Photos
Reviews
5.0
2 Reviews
Tell people what you think
Colinda Den Haan
· March 19, 2018
De plek om de prachtige Aura Soma produkten te kopen. Je krijgt altijd goed telefonisch advies bij je keuze en heldere informatie van de do's en dont's.
De bestelling komt meestal de volgende dag al ...binnen, dus je kunt snel van al het mooi's genieten. See More
Posts

Hier een link naar een van de sprekers op de ILA conferentie in mei in Oslo. Jacob Lieberman, een zeer gerenomeerd spreker en schrijver van oa. Take of your glasses and See . Hij heeft nu een nieuw boek over licht . Wat neem jij waar en waar laat jij je licht op vallen?https://youtu.be/IR9JGb4doHE

youtube.com

Mijn moeder Joan Hubrecht, kwam met dit mooie verhaaltje deze week. Vrij vertaald vanuit het Engels: Als een kind naar je komt en vraagt: welke kleur moet ik kiezen, wat zou je dan zeggen? Er is geen foute kleur, je mag later ook veranderen. Dat ze helemaal niet hoeven te kiezen, dat je toch wel van ze houdt zoals ze zijn? En als dat kind nou volhoudt, ja maar, ze zeggen, dat er een kleur is die mijn zielekleur is, welke is dat, wie kan dat mij vertellen, wat zeg je dan?

Mij...n antwoord:
Begin met de groene pomander. Die brengt je weer terug bij jou, in je midden, bij je hart, je eigen waarheid. Het helpt om je eigen weg te kiezen. Het is ook een goede hulp voor diegene die zich spaced out voelen en het werkt zelfs bij het vormen van afweerstoffen, met deze griepgolf, dat kan ik wel gebruiken.
Vandaar deze maand in de aanbieding. Bestellen:
http://www.aura-soma.nl/shop/AURA_PP10/

PS de poster is the emerald of the hart is gemaakt door Mike Booth. Een prachtige poster om mee te mediteren en af en toe je blik op te laten rusten. Te bestellen per mail of via de shop: Code pos45. http://shop.mensys.nl/shop/AURA_POS45/POS45/index.html

See More
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
Posts

Lieve mensen, ik schrijf jullie over dit mooie nieuwe handzame apparaat Echobell dat ik graag aan jullie voorstel as 16 maart. Ik dacht aan jullie omdat jullie allemaal' hands on' met het lichaam werken, al hoe wel dat niet perse hoeft. Echobell heeft, net als aura -soma, een hele bijzondere werking op ons hele wezen, dat is wat me zo aansprak. Wie weet ontstaat er wel een combinatie.... voorlopig , volgende week, de introductie avond... en in Juni de opleiding van 2 en... een halve dag. Laat me weten of je kan per mail of telefoon ( gegevens hieronder). Deel dit bericht als je blieft als je mensen weet die er graag over horen. Ik hoop tot vrijdag, Eva

ps er zijn ook behandelingen mogelijk zaterdag 17 Maart. 30/45 min. introductieprijs 30 euro.

Met hartelijke groet,
Eva de Jong
023- 5482018 en eva@aura-soma.nl

See More
Image may contain: text
Image may contain: text

Nieuw: Echobell Aura-Somavibrational healing
16 maart, introductie avond, 17 maart sessies: ervaar het zelf. 8, 9 en 10 juni opleiding 1 en 2. Meer hierover op onze website www.aura-soma.nl/agenda
Wat is Echobell? Echobell biedt ons de techniek om via hoorbare en voelbare trilling, herstel van ons weefsel en ons welbevinden te verkrijgen. Echobell wordt in principe gebruikt op het lichaam en kan eventueel ook goed met Aura-Soma licht-therapie gebruikt worden. Echobell brengt ...balans in het grofstoffelijke en het fijnstoffelijke lichaam, net zoals Aura-Soma. Een fantastische combinatie dus. 16 maart wordt er een introductieavond gegeven door Gerald Zrenner (een van de ontwikkelaars), over dit compacte maar effectieve apparaat. Zaterdag 17 maart zijn er sessies van een half uur mogelijk met Gerald. In juni volgen dan opleidingsmogelijkheden. Intro avond 20,- euro. Introductie sessies op 17 maart zijn 30,- euro. Voor opgave graag mailen naar info@aura-soma.nl.

