Posts

Catarroja 3/0 Mareny de Barraquetes A:

Ensetem la lliga de la pitjor forma possible, però no es com comença sinó com acaba i farem tot el que estiga a les nostres mans per remontar aquest resultat. Una jornada amb mal sabor de boca, no sols pel resultat, sino per un arbitratge, en la nostra opinio, poc imparcial.

Canals C 1/2 Mareny de Barraquetes B C:

...

Molt bon inici de temporada amb dos victories fora de casa front a un rival admirable. Enhorabona xics.
Una especial enhorabona a Kevin, Juanlu, Josep Pla Campillo i Tomas que sumen la seua primera victoria per al nostre equip. Gran debut 💪💪.

See More

6é obert de frontenis al Mareny de Barraquetes
Tercera setmana de Juliol (17-23)
Samarreta i aigua per a tots els participants
Sopar dissabte per a tots el participants gratis i acompanyants 4€

...

Telèfons de contacte:
662279084 --> Alex
669552832 --> Carles

Moltes gràcies a l'ajuntament del Mareny de Barraquetes per ajudar-nos cada any a celebrar aquest obert.

See More
Image may contain: text
Videos
Probant la Oxone X3 en el entrenament, per si es decideix el camvi de pilota...
14
6
Vos passem un video d'una partida de l'obert dels nostres amics Sergio i Juanda vs Jonatan i Enrique
9
Photos
Posts

Finalitza el campeonat d'España on els nostres jugadors han disfrutat representant-nos, enhorabona als nostres representants Rubén Forner i Fernando Sendra com a parella "Mareny B" i a Senent Ortega i Sergi Sapiña com a parella "Mareny A" els quals arrivaren a quarts de final en la categoria de primera. Les paraules dels participants ens ho diuen tot "Ha sigut una bonica experiència que al any que be, si es pot, hi ha que repetir-la. Grans partides, gran ambient i disfrutant del nostre esport favorit: EL FRONTENIS!!" Molt ben treballat, el vostre equip està orgullós del vostre esforç i dedicació.
També agraïr a l'ajuntament del Mareny de Barraques que ha fet possible la nostra participació en aquest torneig.

Hui es el aniversari de altre jugador del nostre equip, Vicent Muñoz, conegut com "el roig".Un jugador que sempre te la raqueta apunt, al seu primer any , el equip esta molt content en la teua progresió, eres gran per fora, pero molt més per dins. Es un plaer tindret al equip i esperem que dures amb nosaltres molt més anys. Moltes felicitats.

Image may contain: 1 person, smiling, standing and outdoor

El passat día 26 de maig va ser l'aniversari d'un dels nostres jugadors i, per tant, un any més tenim el plaer de felicitar a Sergio Llopis Piera, conegut pels amics com "Zubi" un dels nostres jugadors més fidels, tranquil a la llum del Sol, imparable a la nit, sempre disponible per a jugar i més encara per a fer sopars, cerbeses i caçalles. Mai rebutjará una bona partida seguida d'un, o varios, gotets fresquets (llarg o curt). Esperem tindret un any més al equip i poder repetir, una altra vegada més, la felicitació del teu aniversari. Per molts més maquina!!

The past 26th of may was the anniversary of one of our players and, therefore, one more year we have the pleasure to congratulate @[100003358503094:2048:Sergio Llopis Piera], known by friends like "Zubi" one of our players More Loyal, quiet in the light of the sun, unstoppable at night, always available to play and more still to make dinners, cerbeses and caçalles. Never rebutjará a good game followed by one, or several, gotets cool (long or short). We hope tindret one more year to the team and be able to repeat, again, the greeting of your birthday. For many more machine!!
Translated
Image may contain: 1 person, sitting

Un altre any podem gaudir de la teua companyia al C.F. Mareny de Barraquetes, el diumenge passat va ser el teu aniversari en el qual complires 23 anys, dels quals 2 els has passat al nostre costat, en el euip estem molt contents de tindre la teua companyia i poder-te felicitar. Esperem poder-ho fer durant molts anys i que disfrutes amb nosatres tant com nosaltres ho fem amb tu. MOLTES FELICITATS Rubén Forner

Another year we can enjoy your company at the c.f. mareny de barraquetes, last Sunday was your birthday in which complires 23 years, of which 2 you have passed them by our side, in the euip we are very happy To get your company and be able to congratulate you. We hope to be able to do it for many years and that disfrutes with nosatres as much as we do with you. Congratulations @[100001226993990:2048:Rubén Forner]
Translated
Image may contain: 1 person, closeup

El 22 d'Abril va ser l'aniversari del nostre punter Fernando Sendra més conegut com a "Nando". La veterania i serierat del equip, encara que quant toca deixar- les de costat per a fer un sopar no té cap incombenient en apuntar-se a la locura. En aquedta foto el podem observar juntament amb el seu fill vestint el nostre uniforme, esperem que es puguen fer més fotos com aquesta. Recuperat prompte i moltes felicitats, en una poca demora, de tots els membres de l'equip.

