Photos
Videos
Mulţumim pentru participare în cadrul primei ediţii a proiectului Pentru Tineri!
2
Posts
Creativities added 17 new photos — with Alexandru Grigore and 4 others.

Asociaţia Creativities a participat astăzi, 4 noiembrie la campania #mobilizatron prin care Auchan Romania s-a angajat să planteze doi copaci adevăraţi în schimbul achiziţiei unui copăcel din carton 100% reciclat.

Alături de Grupul Ecologic Bucovina şi voluntarii acestora, elevi de la şcoala "Jean Bart " şi de la Colegiul de Industrie Alimentară şi reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Suceava cu suportul specializat al echipei Romsilva am plantat azi mii de copăcei în Burdujeni Sat. 🌳🌳🌳

Haideți cu toții să ajutăm Suceava să respire! 🌳🌳🌳

Image may contain: text
Auchan Romania

Suceveni, sunteti pregatiti? Maine plantam peste 5200 de copaci, in Burdujeni Sat. Echipa Auchan are alaturi oameni dedicati si implicati, partenerii nostri de... la Grupul Ecologic Bucovina si voluntarii acestora, elevi de la scoala "Jean Bart " si de la Colegiul de Industrie Alimentare, clienti , reprezentanti ai Consiliului Judetean si suportul specializat al echipei Romsilva. Plecarea se face la orele 08.30 din fata Magazinului Auchan. Ne vedem acolo! #mobilizatron

See More
Posts

Se spune că oamenii talentaţi nu cunosc limite atunci când vine vorba despre lucrurile pe care le fac cu pasiune.

https://www.boredpanda.com/house-painting-90-year-old-gra…/…

Remember the little Polish village where every house is covered with painted flowers? Well, one 90-year-old resident of Louka, Czech Republic, is aiming to make her hometown just as charming, and spends every spring and summer adorning window and door frames with majestic designs.
boredpanda.com
Creativities added 12 new photos — with Cristina Sabajuc in Suceava.
August 16

Pentru că lucrurile frumoase ne fac să zâmbim, pentru că frumosul ne inspiră să facem lucruri frumoase şi pentru că făcând lucruri frumoase îi inspirăm la rândul nostru şi pe alţii!

Creativities added an event.
August 12

Proiectul „Dă culoare vieţii tale!” s-a născut din ideea Asociaţiei Creativities de a implica tinerii suceveni în crearea şi dezvoltarea vieţii lor, cât şi a unui oraș mai frumos şi colorat. Dorim să promovăm arta stradală şi să creem în Suceava spații frumos amenajate, accesorizându-le cu piese decorative realizate de către tineri.

Yarn bombing este o artă a împletitului/croşetatului apărută prima dată prin 2004 şi s-a răspândit destul de repede în întreaga lume. I se mai spune, guerilla knitting, yarn storming sau knit graffiti şi este o artă stradală care implică folosirea de fire diverse, colorate, obiecte/lucruri pe care nu te astepţi să le vezi împletite. O metodă pozitivă și foarte indicată mai ales în sezonul rece pentru a atenua monotonia vieții prin sporirea culorilor aprinse.

#YarnBombing #Suceava #Creativities

AUG13
Sun 4:00 PM UTC+03Suceava, Romania

Rezultatele studiului realizat în rândul a 1.000 tineri din Municipiul Suceava, în cadrul proiectului "Pentru tineri" (2017), pentru a identifica nevoile specifice actuale ale tinerilor: http://creativities.ro/raport-studiu-tineri-2017/

Proiectul realizat cu sprijinul Municipiului Suceava şi al Consiliului Local al Municipiului Suceava.

CityRomania
453,807 people checked in here

Mesajul tinerilor care aduc un impact în comunitatea din care fac parte şi aleg să contribuie cu adevarat la o schimbare.

Proiect realizat de către Asociația Creativities și susținut de Consiliul Județean Suceava.
youtube.com
Creativities added 18 new photos — with Codrut Brinzei and 7 others in Suceava.
June 11

Despre #voluntariat #tineri #implicare #suceava poate fi #capitalatineretului 😀

Proiect susţinut de Consiliul Judeţean Suceava.

