Photos
Videos
Posts

Fællesskabsaften er et nyt initiativ fra kirken. Det begynder med en kort gudstjeneste i Lomborg kirke torsdag den 18. januar kl. 19.00, hvor Søren-kirkesanger medvirker med sang og guitarspil og vi skal synge både salmer og sange og måske lære noget nyt. Efter gudstjenesten er der kaffebord og samvær i konfirmandstuen. Program for fællesskabsaftener kan ses på vores hjemmeside. Alle er hjertelig velkommen

Til alle nybagte forældre er babysalmesang et rigtigt godt tilbud, som varmt kan anbefales. Babysalmesang starter op igen i Hove kirke tirsdag den 6. februar kl. 10.00. Tilmelding til organist Lone Leuchtmann, SMS til 61654168.

Posts

Så er det snart jul, og der vil være Juleaftens-gudstjenester i Dybe kirke kl. 13; i Ramme kirke kl. 14, I Lomborg kirke kl. 15 og i Rom kirke kl. 16.

Vi Synger Julen ind

I Lomborg kirke onsdag den 13. december kl. 19.00

Spejderne vil gå Luciaoptog. Vi synger nogle af julens sange og salmer, bl.a. ´"Hvad er det, som gør julen til noget særligt" og "Nu tændes tusind julelys, m.fl.

...

Hør også nogle af adventstidens tekster

Efter gudstenesten er der julehygge i præstegården

See More
Image may contain: 1 person, smiling, wedding and indoor

Gospelgudstjeneste

Syng julen ind med Lemvig Gospelkor
Søndag den 17. december kl. 19.30 i Ramme kirke

...

Oplev Lydia Wairimu lede koret,
og hør en lang række kendte julesange
– nogle i helt ny opsætning.

Oplev den fantastiske dygtige pianist James Khoanyana.
Han er født i Sydafrika, hvor han spillede gospelmusik
i flere kirker. I 2008 kom han til Danmark, hvor han har
samarbejdet med flere kor.

Søndagens tekst læses og der vil være en kort andagt

See More
Image may contain: one or more people, people standing and indoor

vi synger julen ind i Lomborg kirke onsdag den 13. december kl. 19.00, hvor spejderne går luciaoptog og hvor vi bl,a synger nogle af de nyere julesange og salmer. Ligeledes synges julen ind i Ramme kirke søndag den 17. december kl. 19.30, hvor Lemvig gospelkor medvirker i gudstjenesten.

Image may contain: one or more people, people standing and indoor

Fortællekoncert med Julens gamle fortællinger, nordiske folketoner og salmesang: Det sker i Dybe kirke på onsdag den 6. december kl. 19.30. Historiefortæller Ingrid Hvass medvirker sammen med lokale kræfter - Christian Risgaard og Søren Christensen.

Glimt fra familiegudstjenesten 1. søndag i advent i Lomborg kirke. Spejderne birdrog med et lille indslag

Det er først næste søndag - den 3. december - vi fejrer 1. søndag i advent. Vi indbyder da til en familiegudstjeneste kl. 10.30 i Lomborg kirke, hvor det første lys i adventskransen tændes. Bagefter indbyder spejderne sædvanen tro til julemarked i Lomborg forsamlingshus.

Onsdag eftermiddag var der afslutning for minikonfirmanderne. Det foregik i Lomborg kirke, hvor de opførte et lille kirkespil i 3 akter - om skabelsen, syndefaldet samt lignelsen om den fortabte søn. Minikonfirmanderne fik også en lille boggave ived den efterfølgede fællesspisning. Vedhæftet et lille udpluk af billeder fra gudstjenesten i kirken

Minikonfirmander afslutter med et lille kirkespil i Lomborg kirke på onsdag den 15.11 kl. 17.00. Alle som har tid og lyst til at overvære det er hjerteligt velkomne.

Image may contain: 9 people, people smiling, people sitting and shoes
Image may contain: 4 people, people smiling, people standing and indoor

Glimt fra BUSK-gudstjeneste og dåbstræf i Ramme kirke, hvor bl.a minikonfirmanderne sang. Desuden var der 6 børn, som modtog en børnebibel, fordi det nu er ca. 4 år siden de blev døbt

Husk børnegudstjenesten i Ramme kirke på søndag kl. 10.30. Der er samtidig dåbstræf for de børn. som blev døbt for ca 4 år siden. Også dukken Benny medvirker i gudstjenesten

Image may contain: indoor
Image may contain: one or more people and baby

Hvor fejrer Lemvig provsti Reformationsjubilæet? I Rom naturligvis! Derfor indbydes til reformationsgudstjeneste
I Rom Kirke - Torsdag den 26.oktober kl. 19.00
Liturg: Bettina Tonnesen, Nørlem. Prædikant: Henning Bjerg Mikkelsen. Musikken er lagt i hænderne på Søren Christensen og Christian Risgaard på orgel og violin. Endvidere vil I møde Nørlem Kirkes Voksen kor under ledelse af Lisbeth Simonsen, der også vil understøtte salmesangen. En enestående mulighed for endnu en lokal flot fejring af 500 året for Reformationen.

Image may contain: sky, cloud, house and outdoor

Jazzmusik og rytmiske salmer i Dybe kirke onsdag den 27. september kl. 19.30. Christian Risgaard, Gitte Schmidt, Peter Bjerrum m.fl. medvirker.

No automatic alt text available.

18 konfirmander og 12 minikonfirmander er tilmeldt undervisning i konfirmandstuen. På billedet mangler dog én minikonfirmand. Velkommen skal I være. Det skal nok blive godt.

Image may contain: 17 people, people smiling, people standing, tree and outdoor
Image may contain: 9 people, people smiling, people sitting and shoes