Photos
Videos
Jenis-Jenis Mengundi !
33
Siapa dapat lawan reaksi Fir Affandi ? Makin banyak Makin power 😉 juh #pagierasarawak
11
Raon-Raon Pagi ERA Sarawak bersama Altimet
912
27
Posts

Kitak jenis macam ney ?? Ada kedak nak dalam video tok sik ?!! 😆😆😆

Afick Wazai Fir Affandi ELYA Chopie Cakap Jonathan Ding
#sajakongsi #senangterhibur #ERASarawak #pes #pagierasarawak #GE14

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
1.1K Views

Salam 10,000 !!! Siapa yang paling banyak dapat salam jumpa Afick Wazai dan dapatkan KAD Salam 10,000 untuk peluang menang !! 😲😲😲 #pagierasarawak

Image may contain: 1 person, sunglasses and text
Posts

Tahniahhh dan selamat pengantin baru @shahilaamzah dan suami! Sama cantik, sama padan gitu 😍

#instaseleb #selebritis #selebriti #sweet #pretty #marriedlife #congratulations 📷: anhevents

Kalau open house mana boleh lupa perkara-perkara ni 🤩

Make sure perkara-perkara ini dah tersedia sebelum tetamu pertama kunjung tiba.
era.je

Semoga ada rezeki Anzalna sekeluarga k ! 😊

Ohh tedah gambar-gambar tok ! 😂😂😂

Bila security guard orang famous lagi best dari artis tu sendiri.
era.je

Lelaki berjambang or clean cut nok ney pilihan perempuan ? And kenak 😏😏

Image may contain: text

Terpaksa nak berpindah ke Eropah juak

Demi mendapatkan pendidikan terbaik buat anaknya, Edry akan berpindah ke Eropah
era.je

Kenal ke diorang ni? Test lok 😆

Bukan senang mahu jadi public figure 😣

Bertenaga dan sihat tapi malas nak kerja 🙈

Aduhai, confident tu dah bagus tapi pemalas pula nak kerja.
era.je

Meriah sungguh @zizieizette ! 😍 amboii comelll !

#instaseleb #selebriti #family #sweet

Image may contain: 4 people, people smiling, baby
Image may contain: 5 people, people smiling, child
Image may contain: 5 people, people smiling, people sitting and baby

Eh..ehh Melatah. Apa cer disebalik melatah tok ! 😆

No automatic alt text available.

Insha Allah, kalau ada rezeki dan berita gembira tu jangan lupa share dengan fans fans k ! 😘

Amboiiii geram hati bila nangga budak ni ! Comel gilak 😍

Alahai, comel je walaupun jatuh masa catwalk.
era.je