Photos
Videos
Workshop Gratuit Rancher & Docker
3
Workshop
3
Domeniu & Hosting
4
Posts

Daca in primul episod am discutat despre ce este hosting-ul si ce este un domeniu web. In acest episod ti-am pregatit cateva sfaturi care te vor ajuta in alegerea numelui domeniului.
In cazul in care nu sti ce este acela un domeniu, te invit sa urmaresti episodul despre domeniu si hosting aici: https://www.facebook.com/CosteaBogdan/videos/524132754632655/

Lista cu extensii o gasesti aici: https://wiki.mozilla.org/TLD_List

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
8.1K Views
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Training gratuit oferit de Google
Înregistrează-te acum pentru a învăța despre mobile, social media, advertising și multe altele prin intermediul unor cursuri online interactive.
learndigital.withgoogle.com/atelieruldigital/certification
15,646 Views
Google

Dobândește competențele digitale de care ai nevoie prin intermediul cursului online gratuit de la Google. Începe să înveți.

Reviews
5.0
6 Reviews
Tell people what you think
Victorita Munteanu
· January 3, 2018
Trebuie sa recunosc, sunt o persoana care isi sustine punctul de vedere sus si tare, pana la proba contrarie. Bogdan este un foarte bun ascultator si bineinteles un mentor extraordinar, mai ales cand ...vine vorba de formarea profesionala/indrumarea unei persoane doritoare, lucru in echipa sau invatarea noilor tehnologii. Am avut placerea si norocul sa lucrez cu un adevarat profesionist, sa invat lucruri noi si interesante si sa "fur" din cunostintele pe care, de fapt, le-a pus la dispozitia oricui, in orice moment. Recomand cu toata increderea. See More
Iancu Ovidiu
· November 4, 2017
Am avut norocul de a invata magento sub indrumarea lui Bogdan. Este o persoana cu fler, ii place sa ajute oamenii sa isi dezvolte cunostiintele tehnice, este o persoana dedicata in tot ceea ce face, s...tie sa conduca/ sa coordoneze echipa pentru a ajunge la un rezultat cat cat mai eficient. See More
Marius Chesovan
· November 5, 2017
Ori de cate ori am o nelamurire sau intru intr-un impas, stiu ca pot sa apelez la el.
Ancuța Panțîr
· November 1, 2017
Fiind la început de carieră, am avut norocul ca Bogdan sa îmi fie technical lead,
ajungând astfel să învăț foarte multe lucruri noi și să avansez pe zi ce trece din ce in ce mai mult.
Bogdan este o pe...rsoană dedicată în tot ceea ce face, având mereu rabdarea necesară pentru a explica un lucru până când acesta este înțeles și găsește soluții pentru orice problemă.
Apreciez foarte mult calitățile pe care le are în ceea ce privește coordonarea tehnică, devotamentul și pasiunea de care dă dovadă atunci când este vorba despre susținerea unui training.
See More
Sebastian Sebi
· November 6, 2017
Am avut placerea de a lucra impreuna cu George cativa ani, un coleg si team-lead excelent.