Photos
Reviews
4.1
118 Reviews
Tell people what you think
Debby Walravens
· March 29, 2014
Vandaag daar geweest voor de x aantalste keer en serieus ogen getrokken. Er komt een mevrouw aan onze tafel opnemen om iets te drinken en ik zeg haar dat mijn man bij iemand staat te praten en of ze ...hem ook wil vragen wat hij wil drinken. Ze gaat er naartoe en ik hoor haar vragen wat hij wil drinken en mijn man zeg dat hij de kaart nog niet gezien heeft en dat hij eerst wil kijken wat er is. Zegt deze dame heel onbeschoft 'als gij denkt dat ik niet beter te doen heb dan heen en weer te lopen dan zijt ge wel mis, nu kiezen of het wordt niets'. Verbouwereerd besteld mijn man dan maar iets onbekends van op de kaart want Duvel was er ook niet volgens haar. Iets later komen er 3 oudere dames met de fiets aan en ze zetten zich naast ons. Ze roepen enkele malen maar steeds zonder resultaat. Een dame staat dan op om aan de toog te bestellen en daar krijgt ze nog eens de volle lading van de bediening dat ze maar moet gaan zitten en dat ze wel zullen komen als ze tijd hebben. Deze mevrouw was ook erg geschrokken van de onbeschoftheid van de dienster. Ondertussen is er een heen en weer geschuif en worden plots alle tafels verschoven en verzet (terwijl er nog gewoon volk aan zat en er prive spullen oplagen) omdat er telkens een genummerd tafel tegen een ongenummerde tafel moest staan. Waarom dat weet geen kat want er moest dadelijk afgerekend worden dus de tafelnummers hadden weinig nut. Ondertussen kwamen er dikke 50 wielrenners aan maar die zijn ook vertrokken omdat er net 10 tafeltjes buiten stonden en dat was het. Wat later zijn er nog mensen gestopt en die hadden wel stoelen maar geen tafel dus die zijn bij een ouder koppel een tafeltje gaan halen (die mensen hadden 2 tafels en 6 stoelen) maar dat mocht niet van de bediening. Die mensen hebben geantwoord dat het niet erg was en dat ze overal drank verkopen en die zijn op hun fiets gestapt en vertrokken. Veel geld misgelopen door de onbeschoftheid van de kelners...
Zelf hebben we vaak moeten roepen en dan komt er zo een kelner voorbij met 2 lege tassen koffie en dan toont hij zo die tassen zo van te zeggen 'seg ik ben wel bezig eh'. Daarna is ie nog doodleuk andere mensen gaan bedienen en nog wat tafeltjes gaan afruimen en toen kwam hij eindelijk naar ons... De mensen kloegen allemaal van de zeer slechte en onvriendelijke bediening. Heel erg voor zo'n zaak met tonnen potentieel en dat eigenlijk heel mooi en kei gezellig is voor de kids. De kelners maken deze zaak echt kapot en bezorgen deze zaak een slechte naam. Heel jammer... Hopelijk doen de eigenaars hier iets aan. Als we volgende x weer zo een boerse bediening krijgen dan kunnen ze een boers antwoord terug verwachten...
