Videos
Impressie van een ballonvaart bij BAS Ballonvaarten BV
21
CuliAir Luchtballon Restaurant
15
Ballonvaren over Proef Amersfoort
2
Photos
Reviews
4.6
99 Reviews
Tell people what you think
Robin Cirkel
· October 16, 2017
Met veel plezier een privé ballonvaart georganiseerd voor het aanzoek van mijn vriendin. Ik werd vooraf super geïnformeerd en geholpen door Debbie. De vlucht was spectaculair en heel gezellig, mede do...or het enthousiasme van piloot Anne die ons ook nog eens geweldig heeft gefilmd. Onze familie hield aan de grond contact met de volgauto om ons op de landingsplek te verassen, wat natuurlijk ook super was! Iedereen enorm bedankt voor deze geweldige dag! See More
Deby Niezen
· April 5, 2018
Fantastische ervaring met dit bedrijf. Ik werd uitstekend geïnformeerd en geen vraag was te veel. Ze dachten mee met andere mogelijkheden. De vaart zelf was meer dan geweldig! Ons team @ammarenswoonde...sign #Assen heeft volledig genoten. We werden uitstekend ontvangen en geholpen met alles. Een super mooie landing waarvoor applaus. Wij kunnen dit bedrijf alleen maar van harte aanbevelen. See More
Nico Wilbrink
· April 13, 2018
vanavond met bas ballonvaarten mee geweest samen met omroep gelderland was geweldig
knap stukje vakmanschap gezien van marcel nijkamp en zijn collegas bedankt voor de goede vaart en zeker tot ziens
Renée Jacobs
· September 10, 2017
9 sept. 2017. Het was een fantastisch verjaarscadeau van mijn zus. Samen de ballonvaart vanuit Goes gemaakt. Piloot Martijn vertelde ons bij de briefing wat er van ons verwacht werd. De ballon werd kl...aar gemaakt en we konden de lucht in. Jammer dat we maar een half uur gevaren hebben. We zijn vlak onder Yerseke geland. Verder vliegen ging niet anders hadden we moeten zwemmen. We gaan nu sparen voor volgend jaar. We willen dan vanuit Apeldoorn vertrekken. See More
Dorien Walter-tenNapel
· August 26, 2017
KEES: Onze kleinzoon deed zaterdag 26-8 mee aan de ballonsprong van Bas ballon i.s.m. Paracentrum Teuge. Het was vroeg op, maar het werd een schitterende ochtend. Er gingen 5 ballonnen omhoog met spri...ngers en passagiers. Wat was het perfect georganiseerd en wat was het moo ! Dank aan al die mensen (waaronder vele vrijwilligers !), die dit mogelijk maakten. Genoten ! See More
DebbieJohan Brand
· March 4, 2018
Een mooie vaart gehad! Bedankt BAS Ballonvaarten.
Klaske Hoekstra
· July 9, 2016
Vanochtend een mooie vaart meegemaakt van Laren naar Rietmolen. Precies in die twee uur dat het prachtig weer was. Chapeau! Direct na de landing stak de wind op..
Mooie tocht. Goed en leuk verzorgd. E...n thumbs up voor de onderhandelingsvaardigheden van de medewerkers :-) See More
Hillegonda Van De Ruitenbeek-van Houten
· August 27, 2017
Mijn luchtdoop in de ballon. Wat een bijzondere ervaring. Gekregen op mijn verjaardag en 6 dagen later was het zover...vanuit Joure opgestegen en een vaart richting Lemmer...zo mooi ...zo wijds...zwev...end tussen hemel en aarde. Het was de 1e maar hopelijk nog niet de laatste. See More
Patricia Kok
· August 8, 2017
Mijn man heeft mee gevaren. Ik heb het mogen aanschouwen vanuit de grond. De verhalen waren geweldig en de foto's zeggen alles. Wat een professionele mensen. Foto's stuur ik op zit nl een hele mooie/a...parte bij.
Zeker een aanrader.
See More
Kor Adema
· October 25, 2015
Gisteren (24-10-2015) samen met mijn zoon een (avond) ballonvaart mogen maken vanuit Apeldoorn. In een woord GEWELDIG. Van begin tot eind hebben we genoten. Wat is het leuk om actief mee te doen met h...et vaarklaar maken van de ballon. En wat deed piloot Martijn de Vries het leuk. Hij beantwoorde vele vragen, legde van alles uit en vertelde waar we vlogen, en was zichtbaar bevlogen met zijn vak. Wat was het genieten van de stilte (als de branders niet brulden) hoog in de lucht. Wat was het genieten van de mooie herfstkleuren van de boomtoppen en dan weer van de uitgestrekte weilanden met boerderijen. Je bleef foto's maken (90 stuks). Tijdens de landing had je echt wel de lussen in de mand nodig en kwamen we uiteindelijk op ons rug stil te liggen. De landing was ruig maar zelfs dat was leuk. De service ging ver want we werden vanaf de landingslocatie netjes met een taxibusje terug gebracht naar Apeldoorn. Top gedaan, Bas Ballonvaarten !! Complimenten aan Martijn de Vries !!!
Wij, Thijs en Kor Adema zouden het zo weer doen !
See More
Tiny Verspoor
· September 17, 2017
Wij zijn 16 september wezen ballon varen, hadden het voor ons 50 jarig huwelijk cadeau gekregen . Wij vonden het een bijzondere ervaring en hebben er erg van genoten. Raad het iedereen aan.
Ronny Jolink
· August 8, 2017
Altijd gezegd ooit wil ik een keer ballonvaren afgelopen zondag was het zover en ik heb echt genoten van het uitzicht mooi om dit mee te maken en ga het zeker nog een keer doen bas ballonvaarten bedankt.
Alexander IJsendorn
· October 1, 2016
We zijn een nieuwe, bijzondere en fantastische ervaring rijker. Wat een belevenis.

