Photos
Videos
A legzöldebb hely az AsiaCenterben! Már 12 e-töltőállomással várunk.
6
Megnyílt a Wild Fishing Store
7
Asia GasztroFesztivál - Főszerepben az egészség
15
Posts

Lecserélted már az autód téli gumijait? Ha még nem, akkor gyere el az AsiaCenterbe és amíg vásárolsz, a Mega Tyre Gumiszervizben elvégzik neked a munkát! Bejelentkezéshez hívd a +3620-214-1937-es számot! Várnak a -1-es parkolószint lila szektorában! #gumicsere

No automatic alt text available.

Megeszi a kutya a telet!
Újra Állati Kölyöknappal köszönti a nyarat az AsiaCenter

Az AsiaCenter 2018. május 12-én, szombaton újra egy állati jó családi napra hívja a kicsiket és nagyokat. A 2. AsiaCenter Állati Kölyöknapon házi kedvenceinkkel együtt élvezhetjük a jó időt és az ingyenes programokat! Az egész nap egymást követő játékok, gyermek foglalkoztatók és fellépők sorában ott lesz a nagy nevettető, Irigy Hónaljmirigy, koncertet ad Fatima és a gyerekek legnagyobb kedvence..., az Alma Együttes is!

Az AsiaCenter az Év Kutyabarát Üzletközpontja díj elnyerése után külön örömmel szervezte a rendezvényt, amely az ázsiai Kutya évének tematikájára épül. És hogy ez mit jelent? Azt, hogy fontos szerepet kap az ember legjobb barátja és a felelős állattartás. Vagyis biztosan nem kötik majd az ebet a karóhoz miközben csupa kedves, kutyás program várja a családokat. Lesznek érdekes bemutatók és interaktív kutyás vetélkedő is. Ezen kívül játékok, arcfestés, kézműves foglalkozások, nyeremények és természetesen színpadi fellépők szórakoztatják a közönséget május 12-én délelőtt 10 órától. Fellép az Apacuka Zenekar, az Alma Együttes, Ricsi Bohóc, Fatima és az Irigy Hónaljmirigy.
Minden program és koncert ingyenes!

Színpadi programok*:
10:15 Apacuka Zenekar koncert
11:15 Peonza bemutató és kipróbálási lehetőség
11:30 Kutyás játékok, vetélkedők és bemutatók a színpadon
13:15 Alma Együttes koncert
14:15 Kutyás játékok, vetélkedők és bemutatók a színpadon
16:00 Ricsi Bohóc
16:30 Fatima koncert
17:00 Irigy Hónaljmirigy koncert
*A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

See More
MAY12
Sat 10:00 AM UTC+02AsiaCenterBudapest, Hungary
687 people interested