Posts
Wie zoeken wij:
Je hebt de HBO opleiding optometrie afgerond
Je bent geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici, of kan je hierin inschrijven
Je hebt minimaal 24 maanden werkervaring als optometrist
Je hebt kennis en ervaring met multidisciplinaire samenwerking
Je kan zelfstandig werken en durft beslissingen te nemen
Je bent klantgericht en communicatief vaardig

Wat bieden wij:
Een uitdagende baan waarin je als optometrist nauw samenwerkt met de huisartsen en oogartsen uit de regio
Een dynamisch en vooruitstrevend bedrijf
Veel zelfstandigheid
8-16 uur per week, meer uren zijn in overleg mogelijk

Bij Oogzorg Hof van Twente werken wij samen met huisartsen en oogartsen in Twente. De vraag naar de tweedelijns oogheelkundige zorg neemt explosief toe wat ertoe leidt dat in de regio Twente een tekort aan oogartsen is waardoor lange wachtlijsten zijn ontstaan. Wij proberen nu die wachtlijsten in te korten door als optometrist een aantal oogheelkundige aandoeningen in de “anderhalfslijn” te diagnosticeren en eventueel te behandelen. Denk hierbij aan patiënten met een geleidelijk visusdaling, glaucoomscreening, het persisterende rode en/of droge oog, refractiestoornissen bij kinderen van 8-11 jaar en flitsen en/of vlekken die langer bestaan. Deze patiënten worden door de huisarts rechtstreek verwezen naar de optometrist en jij zorgt ervoor dat de juiste diagnose wordt gesteld, eventueel een behandeling wordt gestart of, indien nodig, de patiënt alsnog wordt verwezen naar de oogarts. Vanuit de zorgverzekeraar wordt deze zorg vergoed.

Als optometrist kom je terecht in een mooie optiekzaak, Bouwhuis opticien – audicien, die voorzien is van alle benodigde apparatuur, waaronder een OCT. Je werkt hier samen met drie opticiens en een parttime optometrist/ orthoptist.

Voor vragen of solliciteren: Stuur je motivatiebrief en CV voor 20 mei 2018 naar; info@bouwhuisoptiek.nl. Voor vragen neem contact op met Jos van Rhee (info@bouwhuisoptiek.nl of via 0547-275413//06-54945577) of met Anka Buschers (optometrist/orthoptist; info@ankavoorogen.nl)
Goor, Netherlands · Part-time job

Decemberactie, voor ieder wat wils!

Image may contain: 1 person, text
Reviews
Bouwhuis Opticien Audicien has no reviews yet.
Tell people what you think
Photos
Posts