Posts

Mindenkit várunk szeretettel! 🙂

Image may contain: 5 people, people smiling, text

Kőbányán és Kispesten egyszerű a képlet: vagy én nyerek vagy a Fidesz. Aki nem akarja a Fideszt, az akkor jár el helyesen, ha egyéniben rám szavaz, listán meg beikszeli kedvenc pártját.

Az ellenzékben úgy számolnak, ha legalább 20 körüli körzetet megnyernek, Orbánnak nincs kétharmada. Ez nem lehetetlen, pláne, ha működik a baloldal-Jobbik átszavazás. Hány helyen és hol bukhat a Fidesz-jelölt?
index.hu
Videos
700 milliárdos ámokfutás és alaptörvénysértés az Exim Banknál?
9
2
106 választókerület nem elég a külön listához
13
700 milliárdos ámokfutás és alaptörvénysértés az Exim Banknál?
14
Photos
Posts

Ma leadtam a szükséges számú ajánlást. Köszönöm a kőbányaiaknak és a kispestieknek a támogatást, aktivistáinknak a segítséget! Folytatjuk a gyűjtést, a munkát. Lebontjuk Orbán rendszerét!

Image may contain: 1 person, smiling, standing and outdoor
Burány Sándor shared Mérce's live videofeeling pissed.

Kőbánya hajléktalanná teszi saját polgárait, pedig nincs is tartozásuk. 😱😱😱 Ez egészen egyszerűen embertelen!

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Mérce
23,690 Views
23,690 Views
Mérce was live.

Kisgyerekes család is utcára kerülhet Kőbányán a Bihari utcában, ha a képviselőtestület nem változtat döntésén. Ezért tiltakoznak az AVM aktivistái, az önkormányzati ülésen. Élőben a Mércén!

Gratulálok! ✌️👍

A magyar rövid pályás gyorskorcsolya történelmet írt, soha nem nyertünk még aranyat téli olimpián.
444.hu|By Zoltán Haszán

Gyűlnek az ajánlások, köszönöm!

Image may contain: 1 person

A KMO idén is megrendezte az Egészségnapot. Van itthon hangtálam, másoknak is megmutattam mire jó 😇 Tudom milyen drága kincs az egészség. Meg kell őriznünk, mert az egészségügy mai állapotában régen rossz ha kórházba kel mennünk 😱

Ma a Sibrik úton a Penny előtt és a Kossuth téri piacon is jelen voltunk. Az emberek változást akarnak, mi pedig dolgozunk érte!
Tünde Bogó, Szemere Veronika, Sándorné Ica Tég, Dzama Demjén László, Krisztián Kránitz, József Paska, Somogyi László, György Király

A nagy rezsiátverésről

A műsorvezető Krug Emília.

Utcafórum az Újhegyi sétányon
Valóságos csődületet okoztunk az Újhegyi sétányon. Az emberek már alig várják, hogy leváltsuk az Orbán kormányt. Pontosan ezt fogjuk tenni.
Sándorné Ica Tég, Szemere Veronika, György Vinczek,

Image may contain: 1 person, standing, shoes and outdoor

Évről évre már kőbánya is megjutalmazza a legsikeresebb sportolóit. Idén egy 16 éves ifjú versenyzőnket jutalmazta a kerület Késely Ajna Evelint. Gratulálok a sikereihez, további kemény edzést és csillogó eredményeket kívánok!

Ma végre kisütött a nap, a járókelők is beszédesebbek lettek. Köszönjük a kedves mosolyokat, az aláírásokat, a szaporodó biztatást. Folytatjuk, megcsináljuk!

Burány Sándor shared Lajos Verbai's postfeeling enraged.

Szívesen mondanánk jó híreket az egészségügyről, de a rideg valóság kétségbeejtő.

Image may contain: sky, tree, house and outdoor
Lajos Verbai

Bajcsy, Bajcsy mivé lettél....?

Nem, nem új magyar népdal, hanem új magyar abszurd.

Figyeld a dátumokat! Tavaly december 14-én kaptam egy beutalót egy vizsgála...tra a Bajcsyba. Ott viszont időpontot nem kaptam csak annyit közöltek, hogy január 8-án próbálkozzak újra időpontot kérni. Nem volt könnyű (itt most nem részletezem) végül február 15-re beírtak. Ma megjelentem, ám közölték benne vagyok ugyan a listában,de rossz időpontot adtak, nincs is orvos bent aki megvizsgálna. Menjek és kérjek új időpontot. Megyek és kérek, de közlik velem, hogy ne siessek, minden eddigit felejtsek el: újrakezdés. Március 8-án hívjam őket és majd akkor próbálnak beosztani áprilisra, és vicceskedve hozzáteszik, megígérik, hogy akkor biztosan jó időpontot adnak. Elszakadt a cérna, nem hagytam magam, így 34 nap múlva, március 21-én már mehetek is. Akkor valószínűleg megejtik az ultrahangos vizsgálatot. Ehhez ma a Bajcsyban egy tucatszor kell telefonálni, 97 napot kell várni (Ha kitartóan nem erősködöm, akkor többet!) és legalább kétszer személyesen meg kell jelenni és egy kicsit udvariasan határozottnak is kell lenni. Hazamentem, és ott vettem észre, hogy a betegfelvételnél a hölgy, mert a szemembe már meg sem mondta, ráírta a beutalómra, hogy menjek vissza a háziorvoshoz is és szerezzek egy újat, mert addigra a meglévő érvényét veszti. Valamikor kaptam egy "Bajcsy kórházért" kitüntető elismerést. Büszke voltam rá, és a kórházunkra is. Lehettem is, mert akkor az eü ellátás még az volt, aminek hívták. Döbbenet, mi lett a Bajcsyból (is) ....

See More
Burány Sándor added 17 new photos to the album: Kezet rá! — at KÖKI Terminál.

Ma a KÖKI-nél a Puskás szobor mellett beszélgettünk az arra járókkal. Sokan akarják a változást, megdolgozunk érte! Tünde Bogó, Cserny Sándor, Christine Redcat, Tóth Tibor, Tibor Fekete, István Kovács, Sándorné Ica Tég, Csaba Lackner

Burány Sándor added 24 new photos to the album: Kezet rá! — at Kispest Város.

Kispesten a Kossuth téren találkoztunk, beszélgettünk. György Vinczek, Tünde Bogó, Krisztián Kránitz, Somogyi László, Sándorné Ica Tég, Szemere Veronika, Dzama Demjén László, Andrea Ungvári