Posts

hey whatsup? who want my id. not playing blackshot anymore.

Giving out ma blackshot account because i stop blackshot and now i play Dota2.

iGN: Mals3mpoI
RANK: Captain (black)

...

If this status gets 1000 likes, ill give it for free 💯💯

See More
Photos
Posts

hi promote this page for new id

We , Admins had been discussed to hang this page up for a while because one of our admin has exams. Goodluck to the 99' students with the PT3 shit. Whoever help us to gain likes will get 5000 gs for our thank gift. Happy Gaming Gamers !

*comment ur ign so we can list up your name to win our mystery gifts!
*p/s: siapa setuju lepasni aku update dengan bahasa melayu like.

2 stars for rm 100 mol now

Image may contain: 2 people
Image may contain: 1 person

4 stars for rm250 mol now quick

Image may contain: 1 person

captain black rm 200 mol because i love this id hehe

selling 2 stars id now rm100 mol quick

Id captain hijau aku dah bertukar kulit

Image may contain: one or more people
Blackshot Free Id updated their cover photo.
Image may contain: 1 person

aku dah buat keputusan tak senang hati nak bagi free centu je so aku nak jual id captain aku ni 100 ringgit siapa yanga da duit boleh pm aku cpt sebab aku perlukan duit ni tq www.facebook.com/hardstyleshuffle.1

No automatic alt text available.

sekarang akud ah tak guna id capt cepat siapa nak acc captain hijau aku? free je

Image may contain: 1 person

siapa nak jadi second owner aku

Blackshot Free Id updated their cover photo.
No automatic alt text available.

pls join my clan just req ill add slots later

No automatic alt text available.