Reviews
Bres D'Amis has no reviews yet.
Tell people what you think
Photos
Posts

Bent u natuur- en wandelliefhebber? De laatste geulen van het natuurproject tussen Breskens en Groede, de Waterdunen, worden de komende maanden gegraven. Over de geul in de buurt van Breskens, de Oestergeul, komt een flinke brug. Nog voor de zomer worden ook de eerste vogelkijkhutten gebouwd en eind dit jaar wordt de aanleg van alle wandelpaden afgerond. Tijdens de zomermaanden kunt u tijdens begeleide excursies een wandeling maken door het oostelijk deel van het gebied.
http://www.waterdunen.com/activiteiten/excursies

Excursies In de zomermaanden kan een begeleide wandeling gemaakt worden door het oostelijk deel van het gebied. Deze rondleidingen worden georganiseerd door Het Zeeuwse Landschap. Samen met een enthousiaste gids loopt u langs de kreken die al zijn uitgegraven. Ondertussen vertelt de gids meer over h...
waterdunen.com

Volgens de ANWB het leukste uitje van Zeeland 2017: www.muZEEum.nl

MuZEEum is het Zeeuws Maritiem museum in het centrum van Vlissingen. Bekijk onze collectie: onderwater archeologie, Michiel de Ruyter en meer!
muzeeum.nl
Posts

Waterdunen is een 350 hectare zilt natuur-en recreatiegebied in wording. Genieten en beleven kan straks in dit bijzondere gebied aan de kust tussen Breskens en Groede.
www.waterdunen.com

Waterdunen Welkom op de website van Waterdunen. Een uniek natuur- en recreatiegebied in aanbouw. Bekijk de films over dit bijzondere gebied op de grens van land en zee, 350 hectare zilte natuur tussen Groede en Breskens in de Provincie Zeeland. Of download de brochure: Brochure Waterdunen Nederlands...
waterdunen.com
Bij Qi-biotaria kun je heerlijk biologisch eten en drinken. Maar je kunt er ook terecht voor workshops en activiteiten. Deze zijn vooral gericht op de spiritueel zoekende mens. zie hiernder het actuele aanbod.
badkoerier.nl

Vanaf april 2017 start Knokke Boat met Wavekarting in de gloednieuwe jachthaven van Cadzand-Bad!
Knokke Boat biedt heel wat activeiten, zoals verhuur van een boot met en zonder skipper, zeehondjes spotten, watersport (wakeboard, waterski, banaan, waterkussen, etc.) aan op het water.
Meer info vind je op www.knokkeboat.be

Haal je hardloopschoenen maar uit het vet! Dit weekend kun je weer heerlijk rennen in Zeeuws-Vlaanderen. 11 december Jules Unlimited Loop in Breskens.
http://www.badkoerier.nl/…/evenement:hardlopen-door-de-natu…

In Zeeuws-Vlaanderen zijn verschillende atletiekverenigingen actief die ook in het najaar en in de winter wedstrijden organiseren.
badkoerier.nl

Op 18 december 2016 is het 'Bresjes by Candle and Light’ de kerstmarkt van Breskens.
Met de Kerstwensboom met duizenden lichtjes. Met kraampjes, hapjes, drankjes en muziek!
Dit alles tussen 12:00 en 18:00 uur.
Locatie: Spuiplein.

Een dag wat minder goed strandweer of zin om te Midget Golven.
Dan is "De Afslag" een goed adres.
http://www.deafslag.nl/

Lekker eten op op 5 minuten wandelafstand kan in strandpaviljoen "Het Halve Maentje"
http://hethalvemaentje.nl/

Het Halve Maentje in Breskens aan Zee is het strandpaviljoen dat uitkijkt over strand en zee. Kom genieten op het terras in de zon. Meer info op de website!
hethalvemaentje.nl
BRESKENS - Het plan voor een zonnetrein langs de West-Zeeuws-Vlaamse kust is rond. Tussen 10 juli en 3 september rijdt die dagelijks rondjes tussen Breskens, Groede en Nieuwvliet. Het initiatief voor de zonnetrein kwam enkele maanden geleden van de ondernemers van Breskens Winkelhart.
www.bndestem.nl

Aangezicht vanaf het water.

Image may contain: sky, house and outdoor
Bres D'Amis updated their cover photo.
Image may contain: ocean, sky, cloud, beach, outdoor, nature and water

Wil je weten wat er allemaal in Breskens en Zeeuws-Vlaanderen gebeurt, kijk dan op http://www.badkoerier.nl/regio:zeeuws-vlaanderen

Lees de Badkoerier voor alle evenementen en uitjes in Zeeland
badkoerier.nl
Bres D'Amis added 5 new photos to the album: Interieur.

Interieur Rondeel 1212

Bres D'Amis added 2 new photos to the album: Uitzicht.