FIND US
prishtinë
Pristina
Call +377 (0) 44 502 097; +377 (0) 44 503 011; +49 171 180 9105; +377 (0) 44 111 830; +377 (0) 44 190 823
HOURS
clock
Always Open
BUSINESS INFO
Business Details
Price Range
$$$$
MORE INFO
About
Udhëtoni me energji të pastër...
Products
BENZIN
DIESEL
GAS
categories
STORY
Të nderuar vizitorë, mirësevini në web faqen e Patroni. Kompania jonë është e përkushtuar në ofrimin e shërbimeve të naftës më kualitative dhe me çmimet më të volitshme në treg. Me 15 pika te shitjes me pakicë dhe deponinë qendrore në Miradi të Ultë - Fushë Kosovë.

Patroni Malisheve veprimtarinë e vete e ka filluar në vitin 1989 me një themelus të vetëm. Fillimi i veprimtarisë tregtare kryesisht... ka qenë tregtimi me pakicë dhe shumicë i derivative të naftës. Gjithashtu firma Patroni qe nga themelimi është marrë edhe me ndertime të shumta ku ndertoj në atë kohë një numer të madh të pompave të benzines,tregje tregtare,ura,rrugëve.

Qe nga viti 2000 Patroni aktivitetet e importit-eksportit dhe tregtimin me shumicë dhe pakicë të derivatevë të naftes në të gjithë Kosovën.Prej viti 2000-2003 ishte përfaqsusi i Albania Petrolit dhe të gjitha derivatet nepërmjet kesaj firme janë importuaar në Kosovë.


See More