waarschijnlijk heb ik het verkeerd gelezen hier op de facebookpagina, oke dat kan, dus ik vroeg naar de mogelijkheden en prijzen van 1.20 aquaria bij Aquahuis. Hier heb ik weer om en nabij een week vergeefs op een antwoord gewacht waarna ik gisteren (25 maart) maar weer eens naar de stand van zaken informeerde.

Vanmorgen kreeg ik in alle vroegte een e-mail dat er iets mis was gegaan met de e-mail die men had verzonden, maar vandaag zou er zodra de winkel bemant was een antwoord volgen. Het is nu inmiddels alweer einde van de dag en ik heb nog steeds geen antwoord.

Onbegrijpelijk, maar deze winkel schijnt niet te willen verkopen, ik als klant heb nu tot 3 keer toe naar mijn antwoorden moeten vragen en wederom hoor ik vandaag ondanks de toezegging niets.

U zult begrijpen, ik ben hevig teleurgesteld en zal mijn heil elders moeten zoeken.
See More
Joussef CJ Overmaat
· November 26, 2014
Een Goed Adres Voor De Juiste Informatie!
Michel Hageman
· December 11, 2014
Hele mooie vissen .. zeer goede kwaliteit..lekkere koffie. .goed personeel. .super winkel
Peter Bruinekreeft
· August 31, 2013
Top service en lekkere koffie
Anita Top de Kaste
· August 23, 2013
Super winkel...je word er geweldig geholpen..en ze hebben echt verstand van zaken ..hebben net ons aquarium weer wat gevuld ..zo mooi..:-)
Jan Geurtsen
· June 22, 2014
Zeer vriendelijk,en vooral deskundig,zeer aan te bevelen!
Michel Mol
October 25, 2012
aquahuis is zeker een aanbeveling waard! mooie gezonde wildvang vissen voor een hele scherpe prijs! veel appart spul zitten! voor ieder aquariaan zeker een bezoekje waard! goede service en lekkere koffie!
Henriette Kruidbos
· October 18, 2013
je hebt er echt iets moois van gemaakt jim:-)
Videos
En weer een update van het Aquarium van 1.50m met de steigerhouten onderkast󾌰 De HVP LEDVERLICHTING is inmiddels ingebouwd. Hier een filmpje van de ledverlichting van zonsopgang tot ondergang en maanverlichting. het filmpje word 256 maal versneld afgespeeld:-) Deze fantastische ledverlichting is binnenkort ook in de Aquahuiswebshop verkrijgbaar. De prijs-kwaliteitverhouding bewijst keer op keer dat dit 1 van de beste en meest zuinige ledverlichtingen zijn die nu op de markt verkrijgbaar is. De voordelen van deze ledverlichting zijn; Zeer energie zuinig.(65 tot 80 procent) Eenvoudig in elk aquarium te installeren. De lichtopbrengst is tot 75cm diep hetzelfde(geen verlies) Dimcomputer met onbeperkte mogelijkheden. Een veel natuurlijker uiterlijk. Vele malen minder algenontwikkeling. 2 jaar volledige garantie op alle apperatuur. Levensduur van gemiddeld 8 tot 10 jaar. Ook is er inmiddels de led verlichting voor zeewater beschikbaar. Afgestemd op koraal,levend steen vissen ,anemonen en ga zo maar door:-)
23
14
Aquahuis heeft maanden geleden een promotiefilmpje cadeau gekregen van een zeer gewaardeerde klant en daar ben ik nog steeds SUPERBLIJ MEE EN ERG TROTS OP Dit filmpje kunt u bekijken op de website en op youtube. MAARRRRRRR........ gisteren kreeg ik de BLOOPERVERSIE Voor mijn kiezen en die wil ik jullie eigenlijk niet onthouden Ik vloek er af en toe een heel klein beetje in, als ik mensen daarmee voor het hoofd stoot, mijn excuus..... toch deel ik em want ik vind em best grappig. Heel veel kijkplezier󾌳󾌳󾰀
62
16
En hier ook nog een zeer fraai filmpje van de Altum orinoco F1 en wildvang discus VOEDERTIJD󾌰󾌰󾌰
20
6
Posts

Kleine update😆..... na enkele dagen wennen doen deze schitterende wildvang heckeldiscus vissen het fantastisch.... ordeeld u maar zelf

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
650 Views
650 Views

In de namiddag heb ik bij de klant de Wildvang Heckeldiscus toegevoegd aan het bestand en dat is uitstekend gegaan. Wel even een beetje wennen voor iedereen maar het ziet eruit dat het weinig tot geen problemen gaat opleveren.... brutaal zwemmen er al enkele heckels door hun nieuwe biotoop heen.