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing

Torneig de pasqua de frontenis. Enhorabona a Joan Beltran Mendoza i Andreu Espinosa Climent per la seua victoria. Moltes pertides divertides i rises per a tots i totes.

Image may contain: one or more people, people playing sports, basketball court and outdoor
Image may contain: one or more people, shoes and outdoor
Image may contain: 6 people, people smiling, people sitting, shoes and outdoor
Image may contain: one or more people and people playing sports

Alcaser 3-0 Poliesportiu Mareny de Barraquetes
Mareny de Barraquetes 1-2 Rafelguaraf
Fi de la lliga per a l'equip de segona divisió, molt bem treballat xics, al any que be milloraran els resultats 💪💪

Redultats de la pasada jornada disapte 04/03:
Roglà i Corbarà 3-0 Mareny de Barraquetes
Poliesportiu Mareny 0-3 Deportiva Saladar
Jornada que ens deixa un mal sabor de boca ja que no hem pogut sumar ninguna partida en ninguna de les categories encara que ho hem donat tot, a entrenar dur 💪💪
Una especial menció al nostre traser que va debutar en primera, Joan Beltran, una gran partida 👌👌...
Senc el retras 😅😅

See More

Hui es un dia molt trist per a la familia del Club Frontenis Mareny, toca despedir-se d'una de les persones que ha fet possible aquest club, el nostre "kraket", et duiem en les camisetes, ara, també en els nostres cors i els nostres recordrs, són innumerables els viatges que hem fet amb tu, hem passat molts moments, compartint alegria, celebracions, rabia, frustacions pero sobretot, rises. Hem aprés molt de tu. Per ultim i no menys important, donar tota la força i tots els anims del món a la familia, per a soportar aquest moment tan dificil i tirar endavant. Mai t'oblidarem.

Image may contain: 26 people, people smiling

Club frontenis Mareny de Barraquetes 3/0 Alzira
Espectacular el nivell de les partides. Molt important aquest resultat per a poder respirar un poc en tan apretada lliga. Molt ben jugat equip

Image may contain: 4 people, people standing
Image may contain: 4 people, people smiling

Poliesportiu Mareny de Barraquetes 1/2 Bolbaite chella B (segona divisio)
Picasent 2/1 Mareny (primera divisio)
Molt bones partides en les que s'ha donat tot i hem pogut observar la milloria dels nostres jugadors, especialment els mes xicotets, lamentablement en una partida contra el picasent s'ha lecionat un dels nostres trasers, Edu March esperem que se millore, junt a altre punter que no pot competir pel moment, Nando Sendra. Milloreuse pronte, L'equip us extranya 😘😘

Poliesportiu Mareny 1-2 Rotglà i Corberà
Mareny de Barraquetes 2-1 Alcantera
Molt content amb els resultats, partides contra rivals directes en els dos casos que hem disputat amb totes les nostres forces 💪💪
AMUUUUNT MAREENY!!

El passat disapte 4 va ser l'aniversari del mes xicotet del equip, 14 anyets té en aquest moment. Es un jove amb molt de futur i talent en la raqueta, volgut per tot el equip. Es un plaer tindrel al nostre equip ja que garanteix un futur d'aquest i de l'esport que tots estimem. Esperem veuret creixer i millorar, que aprengues tot el que pugues de nosaltres i nosaltres de tu. Moltes felicitats i per molts mes anys Ferran!!!

The PAST DISAPTE 4 was the anniversary of the small month of the team, 14 anyets has at the moment. He's a young man with a lot of future and talent in the racket, wanted for the whole team. It is a pleasure tindrel to our team as it guarantees a future of this and the sport we all love. We hope veuret grew up and improve, who learned everything you can from us and us from you. Congratulations and for many month years Ferdinand!!!
Translated
Image may contain: 1 person, smiling

Fotos de les jornades aplaçades pel temporal
La Font de la Figuera 1/2 Mareny de Barraquetes
Poliesportiu Mareny de Barraquetes 2/1 Canals B
Enhorabona a tots els jugadors, molt bones partides disputades fins al ultim moment, a seguir sumant.
FORÇA MAREEEENY!!!