Photos
Reviews
5.0
2 Reviews
Tell people what you think
Posts
Zawsze znajdę Czas na Herbatę

Zadbaj o siebie na wiosnę i skorzystaj z naszej specjalnej oferty promocyjnej! 😍😍

Od 19 do 30 kwietnia za trzecią i kolejne kompozycje zapłacisz 50% mniej! Zapr...aszamy do zakupów

*rabat przysługuje najtańszej z wybranych kompozycji
**rabat nie łączy się ze zniżkami przysługującymi posiadaczom Karty Stałego Klienta
***promocja obowiązuje w sklepach stacjonarnych

— Products shown: SEKRET PIĘKNA and CHWILA DLA CIEBIE.

See More
Zawsze znajdę Czas na Herbatę

Jak spędzacie sobotni poranek? 😍

My w towarzystwie filiżanki zielonej herbaty Sencha otulonej aromatycznymi kwiatami jaśminu 🌸

— Products shown: JAŚMINOWA PREMIUM.

Posts
Czas na Herbatę - Świdnica updated their cover photo.
No automatic alt text available.

Wszystkim kiienkom sklepu Czas na Herbatę życzę cudownych Świąt - takich jakie chcecie mieć 🙂 i takich jakie sobie zrobicie ( pod każdym względem ). Niech moc będzie z Wami 🙂

Image may contain: text
Image may contain: food and indoor
Zawsze znajdę Czas na Herbatę

Wtorkowa ciekawostka - herbata (zaraz po wodzie) to najczęściej konsumowany napój na świecie i bardzo nas to cieszy!

Czas na Herbatę - Świdnica updated their cover photo.
March 18
Image may contain: coffee cup and text
Czas na Herbatę - Świdnica updated their cover photo.
March 7
Image may contain: 1 person, smiling, text and closeup
Zawsze znajdę Czas na Herbatę

W oczekiwaniu na ciepłe dni pomaga Malinowa Rapsodia 😉🌤

— Products shown: MALINOWA RAPSODIA.

Image may contain: plant
Zawsze znajdę Czas na Herbatę

Czy wiedzieliście, że...

Oznaczenie ELABORADA oraz DESPALADA na opakowaniach Yerba Mate określają z jaką mate mamy do czynienia? Informuje nas o składzie suszu...! Dopiskiem ELABORADA określa się susz o zawartości ok. 65% listków i ok. 35% patyczków, a dopisek DESPALADA oznacza, że listków jest co najmniej 90% 🙂

See More
Did you know that... The designation of elaborada and despalada on the packaging of Yerba Mate determine what mate we are dealing with? He informs us of the composition of dried fodder! The followed note is determined by droughts of about 65 % leaves and ok. 35 % sticks and a despalada means leaves is at least 90 % 🙂
Translated
Image may contain: one or more people, text and indoor
Zawsze znajdę Czas na Herbatę posted an offer.

Wielkimi krokami zbliżają się WALENTYNKI! Z tej okazji zamykamy nasze aromatyczne kompozycje w specjalnych, dedykowanych opakowaniach!

No automatic alt text available.
Zawsze znajdę Czas na Herbatę

Kochani! Z całego serca chcielibyśmy Wam podziękować za ogromne wsparcie i zaangażowanie! 😍😍

W minionym roku sprzedaliśmy 607 kg kompozycji "Przylądek Nadziei",... dzięki czemu udało nam się zebrać aż 30 350 zł dla Fundacji Przylądek Nadziei. To dla nas wielki zaszczyt, że możemy współpracować z Fundacją już dwa lata, a tym samym wspierać w walce z chorobą jej podopiecznych. ❤️

See More
Zawsze znajdę Czas na Herbatę

Specjalnie dla Waszej wygody zamknęliśmy nasze wybrane herbaty w nylonowych filtrach!

Pozwalają one na parzenie herbaty bez konieczności odmierzania ilości s...uszu i używania zaparzacza. Jeden filtr to porcja herbaty idealna na filiżankę lub ulubiony kubek!

Dzięki otworowi znajdującemu się na zawieszce, filtr można wygodnie założyć na ucho filiżanki bądź kubka 😍 Od teraz możesz delektować się smakiem wybornej herbaty w każdych okolicznościach 😋😋

Ta sama herbata – wygodniejsza forma! ❤️

— Products shown: Long Jaśminowa 2g, Long Bora Bora 6g, Long Assam Dekorai 3g, Long Rooibos Limetka 3g and Long Earl Grey Niebieski Kwiat 3g.

See More

Jeśli nadal szukacie idealnego prezentu z okazji zbliżającego się wielkimi krokami Dnia Babci i Dna Dziadka to znajdziecie je w naszej ofercie! 😍⬇️

If you're still looking for the perfect gift for the upcoming great steps of grandma's day and grandpa's dna, you'll find them in our offer! 😍⬇️
Translated
Image may contain: 2 people, people smiling, text and closeup

A jaki jest Wasz plan na weekend? 😍😍😍

What's your plan for the weekend? 😍😍😍
Translated
68 Likes, 1 Comments - Czas Na Herbatę (@twojczasnaherbate) on Instagram: “Plan na weekend jest prosty, filiżanka aromatycznej herbaty i dobra lektura 😌🌿 #herbata #herbatka…”
instagram

Czego to ludzie nie wymyślą 🙂

Czy słyszeliście już o "selfieccino"? W londyńskiej kawiarni możecie wypić kawę lub gorącą czekoladę ze swoim wizerunkiem! 🖼️

Jak Wam się podoba ten pomysł? 😋

Have you heard of "selfieccino"? ;) in London cafe you can drink coffee or hot chocolate with your image! 🖼️☕ How do you like this idea? 😋
Translated
A cafe in London is taking barista art to a new level by giving customer the chance to sip on their own self-portraits. Over 400 of the personalised drinks h...
youtube.com