Posts

Zeer zorgwekkende ontwikkeling. Doodsbedreigingen mogen nooit normaal worden! Op mijn verzoek gaat de kamer hier op korte termijn over in debat met de Minister van Justitie.

EINDHOVEN - Criminaliteit zit diep verankerd in onze samenleving, zo lijkt het. Ook in Zuidoost-Brabant. Runnen criminelen winkels in onze dorpen? Zetten ze de lokale politiek of ambtenaren onder druk om dubieuze zaken voor elkaar te krijgen? Het ED ging daarover urenlang in gesprek met twaalf (oud-...
ed.nl

Er valt op 21 maart echt iets te kiezen. Bij de VVD kun je stemmen op al deze jonge gedreven mensen die hun gemeente veiliger, welvarender, zorgzamer, eerlijker en liberaler willen maken. Top!

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
5,816 Views
VVD - Jong Bestuurders Netwerk is with Marijn de Pagter and 18 others.

Veilige en schone straten. Fijn wonen en genoeg banen. Realistisch duurzaam zijn.

Daar kun je over dromen.. Maar deze jonge politici uit heel NL gaan er wat aan... doen! Zie in de video welke liberale jongere jou gaat vertegenwoordigen in je stad of dorp. Stem VVD op 21 maart 2018! #kiesvoordoen #GRverkiezingen

See More
Videos
Het politieuniform staat voor de neutraliteit van de overheid. Dus moeten we hoofddoeken niet toestaan, net zoals we andere symbolen zoals bijvoorbeeld SP-buttons of ADO-sjaaltjes ook niet moeten toestaan.
40
9
Pak loslopende IS-terrorist op!
12
5
Een jihadist is op de terugweg van IS-gebied naar Nederland. B...
18
3
Photos
Reviews
Arno Rutte has no reviews yet.
Tell people what you think
Posts

Op campagne in het prachtige maar ijskoude en stormachtige Termunterzijl voor de VVD Delfzijl. Prachtige dag!

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Arno en Arie in Termunterzijl
http://delfzijl.vvd.nl/
868 Views
VVD Delfzijl is with Jasper Boter and 6 others.

Lijsttrekker Arie Heuvelman was vandaag met VVD Tweede Kamerlid Arno Rutte in Termunterzijl. Tijdens het bezoek met de fractie van de VVD Delfzijl aan het dorp,... met veel wind, nam Arie met Arno de ontwikkelingen van woningbouw en toerisme door. Kansen voor het dorp en voor Delfzijl. Tijdens gesprekken met bewoners ook de uitdagingen voor de voorzieningen in het dorp besproken.

See More

Socialisme eindigt altijd in mensonterende ellende met gebrek aan alles. Dat is waarom ik met hart en ziel een liberaal ben!

Het eten in Venezuela is niet meer te betalen sinds de economie is ingestort. Daarom trekken tienduizenden Venezolanen dagelijks de grens over naar Colombia. Zoals de 23-jarige Angel Figueroa: ''Het belangrijkste is om te kunnen eten en om mijn familie te ondersteunen.''
rtlnieuws.nl

Ik ben het zeer eens met dit hoofdredactioneel commentaar in het Dagblad van het Noorden. Het is hoog tijd dat provincie en gemeenten in het Groningse gasgebied stoppen met het gekissebis en het zoeken van zondebokken. Ze moeten de handen ineenslaan en een helder perspectief realiseren voor de bewoners. Niet wijzen en aanklagen, maar doen!

Image may contain: text

Spijker, kop, raak!

Image may contain: 1 person, smiling, meme and text
VVD

Posters bekladden en bushokjes vernielen vanwege een kus: absolute waanzin. In Nederland mag je zijn wie je bent en houden van wie je wilt. Daar zijn wij trots op. Die vrijheid zullen wij altijd verdedigen.

