Posts

Nee dit is niet Adam Curry! Deze tronie hoort bij de hoofdtrommelaar van Blaas of Glory, veruit de vetste fanfareband die Nederland rijk is. In 2010 blies dit gezelschap de bezoekers van de Kaapse kades met hun carnavaleske uitvoeringen van The Final Countdown, Ace of Space en Nancy Sinatra’s These Boots are Made for Walking.
Naar verluidt dwalen er nog steeds een paar majorettemeisjes door Rotterdam-Zuid die hun wervelende show nimmer te boven zijn gekomen. We wensen ze het allerbeste..
#10JAARNACHTVANDEKAAP

Image may contain: 1 person, child

Terug naar het jaar 2009
Toen geluk nog heel gewoon was en onze Kaapse knutselploeg de leegstaande panden aan het Deliplein met het nodige kunst- en vliegwerk omtoverden in kloeke kroegen waar tot in de late uurtjes de voetjes van de vloer gingen. Gewoon omdat het kon!
#10JAARNACHTVANDEKAAP

Image may contain: one or more people, crowd, indoor and outdoor
Reviews
4.5
145 Reviews
Tell people what you think
Inge Bonthond
· July 16, 2017
Ik kijk er nu al naar uit !! Mooie locatie zowiezo 010 he , goede sfeer strelend voor het oog en oor hoeren matrozen en uitgedoste dames en heren in kleding uit die tijd , dat maakt het namelijk nog m...eer van toen , ik mag er ook weer optreden met de bombitas Lies Schilp , me & joris lutz e.v.a in theater Walhalla !! kijk naar de programering die ziet er picobello uit !! See More
Es Ther
· September 5, 2016
Heb het enorm naar mijn zin gehad, Marja je maakte er een feestje van! Enorm gaaf hoe goed vader Abraham nog zingt, wauw! Van mij mogen het wel meer foute meedeiners zijn , daar kom ik voor! Na de and...ere 'genres merkte je dat iedereen er weer in moest komen, wel wereldpubliek �� Jammer dat we de Wannabiezzzzz gemist hebben, goed idee op t grote plein �Deurzakkers,best n beetje genant als je je eigen nummers niet uit je hoofd kent. En zullen we gewoon eens stoppen met het 010/020 'gedoe' iedereen is toch welkom in Rotterdam die van ' de nacht van de Kaap' en onze stad houdt? See More
Richard Pattinama
· October 31, 2017
Een hele leuke avond gehad, werkelijk!
De munten verkoop mag wat centraler op het plein, en de prijzen een beetje omlaag.
Bob Junius
· November 9, 2017
Wat een gezelligheid !!!
Tim Rook
· September 4, 2016
De eerste maar zeker niet de laatste keer!

Wat een geweldige feestje was dit. De sfeer was geweldig: iedereen relaxed en zichzelf en wat mij opviel is dat alle aanbieders van eten en achter de kraamp...jes er zoveel zin in hadden. Geen ongeïnteresseerde chaggo mensen maar gezellige mensen waar je een leuk praatje mee kon hebben.

