Posts

Al weer van juni maar wel een leuk artikel in het Dagblad van het Noorden.

Image may contain: 2 people, people smiling, text

Ook gevestigd in BLOCK 7: Welkom Store
Ieder bedrijf heeft een uniek verhaal. Maar met welke middelen zet je in om te vertellen over je producten, diensten en bedrijfsvisie? De Welkom Store is een ontwerpbureau en ontwerpt flyers, social media content, websites en andere content voor bedrijven.

www.welkom-store.com

Interieur ontwerp en grafisch ontwerp: Laat uw klanten welkom voelen door een sfeervol en functioneel interieur en goede informatievoorziening.
welkom-store.com
Reviews
Block7 has no reviews yet.
Tell people what you think
Photos
Posts

Ook gevestigd in BLOCK : De Tafelheren
Bij de tafels van De Tafelheren staat voelen, proeven en ervaren centraal. De tafels van De Tafelheren zijn gemaakt van de beste materialen en ze zijn met ontzettend veel zorg en liefde ontwikkeld. Dit resulteert in unieke tafels waar jaren vol beleving aan getafeld kan worden.

http://www.detafelheren.nl

De Tafelheren maakt samen met u de tafel van uw dromen. Onze tafels hebben een exclusief karakter dat aansluit bij de stijl van het interieur en dat voldoet aan de wensen van onze klant. Dit kunnen klassieke, moderne, kunstzinnige of multifunctionele tafels zijn. Wij zien elk ontwerp als een uitdagi...
detafelheren.com

Gevestigd in BLOCK 7 unit 2: deFine interactieve techniek

Het werk van deFine is onder andere te vinden in Paleis het Loo, het Nijntje museum, het Waterlinie Museum en het Natuurhistorisch Rotterdam. Maar wat doen ze dan? deFine is specialist op het gebied van interactieve techniek. Met o.a. touchscreens, sensoren, quizknoppen en hun eigensoftware helpen ze musea en andere bedrijven met het vertellen van een verhaal. Interactie staat altijd centraal. De bezoeker of klant zelf het verhaal laten ontdekken via een quiz, film of infozuil.

Gevestigd in BLOCK 7 unit 18: WERC
Met namen als het Yin Yang Festival / The Great Wall, Beijing, China, PARADIGM NYE en NOISIA INVITES hebben de jongens van WERC een mooie CV opgebouwd met hun beeldende kunst! Kijk op de website voor meer info!

werccollective.com

Gevestigd in BLOCK 7 unit 3:
CNC Furniture is een samenwerking tussen Makers en Ontwerpers. Met de allernieuwste software en digitale productiemiddelen ontwerpen en maken wij meubels en interieurs waarover je tot voor kort alleen maar kon dromen. Persoonlijke aanpassingen zijn een onderdeel van het concept. Meubels en Workspaces met een persoonlijke touch.....daar gaat het ons om.

www.cncfurniture.nl

Block7 added 16 new photos to the album: OpenStad 050.

Op zaterdag 18 maart 2017 openden acht bedrijven aan de Neutronstraat de deuren voor het publiek tijdens OpenStad050. Bedankt voor iedereen die langs is geweest. Het was een leuke dag vol enthousiaste bezoekers.

We hebben een leuke route tijdens OpenStad050 langs 8 bedrijven in BLOCK7. Kom langs op zaterdag 18 maart tussen 10:00 en 16:00!

Image may contain: sky and outdoor

8 bedrijven uit bedrijfsverzamelpand BLOCK7 openen de deuren tijdens OpenStad050. Er is een leuke route door het pand heen waarbij van alles te zien is.

Wat is er te zien?? Technische tekeningen, een CNC frees, een 3D printer, maak een 'Nachtwacht selfie, design meubels en videopresentaties en nog veeeel meer.

Wat: Opendag...
Wanneer: Zaterdag 18 maart tussen 10:00 en 16:00
Waar: Neutronstraat 7, 9743 AM Groningen

See More
Image may contain: text and outdoor
OpenStad050

Aan de Neutronstraat 7 in Groningen staat het bedrijfsverzamelgebouw BLOCK 7. Hierin zitten enthousiaste en inspirerende bedrijven die projecten en producten on...twikkelen en maken. Van interactieve museum tentoonstellingen tot school interieurs, van lichtobjecten voor festivals tot kant-en-klare webshop meubels. Ze werken met 3D printers, computergestuurde cnc-freesmachines, lasersnijders en geavanceerde ontwerpsoftware. Bij verschillende projecten wordt er nauw samengewerkt. Een samengaan van idee, ict en cnc met korte lijntjes waardoor er creatief en efficiënt met opdrachtgevers samengewerkt kan worden.

Tijdens OpenStad 050 laten de bedrijven zien wat de in huis hebben door middel van een leuke route door het pand.

Kijk even op hun Facebook: http://buff.ly/2lI4vTs

See More

Timelaps van 3D geprint hert #makers #3Dprinten #bedrijfsverzamelpand

3D Printing of a Christmas Deer based on Thingiverse model: http://www.thingiverse.com/thing:571949 An excellent model that prints really well. Only issue wa...
youtube.com

Fotograaf Jan Buwalda is langs geweest aan de Neutronstraat om foto's te maken voor de Groninger Ondernemers Courant. Hier is hij in actie in de werkplaats van Erik Oosterveld van Oosterveld Kunststoffen.

Image may contain: 1 person, indoor

Wat zegt wethouder Joost van Keulen over OpenStad050???

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
3,081 Views
Groninger Ondernemers Courant

Wethouder Joost van Keulen vertelt kort waarom je op zaterdag 18 maart 2017 naar OpenStad050 moet komen. Zo'n vijftig bedrijven zetten de deuren open voor klant...en, studenten, scholieren, werkzoekenden, familie van werknemers en iedereen die graag wil weten wat er achter de schermen gebeurt in het Groningse bedrijfsleven. Dus save the date: OpenStad 18 maart 2017!

See More

Wij doen mee!!! 8 bedrijven aan de Neutronstraat 7 openen hun deuren op zaterdag 18 maart. We hebben een leuke route gepland langs alle bedrijven! Kom je ook?

Image may contain: text

De Groninger Ondernemers Courant is uit met een leuk artikel over een aantal bedrijven in Block7. Op zaterdag 18 maart aanstaande doen 8 bedrijven uit BLOCK 7 mee aan OpenStad 18 maart 2017.

No automatic alt text available.
Block7 updated their profile picture.
No automatic alt text available.
Block7 updated their cover photo.
Image may contain: sky, cloud and outdoor