See More
Marleen Jeurissen
· August 18, 2014
we zaten nog niet goed op onze stoel,kwamen ze het drinken al opnemen,kreeg geen kans om de kaart te bekijken,bleef als een gendarme langs ons staan,na 5 minuten het eten,was hetzelfde liedje,op één u...ur hadden we een driegangen menu op,wat was dat,koud was het er ook,niet voor herhaling vatbaar See More
Francis Holsteyns
· November 28, 2013
Een volledig vernieuwde locatie, prachtig ingericht en uitgebaat in de sfeer van een Oostenrijkse stube. Met de service in origenele klederdracht. Laat de sneeuw maar komen. After ... in Winterkaai.
Sjel Cox
· July 27, 2014
Kaaibeach is kaai leuk.
En kaai lekkere burgers aan kaai goei prijzen.
Om nog maar te zwijgen van dat kaai goed bier.
In een kaai gezellige zaak.
Carla Jacobs
· May 25, 2014
Net weer lekker gegeten, ribbekes waren weer super, slaatje zalig, pastas verrukkelijk, goulash heeeeeeeeerlijk,.. we komen nog terug,.. ;-)
Ingrid Donny
· February 24, 2015
Bierkaai/Winterkaai is een gezellig plekske met een leuk sfeertje. Sommige porties zijn wel kleiner dan verwacht, andere zijn dan weer ruim voldoende. Soms duurt het lang alvorens een garçon jou richt...ing uit kijkt. Al bij al lekker gegeten. See More
Martine Jans
· February 8, 2014
trekt op niks.Niet gekregen wat we gevraagt hadden, veel te koud binnen (altijd jas aan gehad) en "oostenrijkse muziek" stond veel te luid, was irritant. Wij komen NOOIT meer.
Annick Cox
· July 12, 2015
Super gezellig, zeer vriendelijke bediening, lekker gegeten, leuk voor kids!
Claudia Snijders
· May 23, 2015
Mmmhh super lekker en gezellig hier! :-)
Simon Cardinaels
· November 25, 2014
We komen terug met de ganse bende , was gewoonweg super , we komen muziek maken met de typisch Steirische Oostenrijkse Harmonika ! Auf gehts !!
Evi Liefsoens
· March 7, 2015
Superlekker gegeten, snelle service en overheerlijke "Zojitto's"!!!
Krista Stalmans
· February 6, 2014
Vanavond lekker gesmuld van een kaasfondeu en een lekker flesje huiswijn in Winterkaai !
Nele Kuus-Bollen
· July 18, 2015
Super lekker! Zeer vriendelijk personeel!
Menno Kuus
· July 18, 2015
Wat een Limburgse gastvrijheid!! Super!!!
Marijke Ferson
· June 25, 2014
Heel lekker geweten duo van kaas en garnaal kroketjes waren super lekker !
Danny Van Tricht
· October 10, 2013
Lekker eten en drinken !
Annick Hulsmans
November 26, 2011
gesmuld van lekker vispannetje, jamie jamie
Marleen Bamps
· July 18, 2015
Super lekker eten
Videos
Winterkaai @ Brasserie de Bierkaai 2014-2015
2
Posts