IS terroristen die terugkeren moeten in beeld zijn bij de inlichtingendiensten en zo snel mogelijk worden opgepakt en opgesloten.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Arno Rutte
358 Views
358 Views

Voor de zoveelste keer in korte tijd werd het koosjere Joodse restaurant HaCarmel in Amsterdam belaagd. En volgens de politie is daarbij geen sprake van anti-Joods-geweld. Dat lijkt me sterk. Alle reden om
Samen met mijn collega Dilan Yesilgoz kamervragen te stellen! Want we mogen nooit wegkijken van antisemitisme.

Image may contain: text

Deze spijker-kop-raak column over de overal om zich heen grijpende #plezierpolitie is mijn leestip voor dit weekend. Veel leesplezier en gooi nog een blok op het haardvuur!

Wat de wereld nodig heeft, zijn meer verboden. Veel meer verboden. Als het ongezond is: verbod. Als iemand mogelijk gekwetst wordt: verbod. Als het nodeloos sexy is: verbod! Laatste voorbeeld in een lange reeks: in de gemeente Utrecht willen ze de houtkachel verbieden. Nu denk jij natuurlijk, naïef...
rtlnieuws.nl

NL geen narcostaat! Ruim baan voor afpakken criminele spullen en vermogen, vol aan de bak om ziekteverzuim politie fors terug te dringen en nu eindelijk die extra rechercheurs opleiden en aannemen!

Criminelen in Nederland hebben vrij spel. Slechts een op de negen misdaadorganisaties kan echt worden aangepakt wegens een gebrek aan capaciteit en middelen, schatten agenten. De werkvloer schreeuwt wegens tekorten om 2000 extra rechercheurs.
telegraaf.nl

Waar de gewone burger een stap achteruit doet, moet de politie naar voren stappen, helaas soms met geweld. Respect voor het moeilijke werk en de moeilijke afwegingen in een ‘split second’!

‘Politie! U bent aangehouden!’ Makkelijk gezegd, maar dan? Tweede Kamerleden ervaarden gisteren op Politie Trainingscentrum De Yp in Den Haag aan den lijve hoe snel een situatie uit de hand kan lop...
politie.nl

Goed dat ze zijn opgepakt. Nu berechten, straffen en (als er een dubbel paspoort is) het Nederlanderschap afnemen en uitzetten! Wie kiest voor de gewapende strijd van IS heeft in ons land niets meer te zoeken!

Tegen de twee loopt in Nederland al een strafzaak. Het Openbaar Ministerie wilde hen desnoods bij verstek vervolgen.
nos.nl

Van onze agenten blijf je af! En als er toch geweld heeft plaatsgevonden, verdienen agenten hulp en ondersteuning. Ik stel kamervragen!

Politieagenten die slachtoffer zijn van geweld, staan steeds vaker in de kou. De casemanagers van de politie die hen moeten begeleiden, kunnen het werk niet aan en laten noodgedwongen zaken schieten. De politietop negeert hun noodkreten, zeggen ze.
ad.nl

Vorige week maandag mocht ik met Gronings media-icoon Piet van Dijken de Herestraat Helemaal lopen. Mooi gesprek over de liefde voor Groningen, het werk als Kamerlid en de gaswinning in Groningen.

Piet van Dijken loopt de Herestraat helemaal met Arno Rutte
youtube.com

Hoe eng ben je als je een kinderheld wilt afslachten voor je extremistische mening? Laat het OM niet alleen vervolgen, maar ook extremistenorganisatie ‘De Grauwe Eeuw’ verbieden!

Actiegroep De Grauwe Eeuw haalde sinds vorig jaar diverse keren het nieuws. Zo eiste de groep dat de Coentunnel een andere naam zou krijgen en zouden leden van de groep in Hoorn standbeelden van Bontekoe en Coen hebben beklad. Nu blijkt dat er een strafrechtelijk onderzoek loopt vanwege een oproep t...
telegraaf.nl