Wat mij betreft dus een absolute aanrader. Ik ben er volgend jaar weer bij!
See More
Marja Verheij
· September 4, 2017
Slecht geluid op het deliplein, als je achterin stond kon je niks verstaan.
En waar waren de zeemans liederen?
Sophie van Buren-Bense
· August 31, 2017
gezocht! Kaarten! Top feestje maar geen kaarten voor vrienden! Wie maakt ons blij?
Peetjuh Dongelmans
· August 8, 2017
Ik heb er zin in :P
Yolanda van Deursen
· September 4, 2016
Vond het programma in vergelijking met andere jaren stukken minder. Veel minder meedeiners. En die Nina Hagen opera dame? Verschrikkelijk! Grote trekpleister naast het hoofdpodium zijn de Wannebiezz e...n het Walhalla is nu toch echt te klein voor deze mannen. Geef ze een groter podium volgend jaar aub! See More
Jasper de Haan
· September 7, 2014
Het was onovertroffen, Rotterdams gevarieerd & ontspannen, en al die mooie mensen in Katendrechtse 'klederdracht'
Ed Spruit
· September 4, 2016
Op het Deliplein viel het wat tegen, het thema levensliederen was niet echt aanwezig, vooral de Nina Hagen act raakte kant nog wal ook met alle respect de Brabanste bijdrage hoort hier toch niet thuis..., ook de reactie van het publiek sprak boekdelen. Wannebiezz waren als vanouds geweldig!
Succes voor 2017!!!���
See More
Rosa van den Steen
· September 2, 2016
Wie heeft er please please pleaseeee nog een kaartje voor mij???
Marjolein Coolegem Vijfvinkel
· September 4, 2016
De sfeer was prima, de programmering op het hoofdpodiun viel me tegen in vergelijking met vorig jaar. Ook het geluid en verstaanbaarheid kon beter. De wannabiez volgend jaar op het hoofdpodiun zodat i...edereen er van kan genieten! See More
Jolanda Laats-Groeneweg
· September 5, 2016
Het was weer een geweldig feest ����
2 minpuntjes ;
1) Jammer dat bij de ode aan de kaap, mevr Roos het opgebouwde sfeertje teniet deed met haar Nina Hagen achtige optreden � de ouderen verschoten va...n haar gekrijs �
2) En volgend jaar de WANNABIEZZ een grotere zaal geven? Er was gewoon niet binnen te komen en daar was het volgens mij gezelligst
See More
Marlies Kuling
· September 1, 2016
Wie oh wie heeft er kaarten te koop voor zaterdag 3 september?
Sylvia Visser
· August 29, 2017
WIE HEEFT ER NOG EEN KAARTJE VOOR DE NACHT VAN DE KAAP 2017?
Irene Den Ouden
· September 3, 2016
Wie wil 1 kaartje overnemen voor vanavond? Graag pb.
Harry Gambier
· September 4, 2016
Verrassend leuk en gezellig,ondanks een beetje regen.Vanaf nu fan.
Sanne Ruys
· September 3, 2016
Ik ben nog opzoek naar 1 kaartje voor vandaag!(zaterdag) help ons!:):)
Rob Van der Mark
· October 9, 2016
Heeft beste tijd gehad. Te veel mensen. Slecht geluid . De Wannebiezz in te kleine zaal zonder podium. Verhalen Vertellers niet te vinden. Niemand wist het.
Videos
Here comes the night, 3, 2, 1,..... #vandetrailergevallen
86
33
Nacht van de Kaap
174
29
Extra ingelast nachtconcert! - Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar het is gelukt: de Wannebiezz komen op veler verzoek naar de Nacht van de Kaap! Om 02.30 uur wandelen de heren di Cabrio, van Ballengooije en de la Tourniquette het podium van het Grootste Danspaleis op voor een vlammend nachtconcert, dat de ramen in Noord zal doen rinkelen. Meezingen verplicht!
201
147
Photos
Posts

De ijsbloemen staan nog op de ramen en de helft van de kaarten heeft al een gelukkige eigenaar gevonden. Als je zeker wilt zijn van een kaart voor de 10e editie van de Nacht van de Kaap is het dus opschieten geblazen. Tickets bestel je hier:

https://www.denachtvandekaap.nl/r…/TicketInfoNachtvandeKaap…
-
Ondertussen trakteren we jullie op de mooiste plaatjes van de afgelopen 10 jaar. Zoals deze kekke kiekjes van de immer charmante Rina, die in 2009 eigenhandig een uitbraak van de Mexicaanse griep in de kiem smoorde.

Image may contain: 1 person, standing, shoes and indoor
Image may contain: one or more people and people sitting
No automatic alt text available.

Ben jij bij het Nationale Vuurwerk geweest? En wil jij kans maken op 2 kaarten van de 10e editie van de Nacht van de Kaap? Vul dan deze enquete in! Paar minuutjes werk.
https://nl.surveymonkey.com/r/B67FWZR

Web survey powered by SurveyMonkey.com. Create your own online survey now with SurveyMonkey's expert certified FREE templates.
nl.surveymonkey.com

Ongelofelijk maar waar! De ballen hangen amper in de boom en het eerste kerstwonder is al geschied: alle Kaapse Kerstkaarten zijn binnen een dag uitverkocht! Dat betekent dat honderden Kapers een gezegend kerstfeest kunnen vieren, wetende dat zij volgend jaar bij de 10e editie van de Nacht van de Kaap zullen zijn. Heb je naast het net gevist? Niet getreurd en geen paniek; ook de reguliere kaarten zijn in de verkoop, oftewel als je ze nu in huis haalt kunnen ze nog in – naast ...– of onder de kerstboom.
Kaarten voor de 10e editie van de Nacht van de Kaap bestel je hier: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-de-nacht-van-de-kaap-41…

Kaapse Kerstkaarten: Uitverkocht
Reguliere Kaarten: € 25,00
Reguliere Groepskaarten: € 22,50
(excl. Fee)

