Posts

Happy lunch! Avocado is one of the best and good source of good fat. Packed with monounsaturated Fat including Omega-3 fatty acids and contain nearly 20 vitamin and minerals
.
Although most of the calories in an avocado come from fat, don't shy away!
.
📸 of Shrimp avocado quinoa by @aepyhasan ....
.
#eatright #portioncontrol #eatyourmacros #healthyeating #diettip #healthydiet #lunchbox #healthylunchbox #portioncontrol #mealprep #HitfatX #hitfatcorporate #sukusukuseparuh #nutrientdense

See More
Image may contain: food

Am sooo proud to see her progress
.

Regrann from @arja_nasir - Since 1st masuk hitfat last year.. dh 3 helai jeans kna beli yg baru sbb longgar... sbb syg coz sluar masih baru so hari ni kita mai alter suar kt azy jeans... hanya seluar jeans yg dipakai sbelum join hitfat yg xleh kecikkan sbb besar sgt 😂😂😂... sampai akak yg amik ukuran tu tanya makan ubat apa jd kecik mcm ni... siap suh share 😂😂... hahahah kak... saya mmg bukan jenis pemakan ubat... even ubat demam pun say...a susah nk makan 🤣
.
.
saya join hitfat.. saya amik personal trainer , saya pergi gym & saya jaga makan kak....& Alhamdulillah Allah kuatkan semangat saya untuk kurus, fit & sihat.
.
.
So thanks coach2 hitfat @seth.hitfat @coachfahmiee @coachintan @coach_fitmimii & coach/dietitian @liyanarashdi sbb byk bantu saya utk jadi seperti hari ini 😘😘
.
.
#rasalucubilaorangtanyamakanubatapa #rasahappybilaorangcakapkurus #rasabersyukursebabtakputusasa #slimandfit #healthierlifestyle #livehealthierlives #hitfat #hitfatkotabharu - #regrann

See More
No automatic alt text available.
Image may contain: 1 person, standing, car and outdoor
Reviews
Liyana Rashdi has no reviews yet.
Tell people what you think
Photos
Videos
Together, Lets do this for a healthier new YOU 💪 . #HitfatX #ladiesonly #groupworkout #kualakrai #teamcoachliyana #weightlossprogram #healthylife #newyou
7
Td g Cameron nak bleh ko minum air tey tu kena rungkas tanggo dlu. . Kito dok prati jah hok mudo2 naik 2 3 kerat breti kt krusi wt hile leloh brebut dgn ore tuo . Pah2 xse bruboh lg ko agok2? malu ko pokcik mokcik umo 70 dok brebut krusi. . Mari la join ambo ni, klau xse start loni nk start bilo? Agok2 kena make 10 kkaro ubat dlu bru nk brubah ko? .... Xmaroh tanyo jah . Esok buleh start daftar doh!! Kalu nok harga diskaun buleh tekan link bowoh tu deh. Harga CONFIRM lebih MUROH dr harga supplement dan ubat kurus phtu ilmu tu buleh guna seumur hidup plok tu. Untung ko untung? X mboh lg gak dok hauuu laaa ambe . . =>> https://goo.gl/pXu1hB =>> https://goo.gl/pXu1hB . . #hitfat13 #hitfat
3
Kuah Kacang dhal . Bahan2 . Kacang dhal Cili kering Cili hijau Daun kari Jintan putih Serbuk jintan manis Bawang putih Bawang merah Halia . Masak hingga pekat dan sedap dimakan bersama capati atau roti bakar. . Kacang dhal tinggi kandungan protein sesuai untuk vegetarian . #healthyfood #mealprep #dietitianlr #protein #soup
8