Photos
Videos
When they ask you if they have to do something special in the announcement and the first thing that comes to mind is “Do a handstand”... Perry Mulder Productions Instant Hero! Thanks Gothic & Fantasy Beurs! We had a blast!
17
1
Posts

Derivation is op zoek naar een enthousiaste drummer en een podiumbeest / gitarist!

Derivation staat al drie jaar voor symfonische metal met een prog-randje. Naast kwalitatief muziek maken, maken we vooral lol, spelen we graag op podia door het land en beyond.

We zoeken een drummer die ervaring heeft met spelen op een click, dubbel bass niet schuwt en graag lekker doortrappelt.

...

Als gitarist zoeken we een meeschrijvende en meedenkende muzikant die graag op het podium losgaat en niet bang is een front positie in te nemen.

Neem contact met ons op via facebook, info@derivation.nl of de webpagina.
De thuisbasis van Derivation is SPOD in Delft.

Delen=Metal=Lief=Tof=Gaaf=Dope=ZeerGewaardeerd

See More

Vrienden!

We hebben jullie hulp nodig in onze zoektocht.
We zijn opzoek naar een enthousiaste drummer die ervaring heeft met spelen op een click, dubbel bass niet schuwt en graag lekker doortrappelt.

...

We zoeken ook een tweede gitarist, iemand die mee wil denken en schrijven aan onze muziek. Een samen kan werken met Elton aan het gitaarwerk, denk aan slagwerk onder solo’s of harmonische solo. Een gitarist die niet bang is om los te gaan op het podium en de front positie in te nemen.

Ken je iemand, of zie je het zelf zitten. Tag die persoon of schrijf je in voor een auditie! Neem contact met ons op via onze facebook, webpagina of info@derivation.nl
Onze Thuis basis is Spod in Delft!

Delen=Metal=Lief=Tof=Gaaf=Dope=ZeerGewaardeerd

See More