Photos
Videos
ANIMATION "ONLINE HIV TEST 1"
2
4 animations for national tv advertising
2
Creative and animation for web
2
Reviews
5.0
3 Reviews
Tell people what you think
Posts

Анимационна серия реклами.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posts

При медийните продукти много силно се усеща разликата между творческия и продукционния етап. Даже често като начин на работа и организация тези етапи са противоположни. Концепцията 3Е - Евтино Ефектно Експресно е постижима при криейтива, но не практична. В крайна сметка идеята е нещо което живее много по-дълго, ако е по-добра, т.е. ако я правиш набързо и не я изпипаш тя няма да може да си покаже потенциала. Това пък ще означава, че ще ти трябва нова идея много по-често и така... ще се харчат повече пари. Някой хора прилагат практиката да прескачат криейтива и да минават проектите на ниво продукция, като използват темплейти, материал с отворени права или да крадат. В този случай 3Е действа в пълна сила. Но слона в стаята казва, че това отблъсква хората, особено по-платежоспособните, от ползването на цели медийни канали като телевизията. И се получава обратния ефект - тези които правят комуникация имат по-малко разходи днес, но ниските рейтинги намаляват приходите утре. Вие как мислите по въпроса?

See More
No automatic alt text available.

В процес на одобрение на новия продукт...

'-искам нещо по-семпло,
което да говори за моята красота
и изтрънченост и от колко много ...
години съм на пазара и колко
държа на семейните ценности

-така добре ли е,
ваша черност?"....

See More
Image may contain: 1 person, text
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Filmmakers.pro
93,541 Views
93,541 Views
Filmmakers.pro

Behind The Scenes of Stop Motion Animation : ParaNorman (2012)

Днес искам да ви споделя малко информация за нискобюджетните дизайни. Всеки може да работи с голям бюджет за производство и разпространение, странното е че днес много хора прилагат техники за пестеливост дори при големи проекти, но както и да е. Един от най-лесните начини да се сдобиете с ефектна визия без много разходи за идеи е като наемете добър специалист по теоретичен криейтив и използвате сминки с отворен лиценз. За да не изпаднете обаче в смехната ситуация да видите сн...имката си в рекламата или опаковката на конкуренцията просто правете колажи. Представения продукт успя да се представи повече от добре без да се похарчат над 50 долара за права на изображенията. Тук обаче има един друг проблем - ако искате да инвестирате в сериозна реклама ще е добре да се поизръсите за по-голям размер на снимките или ако са безплатни да ги изтеглите в максимален размер, защото като се наложи да правите външна реклама може да нямате достатъчно пиксели, от което се получава един много досаден и внушаващ нечистота ефект на пикселизация. Дори замазани снимките с лошо качество подсъзнателно погат да повлияят негативно на марката!

See More
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.

Ще продължа малко темата от вчера. То е ясно, че може да се изпишат и изговорят хиляди неща за ефективността, но малко по малко е по-добре. Кое е най-важното при рекламата? Eстествено крайния резултат - продажбите. Но за да се стигне до продажби трябва да се мине през етапите - да се намери подходящия човек (1), да му се предложи нещо което иска (2) и да може да си го позволи (3). За целта може спокойно да се следва простото правило 10:10:10 - достигната аудитория : хора коит...о ще обърнат внимание : хора с потенциал за действие. Това правило важи винаги, защото дава реалистичност на очакванията. То тази скала се вижда как от 300 к зрители около 10% са обърнали внимание като 10% от тях са предприели действие. Естествено за да се стигне до самата продажба трябва да се слезе с още една спирала 10:10:10, защото от 3000 с ефективен интререс 10% ще запазят интереса си след облъчването, и 10% ще имат реалната нужда и възможст, което прави така. че от 300000 души достигната еднократно аудитория може да очаквате 3 продажби. Този процес, разбира се, е много по-сложен ако става дума за годишна стратегия, там има натрупване на интерес и лоялност и още 100 фактора. Този алгоритъм е общ и може да послужи лесно да изчислите в груби рамки какви да ви бъдат очакванията от една кампанийна активност. Да не забравяме, че и показания пример е само за герила без намеса на платени и мултиплатформени инструменти. Но пак е показателен за 10:10:10, защото от моя опит съм заключил, че това е златната спирала за предварителна оценка при еднократен контакт, който кампанийно развива нещата. А и качеството на материала е много важно. Ако се дава некачествен материал за герила и дума не може да става.

Ако имате въпроси, не се колебайте да питате, в крайна сметка на Творческа Лаборатория това и е работата.

See More
No automatic alt text available.

Ето как изглежда статистика на видео пост във Фейсбук. Ако се погрижите видеото да е по-интересно от обичайното рекламно представяне ще имате и по-голям интерес дори без да се налага да влагате нищо в реклама. Това е в рамките на тази платформа, но истински успех може да се постигне, ако видеото е достатъчно интересно, че редактори да решат да го хакват и да го постват като свое. За целта то не трябва да е натрапчиво рекламно. Ако имате въпроси по темата видео реклама в мрежата не се колебайте да питате.

No automatic alt text available.

Разказ за протестите от 24.02.2013 в София с коментар от 1940 - "Оптимистична теория за нашия народ" Иван Хаджийски

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
29 Views

Салфетките Сантия Сматч са една от продуктовите стратегии на лабораторията, която не само че осигури стабилност на продукта, но и помага цената му да се увеличава с годините. Скоро ще публикувам информация за тази стратегия. Само да уточня става дума за онези рисувани геройчета - това е Сматч едно петно, което привлича клиенти към салфетките.

Image may contain: food
CreativeLaboratory.info updated their profile picture.
No automatic alt text available.
CreativeLaboratory.info updated their cover photo.
Image may contain: text
CreativeLaboratory.info added 2 new photos to the album: Work.
April 28, 2014

Снимки от работата по различни графични и приложни проекти.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
CreativeLaboratory.info

ЙоХоХо Петрофф - idea, voice, CD
Asparuh Petrov - character design, animation
Ivan Pashkulev - music, sound design
CreativeLaboratory.info - producer

... See More
CreativeLaboratory.info added 14 new photos to the album: Packaging Strategies.

Някой от стратегиите на лабораторията за име и визия на опаковки