Posts
BOM321
May 2

Mana yang acah2 gangster tu korang kena tengok video ni sampai abis...
#BOM321

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by BOM321
1,985,411 Views
1.9M Views

sana turun sini naik, sana naik sini naik jugak

NEW YORK: Harga minyak jatuh untuk empat sesi dagangan selepas kerajaan Amerika Syarikat (AS) melaporkan peningkatan tidak dijangka dalam simpanan minyak mentah dan gasolin.
bharian.com.my
Photos
Videos
Kerbau... (BOM321)
123
146
Clever Girl Kantoi Soalan Bocor?
109
95
Cara Belajar Menari Seperti Michael Jackson (BOM321)
13
6
Posts

nak bantu ekonomi amerika tapi ... 😂

PARLIMEN l Defisit perdagangan kedua-dua negara telah dijelaskan ketika lawatan ke Rumah Putih September lalu, kata Mustapa Mohamed.
malaysiakini.com

hari2 kena kencing

Image may contain: outdoor
Image may contain: outdoor

cover ke tu...

Image may contain: indoor
Image may contain: one or more people and text
Image may contain: text

Beginilah suasana di TBS di awal pagi. Ia menjadi tempat tidur berhawa dingin bagi warga asing terutamanya Bangladesh. Saya sudah perhatikan perkara sebegini sejak 3 tahun yang lalu . Setelah diperiksa... Mereka bukannya passenger bas yang baru sampai, tetapi mereka sudah lama menjadikan TBS ini sebagai rumah mereka. Jika mereka baru sampai, mesti mereka mfmiliki bag pakaian yang besar. Di sini mereka tidur free, ekon free, toilet free dan siap ada guard lagi.

Harap pihak b...erkuasa melakukan sesuatu agar tidak semak lagi mata memandang di samping menjaga imej negara.

Ditulis oleh : Zaini Che Azis
krdt : my news viral

See More
Image may contain: one or more people and people sitting
Image may contain: one or more people

myvi terbang tu tak rare, yang ni lagi rare...

Image may contain: one or more people, people standing, sky, cloud, outdoor and nature
Image may contain: sky, cloud and outdoor

wtf, gay dah ada rangkaian sosial sendiri... 😑

Image may contain: 1 person, text

mat maslan versi rusia

Vladimir Putin tidak mampu menahan diri untuk ketawa selepas Menteri Pertanian Rusia, Alexander Tkachev menyebut soal khinzir perlu dieksport ke negara Indonesia.
astroawani.com

Malaysia ni suka sgt jadi hero untuk orang luar dari rakyat sendiri

KUALA LUMPUR: Malaysia akan terus menyokong usaha Bangladesh untuk menyelesaikan krisis Rohingya dan membantu mengendalikan hampir sejuta pelarian etnik itu dengan bantuan kemanusiaan dan infrastruktur.
bharian.com.my

bebas? hati2 geng, kang die buat lg

PENGARAH Urusan DBI Properties, Datuk Noruliman A Rahman atau 'Boy Iman' dibebaskan Mahkamah Majistret Bukit Mertajam selepas permohonan reman dikemukakan polis ditolak mahkamah.
hmetro.com.my

berita bodoh lagi tak penting, tapi bersungguh2 dibuat mcm penting sangat, smpi buat pc lg...

krdt pic : ttkm

Image may contain: 1 person, smiling, standing

sekarang trend main tekan dada bagi pengsan, dah jd mcm 20tahun lepas, cuma dulu takda fb nk upload

krdt kartun : si rashid

Image may contain: 2 people, text
Image may contain: 14 people, people smiling, text

pulakdah..

"Kita akan siasat, macam biasa kalau ada laporan kita akan ambil tindakan lanjut," kata ketua polis negara.
malaysiakini.com

anda melabur di bank mana?

Image may contain: tree and outdoor