Posts

EEN ZORGJOB: IK GA ERVOOR!
Zorg mee voor de zorg: steun de campagne hebben je nodig!
zorg mee voor de zorg
Binnenkort starten we weer met een nieuwe campagne van "Ik ga ervoor". Ons doel? Zo veel mogelijk jongeren en zij-instromers motiveren voor een job als verpleegkundige of een andere job in de zorg. Want we hebben dringend meer mensen nodig met hoofd, handen en hart om de zorg te versterken.
We hebben een sterk netwerk nodig om onze boodschap uit te dragen. En jij kan mee... zorgen voor de zorg.
Zorg mee voor de zorg. Help ons die jongeren en zij-instromers te overtuigen! Help om onze campagne te verspreiden. Of werk je in de zorg? Word dan ambassadeur en toon dat je trots bent op je zorgjob.
Laat hier je e-mailadres achter. We houden je dan via mail en social media op de hoogte van de campagne. Je krijgt de kans om campagnemateriaal te bestellen en te verspreiden en/of om je verhalen of getuigenissen over je zorgjob te vertellen.
http://www.ikgaervoor.be/zorg-mee-voor-de-zorg-steun-de-cam…

See More
We hebben je nodig! Binnenkort starten we weer met een nieuwe campagne van "Ik ga ervoor". Ons doel? Zo veel mogelijk jongeren en zij-instromers motive...
ikgaervoor.be

Enkele beelden van de gezellige sfeer op de kerstmarkt in WZC de Lichtervelde en DVC de Parel. Dankjewel aan alle personeelsleden, vrijwilligers, bewoners en familie die hebben geholpen! Het was zeer aangenaam om de vele bezoekers te mogen ontvangen. De opbrengst gaat integraal naar de animatie van de bewoners en gasten.

Photos
Posts

WELKOM OP ONZE KERSTMARKT
op 14 december 2017 van 13u30 – 18u30 in
WZC de Lichtervelde, De Lichterveldestraat 1, 9810 EKE

Kom de kerstsfeer opsnuiven aan de talrijke kraampjes waar een waaier van creatieve cadeautjes en lekkernijen te koop worden aangeboden: bloemstukken, handwerkjes, kerstkaarten, wafeltjes,…

...

Daarnaast kunnen jullie genieten de vele lekkernijen zoals broodjes met Breydelham, Filliers koffie, Glühwein, ,…

DE OPBRENGST GAAT INTEGRAAL NAAR ONZE ANIMATIEWERKING.

Hiermee worden projecten ondersteund die onze bewoners
rechtstreeks ten goede komen.

WE HOPEN OP JULLIE TALRIJKE AANWEZIGHEID.

Directie, het feestcomité en het personeel

See More

Dat ook het personeel van WZC de Lichtervelde weet wat feesten is hebben we bewezen op de slotshow van de senioren 14-daagse. Dankjewel aan alle artiesten!

Image may contain: 3 people, indoor
Image may contain: 2 people, people sitting and indoor
Image may contain: 3 people, people on stage, people sitting and indoor
Image may contain: 10 people, people smiling, people on stage and indoor

Afgelopen vrijdag hebben we samen met de kinderen en kleinkinderen van het personeel de Sint mogen verwelkomen met lekkers voor klein en groot!

Image may contain: 4 people, people standing and shoes
Image may contain: 4 people
Image may contain: 2 people, people smiling, people standing and indoor

Wij rollen samen de rode loper naar de zorgsector uit. Neem ook een kijkje op:

https://www.vdab.be/…/ik-wil-een-zorgvoorziening-bezoeken-t…

Op 21 november rollen we graag de rode loper uit voor de ouderenzorg. Tijdens de ouderenweek laten we je graag kennismaken met zorginstellingen en -beroepen voor ouderen. Je krijgt een unieke blik achter de schermen van woonzorgcentra, thuiszorg of geriatrische afdelingen.
vdab.be

Wil je een nieuwe wending aan je carrière geven?
Wij bieden een warme werkplek voor medewerkers met een gouden hart!
Samen met VDAB leiden we je graag rond op 21 november om 10u, 13u30 en 16u00 om kennis te maken met de alle jobs binnen WZC de Lichtervelde in 9810 Eke-Nazareth.
Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Image may contain: 1 person, sitting and text

Vandaag 11/11 herdenkingsplechtigheid Wapenstilstand ism NSB Eke. Welkom vanaf 10u15.

Theatervoorstelling "Mist" mijn moeder en ik door Leen Persyn.