Azi e despre #voluntariat #tineri #implicare #suceava #capitalatineretului? 😀

Eveniment desfășurat în cadrul proiectului "Arta de a fi voluntar" susţinut de Consiliul Judeţean Suceava.

Image may contain: 11 people, people smiling, outdoor
Image may contain: 2 people, people standing and outdoor
Image may contain: one or more people, people standing and outdoor
Image may contain: 1 person, smiling, standing, tree, child and outdoor
Creativities is feeling excited with New York Crew (Suceava) and 6 others in Suceava.
June 10

🔹Târg de Voluntariat în Parcul Central Suceava!😊
🔹Duminică, 11 iunie 2017 începând cu ora 13:00

Vino să faci turul organizaţiilor de şi pentru tineret din judeţul Suceava şi descoperă ce presupune activitatea de voluntar. Cunoaşte oameni şi organizaţiile care lucrează pentru dezvoltarea tinerilor.

... See More
Image may contain: 1 person, smiling, text
Creativities added 8 new photos.
June 5

Concurs desfășurat în cadrul proiectului ,,Promotori pentru democrație europeană''.

Creativities is in Suceava.
May 9

Avem concurs!
Spune-ne povestea ta despre Europa într-o fotografie.
Ai libertatea de a fi creativ şi original!

Asociaţia Creativities organizează în perioada 10 - 20 Mai 2017, Concursul Online de Fotografie pe tema "EU sunt cetăţean european". Acesta se adresează tuturor tinerilor suceveni iubitori de arta fotografică.

...

Ce ai de facut? nimic mai simplu: trimite o fotografie la adresa de e-mail: contact@creativities.ro cu subiectul - Concurs Foto "EU sunt cetăţean european" până la data de 20 mai 2017, împreună cu urmatoarele menţiuni: numele complet, vârsta, locaţia, numărul de telefon şi descrierea fotografiei în câteva cuvinte.

Toate fotografiile participanţilor vor fi postate pe pagina de Facebook a Asociaţiei Creativities cu hastag-urile #DemosPromotor #Creativities #EU, iar câștigătorii vor fi desemnaţi de către organizatori în funcție de creativitatea şi originalitatea fotografiilor trimise. Cele mai inedite şi reprezentative 3 lucrări vor fi premiate cu câte un memory stick, diplome, materiale informative şi vor fi promovate pe Ce fac tinerii? şi pe site-ul imagini.ro.

Concursul este desfășurat în cadrul proiectului ,,Promotori pentru democrație europeană'', inițiat de Parlamentul European, Biroul de Informare în Romania împreună cu Ministerul Tineretului si Sportului, GEYC și Asociatia Pro Democratia.

See More
Image may contain: one or more people, sky, text and outdoor
Creativities added an event.
May 3

Vrei să afli mai multe despre Uniunea Europeană şi programul Erasmus+?
Atunci vino luni, 8 Mai 2017, începând cu ora 16:00, la Muzeul de Şiinţele Naturii din Suceava, pentru a participa la workshop-ul "Despre Europa - Despre TINEri".

Evenimentul este desfășurat în cadrul proiectului ,,Promotori pentru democrație europeană'', inițiat de Parlamentul European, Biroul de Informare în Romania și este organizat de Asociaţia Creativities în parteneriat cu Asociaţia Tineri de Succ...es Suceava.

Un eveniment organizat cu si pentru tineri, cu scopul de a sărbători Ziua Europei și Europa, în general.

#DemosPromotori #Erasmus20Ro

See More
MAY8
Mon 4:00 PM UTC+03Muzeul de Științele Naturii din Suceava
Creativities shared a linkfeeling wonderful in Suceava.
April 13
Legea tinerilor, adoptata inca din 2006, va fi aplicata incepand din acest an, in premiera, la Consiliul Judetean Suceava. Aceasta dupa ce Asociatia Creativities din Suceava, alaturi de alte zece organizatii de tineret din judet si de Consiliul Tineretului din Romania, a solicitat si a obtinut din p...
monitorulsv.ro