Photos
Reviews
4.8
32 Reviews
Tell people what you think
Videos
#KARVANEN till Borås
159
1
Posts

Idag klockan 10,45 genomför IFK Göteborg en träning på Heden.
Kom och stötta laget inför matchen mot Elfsborg.

Image may contain: sky and outdoor
Image may contain: 5 people, people smiling
Kommandobryggan

Kommandobryggan goes big!

Kamrater!

Vi vet alla att sektionerna H/J är undermåliga som klackläktare. Sedan planket infördes har klacksektionen blivit allt för s...mal och utdragen, vilket påverkat stämningen från Kommandobryggan. Visst, vi har stundtals ett grymt tryck trots riktigt usla förutsättningar. Men vi är långt ifrån nöjda och det är en stor skam att Sveriges anrikaste och Göteborgs i särklass största fotbollsförening inte har en arena och klackläktare anpassad för att få en stämning värdig IFK Göteborg.

Därför tänker vi mot Djurgården testa ett nytt koncept, ”Kommandobryggan goes big”. Tanken är att Supras, Oktoberkamraterna och Cliffhangerz flyttar ner en sektion - till G/I. Vi vill testa att se hur det är om själva klacken byggs med en kärna på höjden istället för på längden. Förhoppningsvis kan vi i och med detta skapa ett tryck och en stämning både uppe och nere på hela kortsidan som inte upplevts hittills på Gamla Ullevi. Det finns personer på G/I som försökt att få igång publiken där nere, men det har inte riktigt satt sig. Därför är vår förhoppning att vi med denna flytt kan få två stycken röststarka sektioner som tillsammans skapar en ljudkuliss som även får med sig andra delar, och i slutändan – hela arenan.

Detta är ingen permanent flytt från ovan nämnda grupper, utan vi testar och ser om det ger önskat resultat. Ramsorna kommer styras via capos på övre som vanligt, men det kommer även finnas capos på nedre som manar på.
Ni som brukar stå på G/I och inte brukar sjunga med i samma utsträckning, vi hoppas att ni tar tillfället i akt och lär er ramsorna, sjunger med och hjälper till att skapa en fantastisk inramning.

Nu ser vi till att leva upp till begreppet ”Tillsammans är vi starka!”, för när det blåvita kollektivet går ihop – det är just då vi är som allra starkast. Det har vi bevisat förr flertalet gånger. Låt oss därför gå ihop och göra detta gemensamt och ge spelarna en inramning de sent ska glömma!

/Grupperna på Kommandobryggan.

Foto: Fredrik Aremyr

See More
Posts