See More

KOOPJES:
Van deze mooie kaarsjes heb ik nog een doos.
Aura-Soma prijs 19,95 euro voor 40 kleine kaarsjes .

Aura-SomaDe engelen agenda voor 2018. code bk45-18, kosten 10,50 euro

...

Ook heb ik in Salzburg/ Mondsee twee echte zilveren 'shoulders' mee kunnen krijgen Aura-Soma Deze elegante versiering met een klein bloemetje met een roze steentje, op de foto een groen steentje, kan over de kleine hangertjes heen geschoven worden... kosten 55,- euro. Op is op. Graag hierover mailen.
Aura-Soma

See More
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
Aura-Soma NL added an event.
February 6

Een prachtig moment om diegenen die met licht werken en licht bestuderen van over de hele wereld te ontmoeten. Voor een overzicht van sprekers en mogelijkheden om de conferentie te bezoeken hier de website www.international-light-association.org. Voor mij ieder jaar weer een inspiratie .....

MAY13
May 13 - May 15Oslo, Norway
1 person interested
Aura-Soma NL added an event.
February 6

The Goddesses are here: Aura-Soma
Erik Pelham heeft 7 prachtige Elixers de wereld ingebracht. Wie zijn die godinnen Amatreus , Ayesha, Kaya, Iza Mikoto, Suma, Alina en Vimea? Wat kunnen ze brengen en hoe verhouden ze zich tot de celestial angels. Erik zal je op zijn geheel eigen wijze in contact brengen met deze prachtige en krachtige dames en hun unieke bijdrage aan jou groei. Een workshop met Erik is altijd een feest. Muziek meditatie, wijsheid en ervaring doorspekt met humor en speelsheid.
docent Erik Pelham
locatie: Haarlem.
kosten: 375 euro.

APR13
Apr 13 - Apr 15Haarlem
2 people interested
Aura-Soma NL added an event.
February 6

Een prachtige workshop geheel uitgewerkt door Marianne zelf. Plaats je geboortedatum en geboortenaam op de lijnen van de Goddelijke Driehoek en je levensweg wordt zichtbaar. Jij bent de levende waarheid en werkelijkheid achter a² + b² = c².
Als jouw naam en geboortedatum hun plaats krijgen op de Goddelijke Driehoek, gaat er een verborgen taal spreken. Een taal die zichtbaar kan worden gemaakt met behulp van de kleuren van de Aura-Soma flessen.
docent: Marianne den Hertog
locatie: Amsterdam tijd 10.30 - 17 uur.
kosten: 100,- euro. max 8 deelnemers.

APR21
Sat 10:30 AM UTC+02Amsterdam
3 people interested
Aura-Soma NL added an event.
February 6

Nieuw: Echobell Aura-Soma vibrational healing
16 maart, introductie avond, 17 maart sessies: ervaar het zelf. 8, 9 en 10 juni opleiding 1 en 2. Meer hierover op onze website www.aura-soma.nl/agenda
Wat is Echobell? Echobell biedt ons de techniek om via hoorbare en voelbare trilling, herstel van ons weefsel en ons welbevinden te verkrijgen. Echobell wordt in principe gebruikt op het lichaam en kan eventueel ook goed met Aura-Soma licht-therapie gebruikt worden. Echobell brengt... balans in het grofstoffelijke en het fijnstoffelijke lichaam, net zoals Aura-Soma. Een fantastische combinatie dus. 16 maart wordt er een introductieavond gegeven door Gerald Zrenner (een van de ontwikkelaars), over dit compacte maar effectieve apparaat. Zaterdag 17 maart zijn er sessies van een half uur mogelijk met Gerald. In juni volgen dan opleidingsmogelijkheden. Intro avond 20,- euro. Introductie sessies op 17 maart zijn 30,- euro. Voor opgave graag mailen naar info@aura-soma.nl.

