Posts

Ungefär 20 år efter att bandysidan kom första gången kommer den i ytterligare en inkarnation. Den största förändringen sedan 2004, då spelardatabasen infördes. Mycket kommer hända fram till säsongsstart.

1997 släpptes första versionen av "bandysidan". Den 25 november 2002 registrerades domänen bandysidan.nu. Den 16 maj 2004 släpptes "internet bandy database" IBDB. Nu, den 14 juli 2017 kommer den största grejen sedan 2004. Bandysidan släpper ny layout.
bandysidan.nu

Tycker du att du kan allt om bandy? Är du bäst på att tippa? Det finns bara ett sätt att bevisa det, tippa bandytipset!

Det går nu att tippa stora bandytipset. Tipset som räcker hela säsongen, från den svenska premiären, ända fram till svenska och ryska finalerna. Det är som vanligt gratis att tippa.
bandysidan.nu
Reviews
Bandysidan.nu has no reviews yet.
Tell people what you think
Photos
Posts
Efter en lång turnering stod till slut Sandvikens AIK som segrare av World Cup efter en dramatisk vändning mot Jenisej i finalen. Med mindre än 5 minuter kvar av ordinarie matchtid stod det fortfarande 3-1 till Jenisej. Då kliver SAIKs Christoffer Edlund fram och reducerar till 3-2.
bandysidan.nu
album
Bandysidan.nu added 40 new photos — at Göransson Arena.
October 14 at 7:47am

Just nu är det tekniska problem på bandysidan.nu, så resultaten kommer inte uppdateras de närmaste timmarna. Ska försöka lägga ut lite bilder från World Cup här på facebook så länge.

EDIT: Sidan fungerar igen

album
Bandysidan.nu added 5 new photos from October — at Göransson Arena.
October

På väg mot Sandviken med tåget, passar på att lägga in matchfakta från World Cup!

Image may contain: screen

Bandysidan.nu ligger tillfälligt nere. Vi arbetar på att få upp den så fort som möjligt.

Vill du följa bandyns långa försäsong? Bandysidan.nu har cuper från Sverige, Finland och Ryssland med i rapporteringen!

No automatic alt text available.

Nu är det dags för en klassiker! World Cup-tipset. Det har gått av stapeln sedan 1997 och är ett av tre tips som årligen tippas på Bandysidan.nu. Om du inte redan är registrerad på bandysidan, gör det nu och delta i tipset! http://www.bandysidan.nu/index.php…

Det går nu att börja tippa World Cup-tipset. Som vanligt tippas matchresultat i grundspelets alla matcher, vilket lag som vinner guld respektive silver, samt vilka som åker ut i semifinal och kvart. Avslutningsvis hur många mål som görs i kvartsfinal, semifinal och final. Sista inlämning för tipset…
bandysidan.nu

Massor av jobb med att komma igång med tipset är fixat, och dessutom den lilla detaljen att få till tabellerna att uppdateras!

http://www.bandysidan.nu/index.php…

Tyvärr visade det sig att tabeller inte uppdaterats korrekt, men det är nu i huvudsak åtgärdat. Dessutom är koden för att tippa färdig, så snart kommer World Cup-tipset
bandysidan.nu

Nu har säsongen dragit igång, iaf cup-säsongen. Första matchen i allsvenska supercupen spelades idag mellan Boltic och LAIK! http://www.bandysidan.nu/matchinfo.php?MID=35766

Allsvenska Supercupen är inlagd. Så nu börjar det hända lite i kalendern. Märk att om ni är inloggade så kan ni se när et favoritklubb spelar.

No automatic alt text available.

Spelschemat för World Cup finns nu på Bandysidan.nu

http://www.bandysidan.nu/event.php?EVID=219

Nu finns stöd för rysk stavning på spelare. När vi jobbat in rysk stavning på tillräckligt många spelare så ska vi försöka göra spelarna sökbara med rysk stavning.

No automatic alt text available.

Att det skrivs väldigt lite här beror på att all tid läggs på att koda. Just nu jobbas hårt på systemet för att lägga in cuper, så tex allsvenska supercupen kan komma in så fort som möjligt. Det har dock stött på lite patrull, så jag skriver om delar av visningssidan för att få ordning på allt.

Nu går det att se spelarstatistik på truppsidorna på nya bandysidan.nu.