Van de ontvangst in Colmschate en de leuke extra's bij de landingsplaats in Wierden tot het weer netjes afleveren bi...j de opstijgplaats... alles was tot in de puntjes geregeld.

De deskundigheid, de informatie en de verhalen van piloot Martijn gaven deze luchtreis bovendien een extra dimensie.

Dank jullie wel!
See More
Rene van der Heijden
· August 27, 2017
Sensationeel,mooie uitzichten, gesprongen, vriendelijke varkensboer, die op de vroege ochtend hulp bood
Nadia Dekker
· August 20, 2017
Onwijs leuke ervaring! Mooie vaart gemaakt, vriendelijke piloot, hele gave foto's kunnen maken en een heerlijke champagne als afsluiter. Zeker een aanrader, ook leuk om als cadeau te doen (heb ik zelf... ook gedaan voor mijn moeder). Aan een goede service kom je niks te kort, alles wordt goed uitgelegd en verteld, zelfs met een vleugje humor. 1 woord: Geweldig! See More
Thomas Loo
· May 11, 2016
Gisteravond hebben we met 5 vrienden een ballonvaart gemaakt en geskydived vanuit die ballon bij Bas Ballonvaarten en alles was perfect geregeld! Goeie mooie vaart, leuke mensen en puur genieten! Bedankt!
Coby Hokke
· June 18, 2016
Na 4 jaar en drie mislukte pogingen om mee te varen lukte het mijn man en mij eindelijk om ons ,ter gelegenheid van onze 65 ste verjaardag gekregen cadeau , te verzilveren in de vorm van een zeer gesl...aagde ballonvaart van Woerden naar IJsselstein. Dank aan onze enthousiaste piloot Martijn de Vries en zijn maatje Coen.
Wij zijn een mooie ervaring rijker.
Gerard en Coby Hokke.
See More
Monique Stoop
· May 29, 2017
Wat was dit een super gave ervaring, nooit gedacht dat het zo mooi zou zijn! Wij raden het iedereen zeker aan. Je word goed ontvangen, duidelijke instructies en leuke weetjes tijdens de vaart.
Wij wil...len BAS ballonvaarten en Martijn in het speciaal bedanken voor deze geweldige avond. See More
Miranda Gerritsen
· July 2, 2015
Afgelopen zaterdag 27 juni 2015 de ballonvaart gemaakt o.l.v. Bas Spierenburg. Prachtig weer en hele mooie vergezichten. Opgestegen in Doetinchem en geland in Sinderen. Het was een geweldige ervaring ...die we echt niet hadden willen missen! De voorbereidingen, het opruimen en het ritueel maakten het compleet. Het team (de begeleiders en piloot) zijn leuke, ervaren en vooral enthousiaste mensen. Zeker een aanrader! Wij zouden het graag nog eens willen beleven! See More
Lucienne Lems
· August 27, 2017
onze 1x met piloot Jan Haven van Houten tot Barneveld was prima. Graag willen we nog 1x en dan met een selfiestick voor een leuke foto!
Posts

Vanavond gaat de PH-BBL voor het eerst de lucht in! Mocht je willen komen kijken, het is rond 18:30 verzamelen in Apeldoorn (Mheenpark)

Image may contain: sky and outdoor

Ballonvaart voor jou en 3 vrienden WINNEN???

Maak kans op een GRATIS ballonvaart voor jou en 3 van je vrienden!

Wat moet je doen:

...

1: De volgende vraag goed beantwoorden:
Wat wordt de registratie van de nieuwe “BAS” luchtballon die we binnenkort mogen verwelkomen in onze vloot?
Website www.basballonvaart.nl

2: Welke 3 vrienden neem je mee? (Zet/tag deze in je reactie onder dit bericht bij je antwoord)

3: Afwachten tot de trekking op 31 maart 2018

Spelregels:

-Wat kan je winnen? Een ballonvaart ticket voor jezelf en 3 vrienden (in totaal dus voor 4 personen) voor een reguliere ballonvaart vanaf een van onze vaste locaties. (het betreft dus geen prive ballonvaart)

-Alleen reacties onder dit bericht (op de FB pagina van BAS Ballonvaarten) doen mee aan de wedstrijd.

-Trekking is op 31 maart 2018.

-De uiteindelijke winnaar wordt op onze FB pagina bekend gemaakt.

-Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

-Bij twijfel of onduidelijkheid beslist de directie van BAS Ballonvaarten.

See More
Image may contain: outdoor
BAS Ballonvaarten
Hot Air Balloon Tour Agency