Posts

🌴🌴🌴 LIKE - DEEL EN WIN!!! 🌴🌴🌴

Het mooie weer komt eraan, en dat is een goede reden om de tuin een Tropisch sfeertje te geven.

Daarom geven wij bij 500 likes een Trachycarpus Fortuneii ter waarde van ruim €50,- weg! ...
Deze winterharde palm kan wel tegen een stootje en blijft tot minimaal -17 graden Celsius zonder problemen in prima conditie. Ideaal dus voor het Nederlandse Klimaat

Wat je moet doen om de palmboom te kunnen winnen:
🌴 Like onze pagina
🌴 Deel dit bericht op je eigen tijdlijn
🌴 Like dit bericht
🌴 Plaats #Makropalmboom onder dit bericht

Graag tot snel bij Makro Barendrecht!

See More
Image may contain: plant and text
Makro Barendrecht updated their cover photo.
20 hrs
Image may contain: text
Reviews
3.9
39 Reviews
Tell people what you think
Rebecca Heredia de Ruiter
· October 12, 2017
In juni 2016 antracieten tuintegels gekocht bij de makro die werden in de zomer zo heet dat de kinderen hun voetjes verbranden op de tegels de honden verbranden ook hun voetzooltjes.
In maart van 2017... waren de tegels zo verkleurd dat ze lichtgrijs zijn geworden. Daarop heb ik de makro gebeld met de klacht van het verkleuren en de hitte van de tegel.
De leverancier zou contact met ons opnemen wat ik al raar vond want ik heb de tegels bij de makro gekocht.
Na weken gen reactie weer gebeld kreeg excuses en ze gingen er achteraan.
Weer een maand verder nog geen contact gehad met de levarancier.
Weer bellen en weer hetzelfde verhaal ze gingen er haast achter zetten.
Nu eindelijk na tig belletjes heeft de leverancier eindelijk contact op genomen. Inmiddels oktober 2017. Wij voelde de bui al hangen dat de leverancier natuurlijk niks slechts over zijn e igen product zou gaan zeggen maar goed.
De beste man kwam kijken en vond de tegel idd erg verkleurd zo erg had hij het nog niet gezien en maakte foto's. Aan de warmte kon hij niks doen maar hij wist dat ze loei heet worden.
Fijn als dat dan bij de tegel vermeld wordt in het vervolg.
En hij zei dat hij hoopte dat de makro het netjes zou gaan afhandelen en dat ze het product waarschijnlijk uit het assortiment moesten gaan halen.Toen voelde ik hem al aankomen en ja hoor reactie van de makro na 8 maanden wachten is dat de tegel idd meer warmte opneemt omdat het natuursteen is en tegen het verkleuren moeten we maar elk jaar de tegel impregneren!!!.
Ik wil hierbij graag de gene die hierover gaat uitnodigen om in de zomer in mijn tuin te komen staan met blote voeten!!! Kijken of diegene er dan nog zo over denkt.
Maar we laten het hier niet bij zitten!!!
I
See More
Ed de Callafon
· December 22, 2017
14 dagen geleden tong laten fileren, deze was heerlijk. Daar ik noodgedwongen a.s. weekend mijn kerst moet vieren (1e en 2e kerstdag 2x 12 uur werken), hebben we aan de dame van de visafdeling gevraag...d of we de tong konden bestellen voor vandaag, maar dat was niet nodig.

Vandaag hebben we meer dan 30 minuten in de rij gestaan om gefileerde tong te kopen. Toen we eindelijk aan de beurt waren, weigerde de chef om de tong te fileren. Onze beklag gedaan ook bij de servicedesk, maar nul op rekest, want het was immers zalm-aanbiedingsdag. We hebben onze overige producten terug gelegd, en besloten nooit meer te komen bij deze Makro, waar we al gedurende lange tijd klant zijn (Al vanaf Lucas Klamer).

Visboer en Makro, laat de vaste klanten maar lekker barsten, en help de klanten maar die heel af en toe komen voor de super koopjes.
See More
Bas In't Veld
· August 19, 2017
Wasmachine en droger gekocht. Eerste contact met servicebalie was niet leuk omdat de medewerkster stug en volgens de regeltjes deed. Door haar collega prima geholpen. Aan de kassa ook een prima medewe...rkster die weet wat service verlenen is. See More
Ian Stadthouders
· July 26, 2017
Goeie winkel, zeker als nummer 2 een bbq zal gaan winnen voor deze zomervakantie. Iedereen die dit leest, stem op nummer 2 😉😊
Ger Weski
· July 14, 2017
Mooie zaak. Vriendelijk personeel. Echter prijsstelling zou meer des Groothandel moeten zijn.
Vanmiddag een Kitchenaid foodprocessor gekocht. Dacht uiteraard scherpe prijs. Incl btw 205€
Kom thuis en... kijk nog even bij Coolblue. Kost exact dezelfde met dezelfde accessoires incl btw 154€
Maar gelijk bij de Makro terug gebracht!! Zou toch andersom moeten zijn��
Jammer!!!!
See More
Wesley Spits
· July 6, 2017
Bijzonder slecht geworden na de winkelaanpassing, totaal geen assortiment meer wat gericht is op de ondernemer maar naar mijn mening een doodnormale supermarkt geworden met vooral voedselproducten in ...iets grotere verpakkingen. See More
Ebru Hazal - Demir
· August 26, 2017
Fijne winkell heerlijk !!!
Jeroen Ballot
· January 8, 2017
Mooie winkel maar de service laat wel steken vallen je zoekt je rot naar personeel op de werkvloer.
Marian Mom
· March 9, 2017
Uitstekend geholpen ..over vragen voor nieuw koffie/expresso app.
Peet de Zwart
· April 14, 2017
Goede service met aankoop bbq leuk geholpen
Celeste Behr Van Heekesen
· May 11, 2017
Mooie Winkel...
Flora Barneveld Vd Vloet
· March 27, 2017
Goed geholpen
Photos
Videos
Horeca Dagvers, Deze aanbiedingen gelden van dinsdag 20 t/m zondag 25 februari 2018 https://www.makro.nl/assortiment/horeca/horeca-dagvers
4
Wil jij samen koken met Gwenn? Dat kan! Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Meld je aan via klantenservice.barendrecht@makro.nl Let op! Naast de masterclasses zijn de koks zaterdag ook aanwezig in de winkel om demo’s en miniworkshops te geven. Kortom, een groot spektakel in de winkel! Kom jij ook gezellig langs?
6
Horeca Dagvers Deze aanbiedingen gelden van woensdag 4 t/m zondag 8 oktober 2017. https://www.makro.nl/assortiment/horeca/horeca-dagvers
6
Posts