Posts
Gemeente Oude IJsselstreek added 8 new photos.

Vanmorgen was de jaarlijkse lintjesregen in de theaterzaal van de DRU Cultuurfabriek in Ulft. Burgemeester Otwin van Dijk reikte Koninklijke onderscheidingen ui...t – Lid in de Orde van Oranje-Nassau - aan acht mensen die zich al jarenlang als vrijwilliger inzetten voor de samenleving.

Bennie Schepers (81 jaar) uit Gendringen kreeg de onderscheiding voor zijn vrijwilligerswerkzaamheden bij de Moeder Teresa Stichting in Ulft en voor Elver in Nieuw-Wehl. Ook is hij al ruim 20 jaar lid van de belangenvereniging voor ouders en cliënten van Elver.

Lineke Mulder (58 jaar) uit Varsseveld is al ruim 30 jaar actief als vrijwilliger bij verschillende verenigingen en organisaties. In het bijzonder bij Sportclub Varsseveld en sinds 2016 bij de Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Zuid-West Achterhoek (VPTZ).

Bertha Kleinnibbelink-Diepenbroek (79 jaar) uit Varsseveld Kleinnibbelink had een aantal functies binnen het bestuur van Folkloristische dansgroep ’t Olde Getrouw in Varsseveld. Is vrijwilliger bij woonzorgcentrum De Bettekamp in Varsseveld en ze heeft een zeer belangrijke rol gespeeld bij de opzet van De Zwanenpoort, een woongroep voor ouderen.

Toon Keurntjes (76 jaar) uit Ulft is sinds 2000 vrijwilliger bij de Moeder Teresa Stichting. Vanaf 2009 bestuurslid / penningmeester bij Folkloristische Dansgroep De Dörsvlegels. En is lid van de werkgroep ‘Boerentradities’ van de Oudheidkundige Vereniging Gemeente Gendringen (OVGG).

Martina Tammen (52 jaar) uit Emmerich is vanaf 1999 vrijwilliger bij de Moeder Teresa Stichting. Bij Burgers’ Zoo in Arnhem geeft ze rondleidingen en ondersteunt bij vertalingen. Ook een aantal Duitse organisaties mag rekenen op haar belangeloze inzet.

Henk (73 jaar) en Giena Memelink-Gramsbergen (69 jaar) uit Ulft
Henk Memelink spant zich al vijftien jaar in voor de Moeder Teresa Stichting in Ulft. Hij is vijf keer naar Roemenië geweest als chauffeur/begeleider van een groep scholieren uit onze gemeente. Giena Memelink-Gramsbergen is al ongeveer zestien jaar als vrijwilliger betrokken bij de Moeder Teresa Stichting. Daarnaast is ze vrijwilliger in woonzorgcentrum Debbeshoek.

Diny Caspers-Uwland (69 jaar) uit Breedenbroek is al vanaf het begin van de jaren tachtig actief voor voetbalvereniging DZSV in Dinxperlo en de KNVB. Ook is ze actief voor Stichting ’t Olde Karrespoor en is ze penningmeester en actief vrijwilligster bij Stichting Bewaar ’t Olde.

Alle gedecoreerden, van harte gefeliciteerd!

(Foto's: Roel Kleinpenning)

Meer info op onze website: http://bit.ly/2JrOFnr

See More
De F.F.G.N. gaat aandacht besteden aan een belangrijke schakel bij het folkloristisch dansen namelijk de muziek en gebruikt daarvoor ook foto's van de muzikanten ,dus ook wij hebben het archief doorgespit en een mooie foto gevonden en daarom plaatsen we die hier. Hiermee willen wij ook onze muzikanten in het zonnetje zetten en bedanken .Ook wij kunnen niet zonder de voortreffelijke begeleiding va...
Reviews
5.0
1 Review
Tell people what you think
Riet Messing-Vervoort
· June 16, 2017
Een leuke dansgroep, die met veel plezier hun optreden brengen, en voor een heel gezellige sfeer zorgen, ook bij een feestje. l
Videos
Lekker dansen met zijn allen
11
Optreden Schapendag Odiliapeel
19
Optreden van 5-6-2017 bij Groot Nibbelink
17
Photos