Ondertussen dichten we de digitale kloof en laten bezoekers onze FB pagina KAAI303 LIKEN. De live Like Bar tikt er dan enkele seconden later eentje bij. Je mag ons ook vanuit je luie zetel leuk vinden.

Deel en Like Kaai303 :@)

Image may contain: one or more people

Ondertussen dichten we de digitale kloof en laten bezoekers onze FB pagina KAAI303 LIKEN. De life Like Bar tikt er dan enkele seconden later eentje bij. Je mag ons ook vanuit je luie zetel leuk vinden.

Deel en Like Kaai303 :@)

Image may contain: one or more people
Posts

Kaai303 - Picnic Automatic. Het moet plezant blijven. Daarom vanaf heden, voor jong en ouder. FREE PLAY Classic Retro Arcade Games. Van Pac-Man, Galaga, Mortal Combat tot Dragon's Lair, meer dan 50 klassiekers die je GRATIS kan spelen en ondertussen genieten van snacks, warme en koude dranken, heerlijke verse koffie, ijsjes en croque uit het vuistje.

Let the Games begin :@)

KAAI303 - Laarstraat 41/2, 3550 Viversel Heusden Zolder, Open 7/7

No automatic alt text available.

Vers kopje Maes koffie voor slechts €1.5 bij Kaai303 - Picnic Automatic. Lekker Limburgs en heerlijk romig. Het mag wel eens wat meer, voor veel minder zijn. Gebak vanaf €1.0 Open 7/7 Viversel Fietsstop 303

Image may contain: coffee cup and drink

Ook al zit het weer een beetje tegen, in Kaai303 is het droog, lekker warm en ben je beschut voor de wind en tegen de regen. KAAI303 Picnic Automatic, Laarstraat 41/2 Viversel Heusden Zolder. €1.50 voor ne koffie en €2.0 voor ne versgebakken Croque uit het vuistje :@)

Image may contain: 1 person, indoor

1 September, kinderen terug naar school. Eindelijk weer wat tijd voor jezelf. Gedaan met de opoffering. Haal de fiets van stal en kom naar KAAI303 de Picnic Automatic. Het enige fietscafé waar je letterlijk en figuurlijk 7/7 kan binnenrijden. Fietsknooppunt 303. Laarstraat 41/2 Viversel Heusden Zolder. Koffie €1.5, gebak vanaf €1.0 en Croque uit het vuistje €2.0 in Kaai303 / De Bierkaai / Winterkaai

Image may contain: 1 person

KAAI303 - Picnic Automatic, Laarstraat 41/2, Viversel Heusden-Zolder. Kom ongedwongen genieten van dit verrassend concept. Ruime parking met zicht op zee. Breng je vrienden en familie mee.

Kaai303 - Picnic Automatic. Like & Deel

Image may contain: 2 people, people smiling

Kaai303 : Picnic Automatic. Het plaatje klopt weer, nu de rekening nog. We kijken uit naar een mooie nazomer en zachte herfst om fietsers, wandelaars, maar eigenlijk iedereen te verbazen met ons eenvoudig doch doeltreffend concept. De ideale stop, 7op7, Picnic Automatic, KAAI303 :@)

No automatic alt text available.

Kaai303 : Voorlopig Rembrandt van Rijn, binnen enkele jaren De Harmony of the Seas :@)

Image may contain: sky, cloud and outdoor

Kaai303 - Picnic Automatic 7/7 - Laarstraat 41/2 Viversel Heusden-Zolder. Vandaag de verlichting geplaatst, morgen het vernieuwd camera- en alarmsysteem met 360°video, 24/7 monitoring en live streaming. Volgende fase is de automatisatie van de automaten zelf. Meten is weten. Verkopen, omzet, stock, temperatuur en foutmeldingen.

No automatic alt text available.

Ondertussen in Kaai303 allemaal blije en fijne mensen. Het is effe wennen aan de situatie maar het concept valt in de smaak. Genieten van de zon of schuilen voor de regen. In ieder geval iedereen tevreden van de vlotte zelfbediening en het aangepaste assortiment.

Image may contain: 4 people, people smiling

Kaai303 : Maes Koffie Meesterlijke Mengeling van versgemalen bonen. Een Limburgs Streekproduct aan slechts €1.50 en onze heerlijke krokant gebakken croques aan €2.00
Kom 7/7 genieten aan het Kanaal in Viversel Heusden-Zolder.

Image may contain: 4 people, people smiling, indoor

Kaai303 bekent kleur. Picnic Automatic 7/7. Laarstraat 41/2 Viversel Heusden-Zolder

Image may contain: sky, cloud and outdoor

Het Laatste Nieuws over KAAI303 :@)

Kaai303 7/7 Picnic-Automatic. Voor een heerlijke kop Maes Koffie aan €1.5, vers gebakken Croque uit het vuistje slechts €2 00, gebak, ijsjes, snacks, frisdank, wijn of een biertje met wat tapas. KAAI303 Laarstraat 41/2 Viversel Heusden-Zolder.Ook Open op zon- en feestdagen. Kom genieten, de rest gaat vanzelf :@)

Image may contain: one or more people

Geen zieke obers, flexi-jobs en administratieve rompslomp.

Geen zieke obers, flexi-jobs en administratieve rompslomp.
www.madeinlimburg.be