Let ook eens op de prachtige apistogrammasoorten die hier rondzwemmen.... hiermee wederom het bewijs dat je meerdere niet verwante soorten uitstekend samen kan houden😃

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
578 Views
578 Views
Posts

Afgelopen week weer een zeer fraai filmpje binnengekregen van een 1.80 aquarium met daarin de altum orinoco F1 en wildvang discus. Het aquarium draait ontzettend goed en het visbestand doet het ook uitstekend.... zo goed zelfs dat er een klein groepje met wildvang heckeldiscus vandaag erbij geplaatst word😃😃😃. Hiervan zal ik later een filmpje van plaatsen.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
714 Views
714 Views

hier ziet u enkele mini aquaria die in onze aquahuiswebshop te vinden zijn.... we hebben ze voor zoet maar ook voor zeewater.

www.aquahuiswebshop.nl

in onze webshop hebben wij ook een keur aan kleine aquaria staan, leuk voor in de keuken of voor op een klein tafeltje in de woonkamer maar ook bijvoorbeeld veel toegepast is de slaapkamer of kantoor.

neemt u eens een kijkje wat wij allemaal te bieden hebben:-)

http://www.aquahuiswebshop.nl/…/aquatic-nature-evolution-…/…

De Evolution is een functioneel en eigentijds mini aquarium, ontworpen om individuele biotopen zo dicht mogelijk te benaderen. Het Evolution aquarium kan probleemloos op elk kantoor, slaapkamer, keuken, of waar dan ook geplaatst worden met…
aquahuiswebshop.nl

uw waterkwaliteit in topconditie houden? ook daarvoor kunt u terecht in onze webshop. neemt u gerust eens een kijkje:-)

http://www.aquahuiswebshop.nl/…/waterve…/waterconditioners/…

Webshop voor Aquahuis Veenendaal - Import Zuid Amerika
aquahuiswebshop.nl

Vissen uit zuid Amerika leven in verhouding met andere werelddelen in wat zachter water, dat proberen we in het aquarium natuurlijk na te bootsen en dat is ook prima te doen. ]
we doen dat voornamelijk bij discusvissen, apistogramma's , harnas en pantsermeervallen. op langer termijn gaan we toch wat mineralen en sporen elementen missen en die zijn ongelooflijk belangrijk in een zuid Amerika biotoop. dit bevorderd de kwaliteit van je waterwaardes en dus zeker van je vissen. in onze webshop hebben we nu 'Aquatic Nature Remin-Discus sporen elementen toegevoegd.
neemt u eens een kijkje in de shop, we hebben nog meer van deze natuurlijke maar o zo belangrijke elementen toegevoegd voor meerdere biotopen:-))
http://www.aquahuiswebshop.nl/…/aquatic-nature-remin-discu…/

Remin-Discus is een formule speciaal ontwikkeld voor discussen, Zuid-Amerikaanse dwergcichliden en vissen levend in deze biotopen. Bevordert de kweek, stofwissel, vitaliteit en het op-groeien van jonge visjes. Bevat ijzer, mangaan, micro en macro elementen, belangrijk…
aquahuiswebshop.nl

Een tropisch aquarium moet altijd verwarmd zijn en daar word meestal een verwarmingselement voor gebruikt die in het aquarium hangt, vaak vinden mensen dat toch storend, in de webshop van Aquahuis hebben we nu ook externe verwarmingselementen van HYDOR toegevoegd, deze plaatst u tussen de pomp en uitstroom naar het aquarium, hiermee bespaard u aanzienlijk in energie en het is uit het zicht, ook gaat het veel langer mee dan een glazen verwarmingselement.
bekijkt u het maar eens op de aquahuis webshop.

http://www.aquahuiswebshop.nl/…/verwarm…/externe-verwarming/

Webshop voor Aquahuis Veenendaal - Import Zuid Amerika
aquahuiswebshop.nl

in onze webshop hebben we ook al een aardig assortiment met medicijnen opgenomen voor zowel zoet als zeewater. voor ieder wat wils. neemt u maar eens een kijkje in onze nieuwe webshop.