See More
Image may contain: 2 people, people smiling, crowd and outdoor

Kaartverkoop 10e editie van de Nacht van de Kaap is begonnen!
-
Dames en Heren, de trossen zijn los en het anker is gehesen. Oftewel, wij zetten vanaf vandaag vol gas koers naar de 10e editie van het gezelligste festival dat Rotjeknor rijk is: De Nacht van de Kaap!
Om de verjaardag van 's-werelds bekendste waterwandelaar net even wat leuker te maken is er een beperkt aantal Kaapse Kerstkaarten beschikbaar. Zodra de laatste Kaapse Kerstkaart zijn rechtmatige eigenaar heeft ge...vonden schakelen we over naar onze reguliere kaarten. Nieuw dit jaar zijn de groepskaarten, die voor € 22,50 over de toonbank gaan, mits ze per 10 worden afgenomen.

Kaarten bestel je hier: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-de-nacht-van-de-kaap-41…

Kaapse Kerstkaarten € 17,50
Reguliere Kaarten: € 25,00
Reguliere Groepskaarten: € 22,50
(excl. Fee)

See More
No automatic alt text available.

Goed nieuws! De voorverkoop van de 10e editie van de Nacht van de Kaap gaat beginnen!
-
Nu de Sint en zijn controversiële knechten de pleitvaart hebben genomen, is het weer tijd voor de verkoop van onze Kaapse Kerstkaarten; beter bekend als het meest originele kerstcadeau sinds drie wijze snuiters uit het Oosten een babyshower in Bethlehem opluisterden met een zak mirre, een pak wierook en een doos goud.
De Kaapse Kerstkaart is het toegangsbewijs voor de 10e editie van de Na...cht van de Kaap, die op zaterdag 8 september 2018 plaatsvindt op het leukste kunstmatig aangelegde schiereiland ter wereld. Uiteraard mag je van ons verwachten dat wij alle zeilen bijzetten om van ons 2e lustrum een onvergetelijke editie te maken.
-
Woensdag 13 december gooien wij de loketten open.
Save the date!

See More
Image may contain: 13 people, people smiling, people sitting

De telefoon staat roodgloeiend op ons Kaapse kantoor. Wat is er aan de hand? Men wil weten of wij dit jaar weer Kaapse Kerstkaarten verkopen. Daar kunnen we kort en bondig over zijn: Ja!
Uiteraard wachten we wel even totdat de Goedheiligman en zijn controversiële knechten de pleitvaart hebben genomen.
Wordt vervolgd dus!

Image may contain: 1 person, outdoor
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Los Paja Brava
1,182 Views
1,182 Views

Zijn moeder verdiende haar geld op Katendrecht. En niet als barvrouw. Hoe ze heet? Hij heeft geen idee. Tijdens de Nacht van de Kaap was hij even terug op zijn geboortegrond. Op zoek naar antwoorden…

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
4,465 Views
4.4K Views

Zijn moeder verdiende haar geld op Katendrecht. En niet als barvrouw. Hoe ze heet? Hij heeft geen idee. Tijdens de Nacht van de Kaap was hij even terug op zijn geboortegrond. Op zoek naar antwoorden…

Het verhaal van een vondeling..
vimeo.com

❤️

Onze mooie stad, die almaar aantrekkelijker wordt. Ons Feyenoord dat draait als in een mooie droom.
ad.nl

We hopen dat u allemaal genoten heeft van De Nacht van de Kaap - 9e editie! We zijn erg benieuwd naar uw belevingen en willen u daarom vragen of u ons publieksonderzoek zou willen invullen? Het kost maar een paar minuten van uw tijd en met uw feedback kunnen we het festival volgend jaar nog leuker maken!
Onder de deelnemers van de enquete verloten we 2x2 kaartjes voor de Nacht van de Kaap 2018
Alvast bedankt!

https://nl.surveymonkey.com/r/653G9BG

Image may contain: 9 people, people smiling, crowd and outdoor

Op onze afdeling 'lost & found hebben wij:

- Rijbewijs M. van der Bend
- Rijbewijs M. J van Leeuwen
- ID van W. De Hauwere...
- OV Chipkaart van J. Ketting
- Esprit pas van de Jong

Af te halen door de rechtmatige eigenaar op de van der Takstraat 46, Noordereiland, Rotterdam

See More
No automatic alt text available.

⚓️

Rotterdam koestert haar stoere imago. Ook het festival Nacht van de Kaap (‘Levensliederen en sterke verhalen’) koestert de zeemans- en prostitutieromantiek.
hpdetijd.nl