Photos
Videos
Selamat menyambut tahun baru cina daripada kami di Astro Radio. Semoga tahun ini lebih banyak ong, lebih bnyak lui, lebih banyak hati sinang (senang). Hehehee... 🎉🎉🎉 Afick Wazai Fir Affandi Chopie Cakap ELYA Ezrimukriz @napi Jonathan Ding
17
Haaa....belajar sikit bahasa cina bersama Chopie Cakap dengan ah moi cantek @heyyy_penny ! 😆 dalam ohaaa ERA
18
Bila kitak moody, tangga lok video tok mesti kitak TETAK juak 🤣🤣🤣🤣🤣 ! Fir Affandi
27
15
Posts

Kepada yang meraikan Tahun Baru Cina kamek orang di ERA Sarawak nak ucap Gong Xi Fa Cai , Selamat Tahun Baru Cina ! Juh mari kita belajar Bahasa Cina bersama-sama ! 🤣🤣🤣🔥

Afick Wazai Fir Affandi ELYA Ezrimukriz Napio Hatta Maxine Rose

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
33K Views

Lipas pun suka main PS4 ??! 🤔

Bukan Korang Je Yang Suka PS4, Lipas Pun Sama! 2 hours ago 010views 0 Bermain game bukan sahaja boleh menghilangkan stress malah ia juga mampu meningkatkan ketangkasan minda seseorang. Tapi taklah kena main game tanpa henti tu mencari nahas namanya. Hanya dengan menekan satu atau dua butang, anda ak...
sajakongsi.com
Posts

Aiskrim pun ada perisa baru ! Sesiapa yang suka makanan pedas cuba lok ! 😋

Ini Merupakan Aiskrim Paling Bahaya Di Dunia 1 min ago 02views 0 Pelbagai jenis perisa aiskrim kini dijual di pasaran, termasuklah beberapa jenis perisa yang pelik-pelik. Antaranya; aiskrim perisa ikan, perisa kari, perisa miso sup dan banyak lagi. Terbaru, aiskrim paling pedas di dunia telah dihasi...
sajakongsi.com

Jangan lepaskan peluang tok ! Ambik gambar serta berik slogan yang paling menarik dan berpeluang untuk memenangi sebahagian daripada RM2,000 ! Selamat mencuba ! 😉

Juh Siney-Siney Pagi ERA Sarawak !
era.je

Best juak ada suami macam Johan kerjasama melakukan kerja rumah 😆

Pasangan ni memang menitik beratkan kerjasama dalam melakukan kerja rumah
era.je

Betul ke ukuran kaki kita berubah ikut masa ? Baca lok

Mainan khas untuk orang yang suka picit jerawat ! 😫

Disebabkan ramai sangat orang suka picit jerawat sampai ada mainan khas
era.je

Handsome sik Aiman Tino? Handsome nak? Jangan lupak malam tok lepak dengan @official_aimantino dan Ezrimukriz dalam instaview pukul 9 malam dekat IG Erasarawak!

Image may contain: 1 person, smiling, outdoor and closeup

Dengan cara tok, senang jak nak hilang kotor dalam seat kereta

Hanya campurkan dua bahan ni, korang dah boleh bersihkan seat kereta yang kotor tu.
era.je

Jangan lepaskan peluang kitak ! Ambik gambar serta berik slogan yang paling menarik dan berpeluang memenangi sebahagian daripada RM2,000 Fuhhh ! Senang jakkk k. 😆

Juh Siney-Siney Pagi ERA Sarawak !

Wahhh..memang kuat beza, sebelum dan selepas dibersihkan

Wah, memang terkejut besar lah bila nampak apa yang ada kat dasar terusan ni.
era.je

Gong Xi Fa Caiii !!! 🍊🍊🍊 Kepada yang meraikan Selamat Tahun Baru Cina dari ERA Sarawak !

#happychinesenewyear

No automatic alt text available.

Selamat menyambut tahun baru cina daripada kami di Astro Radio. Semoga tahun ini lebih banyak ong, lebih bnyak lui, lebih banyak hati sinang (senang). Hehehee... 🎉🎉🎉

Afick Wazai Fir Affandi Chopie Cakap ELYA Ezrimukriz @napi Jonathan Ding

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by ERA Sarawak
308 Views
308 Views

PeminatBig Bang.... kini sudah tiba masanya untuk G-Dragon menjalani latihan kententeraan

Fasih Berbahasa Inggeris menulis dan bercakap memang susah sikit...

Haaa....belajar sikit bahasa cina bersama Chopie Cakap dengan ah moi cantek @heyyy_penny ! 😆 dalam ohaaa ERA

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by ERA Sarawak
1,563 Views
1.5K Views

Haaa.....satu filem berkisarkan juara dunia, Azizulhasni Awang bakal ditayangkan pada 2019 🤩