Photos
Reviews
4.2
49 Reviews
Tell people what you think
Liudmila B. Duston
· October 28, 2013
I would really like to find the contact number for the person in charge of distributing packages in Moldova! Please help!
Ioana Catinean
· March 13, 2015
Excellent service. Thank you.
Costin Şerban
· October 26, 2017
Pachetul a ajuns in mai putin de o luna, intact si fara obiecte lipsa! Recomand!
Juliana Constantinescu
· August 27, 2014
Folosesc compania de multi ani, si am fost intotdeuana foarte multumita, pachetele au ajuns la timp, au fost duse la parintii mei care sint in virsta, ce mai totul a fost perfect.
Dar anul asta de la ...sase saptamini am ajuns la doua luni si acum mergem catre trei luni si pachetele tot nu au ajuns in Romania. Ce e mai trist este ca intr-adevar nimeni nu prea da informatii. Am sunat numarul din Romania si nimeni nu raspunde, iar aici sint doar raspunsuri care de fapt nu sint raspunsuri: " poate, nu stim exact, poate mai intirzie, daca nu e saptamina asta e sigur saptamina viitoare si asa mai departe. E trist cind vezi ca lucruri care mergeau bine incep sa schioapete. See More
John Stefan
· April 16, 2017
Am renuntat la servicii voastre dupa 10 ani aproape ....Ceva s-a scurcitat acolo in Romania ....Sub pretextul anumitor neregului . angajatiilor au deschis pachete si au sustras ...multe ...Pacat ca patronii nu au reglementat problemele .Eorusinis sa "iei " din munca si sudoarea celor ce trimit cu drag si "cheltuiala" bunuri pentru cei dragi deacasa...Si ne mai zicem si crestini ..Respect pentru Adriana de la Chicago .. See More
Kovacs Andrea
· January 30, 2017
Eu am avut o experienta super cu ei! Din Florida Dna Lidia Strambu este de un mare ajutor si super doamna!!! Multumim!!!
Oliver Oliver
· May 6, 2014
incerc de 3 zille sa vorbesc cu cineva in romania , sa obtin un update la coletul care l-am trimis in luna martie, dar, la nr de telefon 0728 11 59 50 nu raspunde nimeni, si nici nu exista optiunea de... a lasa mesaj vocal. See More
Dana Radu Lupascu
· December 14, 2016
Au ajuns pachetel la timp ,livrate la usa .ft multumita
Mihaela Ionescu
October 22, 2012
Primesc pachete din SUA de ani zile prin Best Trans si intotdeauna au dat dovada de seriozitate si profesionalism! Succes in continuare!
Ionela Radulescu
· November 26, 2014
V-am lasat mesaj,va rog frumos sa imi raspundeti cat mai repede.multumesc
Videos
www.besttrans.ro
12
5
Posts
Best Trans USA updated their profile picture.
Image may contain: text

Dragi clienti Best Trans din Georgia, În luna ianuarie vom prelungii programul pentru sărbătorile de Paști. Vom colecta colete în Dacula, GA Până în data de 20 ianuarie.
Pentru mai multe detalii puteți lua legătura direct cu doamna Lidia prin text sau telefon la
‭(404) 707-4237‬.
Vă așteptăm cu drag!!

Posts

Dragi clienti Best Trans din Florida, În luna ianuarie vom prelungii programul pentru sărbătorile de Paști. Programul la Hollywood, FL va fii din 1-8-18 până pe 1-20-18 de la 7:30pm la 9:30 pm, inchis Duminicile, si Luni 15 Ianuarie. Prețul este $1.20/lb. Nu se percep taxe/pachet.
Pentru mai multe detalii puteți lua legătura direct cu doamna Lidia prin text sau telefon la
954-850-3258
Vă așteptăm cu drag!!

Datorită cerințelor multe extindem perioada de colectare la centru din Des Plaines, IL Până în data de 4 Noiembrie, sau la centrele din Troy sau Dearborn Heights, MI Până în data de 7 Noiembrie. Cu ajutorul Domnului acesta va fii ultimul container care mai ajunge de Craciun. Vă asteptam cu drag!!

Pentru a trimite colete celor dragi pentru sărbătorile de iarnă Vă rugăm să aduceți coletele la centru din Troy, Michigan sau Dearborn Heights, Michigan până vineri 27 octombrie. Pentru alte informații puteți suna la 1-800-664-5068

This is the problem, something has to change!!

Everyone needs to see this!

Certain facts are conveniently left out.
thefederalistpapers.org

Best Trans va ureaza un Paste Fericit si sarbatori frumoase alaturi de cei dragi !

Best Trans USA added a new photo.
Image may contain: text

La Multi Ani Romania!

Image may contain: one or more people and text
Best Trans USA shared their photo.
May 16, 2016

Mariana Lazareanu

No automatic alt text available.
Best Trans USA

Vă dorim Sarbatori Fericite!

Vă dorim Sarbatori Fericite!

No automatic alt text available.

Consulat itinerant la Detroit, Michigan - 16 aprilie 2016
Consulatul General al României la Chicago anunta organizarea de consulat itinerant (oferire de servicii consulare) la Detroit, Michigan, in ziua de sambata, 16 aprilie 2016.
Locatia: 777 Woodward Avenue, Suite 300, Detroit, Michigan 48226 (sediul Consulatului General Onorific al Romaniei la Detroit).
Data si programul de lucru - 16 aprilie 2016 (sambata), orar: 9.00 am – 5.00 pm.
Servicii consulare: acte notariale (pro...curi si declaratii), cereri de reinnoire carte de identitate, cereri de obtinere duplicate de acte de stare civila (certificate de nastere, casatorie, deces), cereri de clarificare de cetatenie romana, cereri de procurare din Romania de acte de studii si certificate de cazier judiciar si legalizari de copii de pe inscrisuri romanesti originale.
Acte necesare - in vederea autentificarii procurilor/declaratiilor, persoanele interesate trebuie sa prezinte:
Pasaport romanesc sau american valabil original si/sau carte de identitate romaneasca valabila originala, photo ID american original si/sau permis de conducere american original si copia actului de identitate al persoanei imputernicite (mandatarul din Romania).
Totodata, in functie de specificul actului notarial, va fi nevoie de copia actului de deces (succesiuni), copia actului de vanzare-cumparare/donatie (imobiliare), copia actului de nastere minor (declaratie acord parinti pentru calatorie minor) etc.
Toti solicitantii sunt rugati sa prezinte un plic postal pre-platit si auto-adresat (FedEx sau UPS), in vederea primirii actului / documentului solicitat.
Prezentarea documentelor în original, semnarea formularelor şi achitarea taxelor consulare se vor face la momentul prezentării în faţa consulului, conform legii.
Taxele consulare - taxele consulare se vor percepe in numerar (cash) sau money order. Nu se accepta cec personal sau carte de credit / debit.
Pentru a evita aglomeraţia şi pentru a putea procesa un număr cât mai mare de cereri, serviciile consulare vor fi prestate in ordinea sosirii.
Persoanele interesate sunt rugate să se informeze cu privire la actele necesare, cerinţele legale specifice serviciilor consulare mentionate si taxele consulare, consultând site-ul Consulatului General al Romaniei la Chicago

See More

La Multi Ani Romania!!!