Posts
Coca-Cola added 2 new photos to the album: Coca Cola Cup 2018.
May 9 at 8:48am

Ja kush janë finalistët e #CocaColaCup2018 në qytetin e Fierit dhe Elbasanit.
Në Fier: Shkolla “Naim Frashëri” për djemtë dhe shkolla “Liri Gero” për vajzat!
Në Elbasan: Shkolla “Ptoleme Xhuvani” për djemtë
Na ndiqni nesër në finalen e qytetit të Korçës! 😊

Videos
ดับร้อนคนไทยทั่วประเท�
70K
1.1K
Les ours Coca-Cola - le film produit par Ridley Scott
1.6K
506
eu e anselmo no mundial coca-cola - miguel benge
1.5K
76
Photos