http://www.aquahuiswebshop.nl/product-categorie/medicijnen/

Webshop voor Aquahuis Veenendaal - Import Zuid Amerika
aquahuiswebshop.nl

Weer een leuk filmpje doorgestuurd gekregen van een klant. Hij bezit een trio apistogramma beanschi inka wildvang met jongen. De jongen zijn inmiddels al een aantal maanden oud en beginnen nu ook al aardige kleuren te krijgen😃😃😃

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
421 Views
421 Views

in onze webshop zijn we ook in zee gegaan met het merk Aquatic-Nature. dit merk bied alleen maar topkwaliteit en is inmiddels een begrip in het aquariumwereldje. hieronder de link van bijvoorbeeld de prachtige achterwanden van Aquatic - Nature. deze achterwanden geven uw aquarium een prachtig en natuurlijk uiterlijk:-)
http://www.aquahuiswebshop.nl/…/achterwand…/3d-achterwanden/

Webshop voor Aquahuis Veenendaal - Import Zuid Amerika
aquahuiswebshop.nl

de aquahuiswebshop is inmiddels online en word al goed bezocht. erg blij mee..... in onze webshop verkopen we over het algemeen kwalitatief zeer goede merken, dit hebben we samengesteld door de vele jaren ervaring die wij inmiddels achter onze naam hebben staan, zo ook het merk HYDOR.

HYDOR heeft tegenwoordig ook zeer goede filterpompen....
de Hydor Professional External Canister Filter 150

...

deze kunt u vinden onder deze link,
http://www.aquahuiswebshop.nl/…/hydor-professional-externa…/

HYDOR heeft een mooi maar vooral erg goede en nuttige spullen, snuffel er maar eens rond:-)))

See More
Max. stromingsopbrengst: 600 liter per uur. Vermogen: 14 watt. Filter oppervlakte: 3,2 liter. Voor aquaria van 80 tot 150 liter…
aquahuiswebshop.nl

we zijn er best een behoorlijke tijd mee bezig geweest maar eindelijk is het dan zover:-)..... de NIEUWE WEBSHOP VAN AQUAHUIS IS ONLINE!!

Veel tijd en energie hebben we erin gestopt om een webshop te creëren die toegankelijk is voor iedereen. ik wilde de webshop overzichtelijk hebben maar ook een beetje stijlvol en vooral dus geen drukke webshop met een berg aan reclame en andere knipperende toestanden.

de webshop heb ik proberen te maken met voor ieder wat wils en daar zull...en elke dag weer nieuwe producten aan toegevoegd worden, ook zal bijna elke dag een product uitgelicht worden met uiteraard de nuttige informatie.

Ik wens iedereen heel veel plezier op mijn webshop en als er vragen zijn over de webshop of over een product kunt u dat via de link op de webshop doen en dan komt u automatisch op mijn aquahuis facebook pagina waar u een PB (persoonlijk bericht) kunt sturen.u kunt ook een bericht of verzoek versturen via het contact formulier op de webshop zelf.

de webshop is ook zo gemaakt dat hij ook met gemak op de mobiele telefoon gebruikt kan worden:-)

als de webshop u goed bevalt dan zou ik het natuurlijk erg leuk en tof vinden als hij gedeeld word, alvast heel erg hartelijk bedankt.

hieronder vind u de link naar de webshop:-)

http://www.aquahuiswebshop.nl/…

See More
Webshop voor Aquahuis Veenendaal - Import Zuid Amerika
aquahuiswebshop.nl

aangezien bij een eventueel ander pand en dan een andere opzet zijn de huidige stellingen overbodig. ik heb ze te koop staan op marktplaats(zie de link hieronder) wie weet kent u iemand of wilt u de link doordelen.)))

Wegens een andere opzet bied ik deze prachtige stellingen aan (19 stuks).deze stellingen zijn 4 jaar geleden nieuw aangeschaft en verkeren in optimale staat! Inclusief aquaria!! Deze
marktplaats.nl

voor de liefhebbers:-)

TE KOOP!

AQUARIUM RIO 400 MET TOEBEHOREN INCL MEUBEL EN ACHTERWAND. IZGS.

...

Bij dit aquarium zit alles er nog origineel in. T5 verlichting en binnenpomp. Ook draait er een buitenfilter op. VOOR DE VRIENDELIJKE PRIJS VAN €300,-

See More
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.