Photos
Videos
Ingen av oss bør måtte stå alene! - DawahSkolen
127
16
Halloween Quran Dawah in Oslo 2015 - Part 1 | Ahmed
468
55
Live Dawah på Egertorget, Oslo #Dawahskolen #missiondawah
121
53
Posts
DawahSkolen added a new photo to the album: Bildepåminnelser.
February 12
No automatic alt text available.
DawahSkolen added a new photo to the album: Bildepåminnelser.
Image may contain: one or more people
Posts

Asslamu Alaykum wa Rahmatullahi wa Barakatuh kjære søsken.

«Hvem er bedre i tale enn den som kaller folk til Allah, handler rettferdig, og sier: jeg er fra muslimene.» (Soorah Fussilat 41:33)

Har vi de nevnte egenskapene som Allah nevner? Eller er det kanskje vi som er bedre enn de som har de egenskapene? Eller hva?

...

«Enhver som kaller til veiledning vil få samme belønning som den som følger ham, uten reduksjon i belønningen til [hans følger].» (Sahih Muslim, vol. 4, p. 1406, no. 6470)

Kaller vi til Allahs veiledning? Eller er vi kanskje så rettskaffne at vi ikke har behov for andres ajr gjennom deres gode gjerninger, så derfor så er det ikke så viktig at vi tar da'wah seriøst?

«Si: ‘Dette er min vei: Jeg inviterer til Allah med sikker kunnskap, jeg og de som følger meg ...» (Soorah Yoosuf 12:108)

Har vi funnet en annen og bedre vei til Jannah enn RasoolAllah SAW sin vei og de som følger ham? Hmm, så hvorfor er vi ikke av de som følger ham? Men vi følger jo han gjør vi ikke? De som følger han kaller til Allah... Kaller vi til Allah?

Still deg selv disse spørsmålene og ta en personlig sjekk med deg selv og avgjør om du er nok dedikert i da'wah eller ikke.

See More
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
4,296 Views
Peace Conference Scandinavia

AVSLØRT!

Vi avslører en av gjestene til PCS 2017. Vil dere se han opptre live og høre hans historie om hvordan Allah veiledet han? Kjøp billetter på www.peaceconference.no

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
3,027 Views
3,027 Views
Peace Conference Scandinavia

Når muttern lar deg dra på Peace Conference men fattern lar deg ikke dra før du har ryddet rommet. 😂

Bestill billetter på www.peaceconference.no

Når du har prøver på skolen, så prioriter å øve til prøvene. Ikke fordi du tenker duniyah før alhirah. Hvis det er tilfellet så har du et problem. Men heller fordi du vil bli noe som vil være til nytte for islam. Bare det at du innerst inne egentlig vil gi dawah er nok, og Allah vet. For hvis du gjør det bra på skolen vil det in sha Allah åpne dører for deg som gir deg mer kompetanse til å gi dawah i fremtiden. Alltid tenk langsiktig og ha i bakhodet at de valg du tar og ting du gjør i dag er for å nytte Allahs deen imorgen. Da vil det bli ibadah for deg, og et middel i å oppnå Jannah in sha Allah.

Dette er realiteten for de aller fleste nordmenn, gi dem en mulighet til å finne sannheten. Del islam med dem ved å dele dette bildet fra FinnIslam, kanskje Allah veileder noen gjennom din lille innsats ...

Finn ut hvorfor de konverterer til islam.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
4,692 Views
FinnIslam - Islam enkelt forklart

Dette får folk til å konvertere til islam | FinnIslam

Ethvert menneske har på et eller annet tidspunkt i sitt liv stilt seg de mest grunnleggende og essensielle... spørmålene om eksistensen av universet og seg selv. Hvordan kan man finne gode nok svar på slike spørsmål? Ta en titt på denne videoen og finn ut hva som får folk til å konvertere til islam!

See More

Her kommer en ny mulighet for deg til å tjene ajr ved å gi dawah! Del bildet på profilen din så dine venner kan finne islam in sha Allah!

Brødre og søstre, del dette innlegget videre på deres profiler. Det er en gyllen mulighet til å bli en del av dawah-bevegelsen i Norge. Du trenger ikke gjøre stort. Bare del innleggene fra FinnIslam - Islam enkelt forklart videre og vær en aktiv bidragsyter som samler inn ajr som vil cashes ut i akhirah.

Følg FinnIslam, og lik og del dens innlegg for å tjene din plass i Jannah. Dawah er obligatorisk for enhver muslim. Du har ikke noen unnskyldning for å ikke være i stand til å gi dawah når det er blitt så lett som å trykke et tastetrykk. Vi gjør jobben for deg i å produsere materialet. Alt du trenger å gjøre er å dele det. Vil du ikke gjøre det en gang, så vit at Allah vil holde oss alle til ansvar for å ha delt eller holdt tilbake islams budskap med nasjonen vi bosatte oss i. Du vil ikke være av de som holdt islam tilbake! Så ikke neglisjer denne meldingen. Det at du har lest den vil in sha Allah enten vitne for deg eller imot deg på yawm al-qiyamah, alt ut fra hva du velger å gjøre.

Vil du finne ut hvorfor muslimer tror på Gud, Muhammed og Koranen, eller kanskje bare lære om islam? FinnIslam forklarer islam på en enkel måte for deg.
DawahSkolen updated their cover photo.
Image may contain: 2 people, text
DawahSkolen updated their profile picture.
No automatic alt text available.
DawahSkolen added a new photo.
Image may contain: 1 person, standing

Street Dawah på Oslo S.

Image may contain: 1 person, standing and outdoor