See More
MAR17
Mar 16 - Mar 17
1 person interested
Aura-Soma NL added an event.
February 6

Dieren hebben, net als mensen, zowel een energieveld rond hun fysieke lichaam als ook Chakra's. Leer locatie, functie en lichaamsgebied van de zeven hoofdchakra's bij dieren, en die van het bij dieren aanwezige Brachiale Chakra. Leer waarom een chakra uit balans kan raken. We kijken ook naar de vraag in hoeverre een dier zijn of haar chakra's vrijelijk kan leven of uiten. Leer tevens een chakra, welke uit balans is, te behandelen en te ondersteunen met de Aura-Soma pomanders en/of de Beamer Light pen. Voor deelnemers aan deze dag is een syllabus/werkboek ‘Dieren en Chakra’s’ te koop: €15,-. Datum: Tijd: 10 uur - 17 uur, Locatie: Baarle-Nassau.kosten workshop 95 euro. Opgeven via info@aura-soma.nl

MAR10
Sat 10:00 AM UTC+01Baarle-Nassau, Netherlands
1 person interested
Aura-Soma NL added an event.
February 6

Aura-Soma opleiding level 3 (nieuwe Stijl)
9, 10 en 16, 17juni
docent: Helen Poolman
locatie: Amsterdam
aanmelden: info@aura-soma.nl

JUN9
Jun 9 - Jun 17Amsterdam
1 person interested
Aura-Soma NL added an event.
February 6

Aura-Soma opleiding level 2 (nieuwe stijl)
7,8 April 21,22 April
docent: Helen Poolman
locatie: Amsterdam
aanmelden: info@aura-soma.nl

APR7
Apr 7 - Apr 22Amsterdam
Aura-Soma NL added an event.
February 6

Persoonlijke Presentatie Vaardigheden (PPV)
voor Aura- Soma studenten
docent: Helen Poolman
locatie: Amsterdam

MAR23
Mar 23 - Mar 25Amsterdam
Aura-Soma NL added an event.
February 6

Aura-Soma opleiding level 1
docent: Helen Poolman
locatie: Amsterdam
kosten: 750 euro incl. werkboek thee en koffie.
aanmelden: info@aura-soma.nl

MAR4
Feb 17 - Mar 4Amsterdam
1 person interested
Aura-Soma NL added an event.
February 6

Een leuke, informatieve dag om kennis te maken met Aura-Soma, de equilibriums, pomanders en quintessences. Je eigen kleurkeuze zal, met respect voor het persoonlijke karakter, besproken worden. We ervaren ook een handmassage en een meditatie met een pomander.
Gegeven door Eva de Jong.

MAR24
Feb 11 - Apr 2Haarlem
1 person interested

Alle kleuren van de wind..... Pocahontas

Heb je dat ook wel eens, veel losse eindjes en onzekerheid, griep, mist in je hoofd, veel computerwerk en weinig tijd voor jezelf en het jaar is pas net begonnen! Stress ligt op de loer en goede zorgen voor 'jou-zelf' en je ogen, de poort naar de ziel, is dan van belang; zeker in onze kleurenwereld.
Daarom in de aanbieding de eye illuminaire en de physical rescue samen.
De eye illuminaire is een prachtig flesje dat niet open gaat, maar... heel veel invloed heeft op de oog zenuw die wat ik zie overbrengt naar de hersenen die er weer beelden van maken. Het geeft zorg voor onze overbelaste ogen en rust voor de oogzenuw.
De rescue is jullie vast allemaal bekend. Een 'must have' in de keukenlade, te gebruiken voor kleine ongevallen en.... in zo'n tijd van ontreddering een goede om op het derde oog te gebruiken om rust en vrede in je eigen binnenwereld te krijgen en vanuit die rust weer verder te gaan.... kijken. Heerlijk.... dat helpt. Nu van 39,50 euro voor 32,50 euro code: clearly. Bestel op onze webshop of per mail vanaf nu tot eind februari.
http://www.aura-soma.nl/shop/AURA_EI/

See More
Image may contain: outdoor
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.