Posts

Deze spijker-kop-raak column over de overal om zich heen grijpende #plezierpolitie is mijn leestip voor dit weekend. Veel leesplezier en gooi nog een blok op het haardvuur!

Wat de wereld nodig heeft, zijn meer verboden. Veel meer verboden. Als het ongezond is: verbod. Als iemand mogelijk gekwetst wordt: verbod. Als het nodeloos sexy is: verbod! Laatste voorbeeld in een lange reeks: in de gemeente Utrecht willen ze de houtkachel verbieden. Nu denk jij natuurlijk, naïef...
rtlnieuws.nl

NL geen narcostaat! Ruim baan voor afpakken criminele spullen en vermogen, vol aan de bak om ziekteverzuim politie fors terug te dringen en nu eindelijk die extra rechercheurs opleiden en aannemen!

Criminelen in Nederland hebben vrij spel. Slechts een op de negen misdaadorganisaties kan echt worden aangepakt wegens een gebrek aan capaciteit en middelen, schatten agenten. De werkvloer schreeuwt wegens tekorten om 2000 extra rechercheurs.
telegraaf.nl
Videos
Het politieuniform staat voor de neutraliteit van de overheid. Dus moeten we hoofddoeken niet toestaan, net zoals we andere symbolen zoals bijvoorbeeld SP-buttons of ADO-sjaaltjes ook niet moeten toestaan.
40
9
Pak loslopende IS-terrorist op!
12
5
Een jihadist is op de terugweg van IS-gebied naar Nederland. B...
18
3
Photos
Reviews
Arno Rutte has no reviews yet.
Tell people what you think
Posts

Waar de gewone burger een stap achteruit doet, moet de politie naar voren stappen, helaas soms met geweld. Respect voor het moeilijke werk en de moeilijke afwegingen in een ‘split second’!

‘Politie! U bent aangehouden!’ Makkelijk gezegd, maar dan? Tweede Kamerleden ervaarden gisteren op Politie Trainingscentrum De Yp in Den Haag aan den lijve hoe snel een situatie uit de hand kan lop...
politie.nl

Goed dat ze zijn opgepakt. Nu berechten, straffen en (als er een dubbel paspoort is) het Nederlanderschap afnemen en uitzetten! Wie kiest voor de gewapende strijd van IS heeft in ons land niets meer te zoeken!

Tegen de twee loopt in Nederland al een strafzaak. Het Openbaar Ministerie wilde hen desnoods bij verstek vervolgen.
nos.nl

Van onze agenten blijf je af! En als er toch geweld heeft plaatsgevonden, verdienen agenten hulp en ondersteuning. Ik stel kamervragen!

Politieagenten die slachtoffer zijn van geweld, staan steeds vaker in de kou. De casemanagers van de politie die hen moeten begeleiden, kunnen het werk niet aan en laten noodgedwongen zaken schieten. De politietop negeert hun noodkreten, zeggen ze.
ad.nl

Vorige week maandag mocht ik met Gronings media-icoon Piet van Dijken de Herestraat Helemaal lopen. Mooi gesprek over de liefde voor Groningen, het werk als Kamerlid en de gaswinning in Groningen.

Piet van Dijken loopt de Herestraat helemaal met Arno Rutte
youtube.com

Hoe eng ben je als je een kinderheld wilt afslachten voor je extremistische mening? Laat het OM niet alleen vervolgen, maar ook extremistenorganisatie ‘De Grauwe Eeuw’ verbieden!

Actiegroep De Grauwe Eeuw haalde sinds vorig jaar diverse keren het nieuws. Zo eiste de groep dat de Coentunnel een andere naam zou krijgen en zouden leden van de groep in Hoorn standbeelden van Bontekoe en Coen hebben beklad. Nu blijkt dat er een strafrechtelijk onderzoek loopt vanwege een oproep t...
telegraaf.nl

Cybermisdaad en cyberveiligheid zijn belangrijke onderwerpen die serieuze aandacht vragen. Broddelwerk als dit leidt tot onnodige onrust. Kies zorgvuldig voor échte deskundigen!

Gisteren ontdekten Nieuwsuur en de NOS dat delen van een boek, waar Vermeend co-auteur van is, zijn geplagieerd.
nos.nl

‪Opnieuw een rechercheur die aan criminelen lekt. Dat ondermijnt de opsporing! Ik vraag opheldering aan de minister van Justitie.

Image may contain: text

Goed en belangrijk dat het kabinet haast maakt met regels voor giften uit onvrije landen. Initiatief hiervoor kwam via motie van VVD en CU, nu wordt het daadwerkelijk gerealiseerd.

Image may contain: text

Enorm belangrijk dat politie hard in blijft zetten op het aanpakken van afrekeningen in het criminele circuit. Waar criminelen de dienst uitmaken eindigt vrijheid en veiligheid!

Twee schietpartijen in een paar maanden tijd. Bewoners van de Amsterdamse wijk Wittenburg zijn bang voor nog meer vuurwapengeweld.
nos.nl

Hoe kijken Groningse Kamerleden Henk Nijboer, Sandra Beckerman en ik aan tegen de problemen rond gaswinning en aardbevingen?

De Tweede Kamerleden Arno Rutte (VVD), Sandra Beckerman (SP) en Henk Nijboer (PvdA) wonen in Groningen en werken in Den Haag. Waar ligt hun loyaliteit, en hoe zien zij de oplossing voor Groningen en het aardgas?
nporadio1.nl

De politie omarmt de inzet van burgers bij grote zoekacties en gaat dat ondersteunen met een app. Dat lijkt mij heel verstandig en effectief!

Vrijwilligers hebben het afgelopen jaar meerdere keren gezocht naar vermiste personen, zoals Anne Faber, Savannah en Remon Bruinsma. Met de app 'Samen Zoeken' wil de politie de zoekacties met vrijwilligers beter coördineren. De app wordt morgen gelanceerd.
rtlnieuws.nl

‪Absurd! Dit is de omgekeerde wereld. De enige ‘bonus’ die de jongeren verdienen is dat ze de afvalbakken, hondenpoepbakken en verkeersborden zelf mogen herstellen.
Geef de échte bonus maar aan jonge mantelzorgers. Die verdienen het ook echt!‬

De gemeente stelde een geldbedrag beschikbaar voor als de jongeren
nos.nl

Lastig dilemma. Moet de overheid ingrijpen en eisen gaan stellen aan alle apparaten die aan het internet gehangen kunnen worden of moeten consumenten zelf verantwoordelijkheid nemen en geen onveilige apparaten kopen? Dat laatste klinkt natuurlijk heel liberaal, maar eisen stellen om veiligheid te borgen is dat ook. Denk maar eens aan de eisen die we aan autostoeltjes stellen. Wat vinden jullie? Ik ben benieuwd!

Gehackte internetapparaten worden massaal gebruikt om cyberaanvallen te plegen. Het slechte nieuws is dat dergelijke botnets steeds ingenieuzer worden. IT-experts pleiten voor overheidsingrijpen om internetapparaten veiliger te maken.
ad.nl