WZC de Lichtervelde nodigt de familie en mantelzorgers van bewoners met dementie en de medewerkers van het WZC & DVC uit 9 november om 19u30 voor het verteltheater ”MIST” mijn moeder en ik , gebracht door Leen Persyn

Dit theater brengt het verhaal van de mama van Leen Persyn bij wie de diagnose dementie werd gesteld. Leen vertelt over haar ervaringen, over het falend geheugen van haar mama, over haar verwarring m...aar ook over de soms hilarische situaties.

Zij vertelt openhartig over hoe ze zelf, met vallen en opstaan, heeft leren omgaan met dementie. Tussendoor brengt ze enkele passende teksten en liedjes…
Deze voorstelling gaat doorop in WZC De Lichtervelde in de polyvalente zaal. Wij heten u graag van harte welkom!

Aansluitend kan u met vragen terecht de experts van het expertise centrum dementie en onze referente medewerkers dementie die graag hun expertise met u delen.

Graag inschrijven uiterlijk 8 november (aantal plaatsen is beperkt). Telefonisch via 09/382 70 10 of via mail: zorgsaam@delichtervelde.zkj.be met vermelding van uw naam en het aantal personen dat wenst deel te nemen.

See More

Afgelopen dinsdag mochten we onze eerste gasten verwelkomen in het dagverzorgingscentrum. Zij werden alvast verwelkomd door enkele bewoners van het wzc die even kennis kwamen maken met hun nieuwe buren.

Image may contain: 6 people, people smiling, people sitting and indoor

Onderzoekers wereldwijd, zijn naarstig op zoek naar medicatie om de ziekte van Alzheimer te behandelen en/of te voorkomen.
Als woon-zorgcentrum willen ook wij ons steentje bijdragen… Op 28 en 29 september worden er cupcakes gebakken en verkocht ten voordele van de stichting Alzheimer onderzoek. (www.alzh.org voor meer info)
De cupcakes kan u kopen aan 1euro per stuk en 4euro voor 4 stuks. De betaling gebeurt bij afhaling op donderdag 28 en vrijdag 29 september van 13h tot 17h in de hall.
Bestelformulieren zijn te verkrijgen aan de receptie .
Alvast bedankt voor de steun en smakelijk!

Dinsdag 5 september om 20u heet WZC-CKV-DVC de Lichtervelde, de Lichterveldestraat 1, te Eke-Nazareth, u graag welkom in de polyvalente ruimte voor een infomoment betreffende het realiseren van een vervangingsnieuwbouw voor het WZC-CKV & DVC voor omwonenden en geïnteresseerden.

Aanstaande zaterdag 2/9 en zondag 3/9 zal het WZC niet bereikbaar zijn vanaf het dorpscentrum van Eke-Nazareth door de leuke organisatie van "Brouwsels op straat". Wie vanaf de N60 komt, kan ons best bereiken via Veldstraat, Zandstraat en zo naar de Lichterveldestraat. Wie vanuit richting Nazareth komt, kan best via De Biesten, Kouter volgen en zo naar de Lichterveldestraat rijden.

Op 5 september ontvangen wij onze eerste daggasten in het dagverzorgingscentrum. Indien je nog kans wil maken op de waardebon, voor een restaurantbezoek, kan je nog tot 31/8 jouw voorstel voor een naam voor het DVC indienen via zorgsaam@delichtervelde.zkj.be . Binnen enkele dagen wordt de naam gekozen uit de inzendingen die wij mochten ontvangen. Wij wensen je veel inspiratie!

Image may contain: table and indoor

Wijziging in- en uitgang voor verkeer van bezoekers en personeel.
Vanaf 1 augustus zal de in- en uitrit van WZC de Lichtervelde wijzigen.
De Lichterveldestraat zal ter hoogte van huisnummer 19 worden afgesloten voor het autoverkeer.
Zo zal het woonzorgcentrum niet meer bereikbaar zijn wanneer men de Lichterveldestraat inrijdt vanaf de Stationsstraat.
Dit deel van de Lichterveldestraat zal enkel nog doorgang geven aan fietsers en voetgangers. ...
Tevens zal dit deel in de toekomst Maalderijstraat noemen.
Om met de wagen het wzc te bereiken zal men dus via Steenweg , thv de bocht met de Zandstraat, de Lichterveldestraat moeten inrijden en zo naar het woonzorgcentrum rijden. Er zal op de openbare weg aangepaste bewegwijzering voorzien worden door het gemeentebestuur.

See More

De zomereditie van ons infomagazine is er. Je kan het lezen via onze website http://www.zorg-saam.be/…/delichtervelde2017juli-augustus-z…