Posts
Image may contain: 1 person, text
Plataforma Antifeixista de Menorca
11 hrs

📣 CONCENTRACIÓ URGENT 📣

🔴 La sentència és de 3 anys i 6 mesos de presó.

🔴Un cop més les llibertats bàsiques estan essent vulnerades.

...

Quan la justícia feixista atempta contra les llibertats, la consigna és clara, resposta antifeixista. Un cop més la repressió no ens aturarà, sortim al carrer en solidaritat amb el company Valtonyc.

Aquest divendres 23 de febrer concentració a Maó a les 19:30h a la Pl. Colón

See More
Videos
Jaleo Sant Martí 2017 - I
21
1
Batucada ahora en es mercadal
24
Jaleo Sant Martí 2017 - II
8
Photos
Posts
Ajuntament des Mercadal

L'AJUNTAMENT INFORMA, PRESSUPOSTS PARTICIPATIUS

Seguint el calendari de treball dels pressupostos participatius, el proper dilluns 19 de febrer a les 20,00 h al... Centre de Convencions des Mercadal, se celebrarà la 2a reunió de treball amb la ciutadania (oberta a tothom) per valorar, explicar, prioritzar i triar les propostes que s'hagin acceptat per passar a votació, i si cal, explicar als motius de les que no es puguin incorporar.

EL AYUNTAMIENTO INFORMA, PRESUPUESTOS PARTICIPATIVOS

Siguiendo el calendario de trabajo de los presupuestos participativos, el próximo lunes 19 de febrero a las 20,00 h en el Centro de Convenciones de Mercadal, se celebrará la 2ª reunión de trabajo con la ciudadanía (abierta a todo el mundo) para valorar, explicar, priorizar y elegir las propuestas que se hayan aceptado para pasar a votación, y si es necesario, explicar los motivos de las que no se puedan incorporar.

See More
Image may contain: mountain, ocean, outdoor, text and nature
Veins Mercadal

Des de Vesins des Mercadal seguim amb les visites i excursions als racons del nostre municipi!

Aquesta vegada ho fem amb una visita molt especial de la mà de Da...mià Coll. Serà al Far de Cavalleria el pròxim dia 18 de febrer. Podrem pujar al far i gaudir de les explicacions de com funciona un far i de les vistes que ofereixen les altures.

És una activitat amb places limitades, en la qual els socis, han tingut prioritat per apuntar-se amb anterioritat.

Per reservar plaça, escriu-nos indicant el teu nom a vesinsdesmercadal@gmail.com

See More
Image may contain: 1 person
Cómete Menorca
Kitchen/Cooking
Cómete Menorca recommended Ca na pilar.

CURSO DE COCINA Cómete Menorca: COCINA MENORQUINA DEL SIGLO XVIII. Victor Lidon chef del restaurante Ca na pilar te enseñará como hacer un menú con 5 platos de ...libro Art de la Cuina de Fra Roger, que los asistentes degustarán juntos en la mesa para comer. Cocina histórica en un sitio con historia, las casas de Lluriach, en el camí de Tramuntana de Es Mercadal. Aquí tienes más información y el formulario de inscripción: http://bit.ly/2olk5GD

See More
Ajuntament des Mercadal added 13 new photos.

L'AJUNTAMENT INFORMA:

Tot i que la propietat de Cala Rotja enguany novament havia donat permís per utilitzar la cala, finalment a causa de les pluges i el mal t...emps és impossible accedir a la cala pel mal estat del camí, així mateix, la popia cala es troba inundada d'aigua pel que no serà possible acudir a Cala Rotja aquest any per motius de seguretat. S'informa també que per al dimarts 13 les persones que vulguin fer una "torrada" podran anar al recinte firal des Mercadal (davall sa porxada) o a la sala Polivalent de Fornells, l'ajuntament deixarà taules, cadires i bidons per a les famílies que vulguin passar el dia junts.

Disculpin les molèsties

EL AYUNTAMIENTO INFORMA:

Aunque la Propiedad de Cala Rotja este año nuevamente había dado permiso para utilizar la cala, finalmente debido a las Lluvias y el mal tiempo es imposible acceder a la cala por el mal estado del camino, así mismo, la popia cala se encuentra inundada de agua por lo que no será posible acudir a Cala Rotja este año por motivos de seguridad. Se informa ambién que para el martes 13 las personas que quieran realizar una "torrada" podrán ir al recinto ferial de Es Mercadal (debajo la porchada) o en la sala Polivalente de Fornells, el ayuntamiento dejará mesas, sillas y bidones para las familias que quieran pasar el día juntos.

Disculpen las molestias

See More
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
811 Views
811 Views
Xisco Ametller Pons

Com podeu veure, avui mati dia 12 el camí estava intransitable. TOT I TENIR AUTORITZACIÓ DE LA PROPIETAT, PER MOTIUS DE SEGURETAT, AQUEST ANY NO ES PODRÀ ACCEDI...R A CALA ROTJA.
Tindrem el Recinte Firal des Mercadal i la Sala Polivalent de Fornells preparades i obertes pels veïns que hi volguin anar.

See More
Image may contain: text
Ajuntament des Mercadal

Aquest any l'Ajuntament des Mercadal ha augmentat la quantitat destinada a premis de disfresses amb un total de 1000€, esperam que tothom s'animi a disfessar-se... i passar-ho bé!

Primer premi a la millor carrossa: 300 euros
Segon premi a la millor carrossa: 150 euros
Primer premi a la millor comparsa: 250 euros
Segon premi a la millor comparsa: 125 euros
Primer premi a la millor disfressa individual: 125 euros
Segon premi a la millor disfressa individual: 50 euros

DIUMENGE seguirem amb la festa pels més petits, la sortida serà a la Pl Constitució a les 17h i es continuarà amb la festa al poli amb l'espectacle infantil TROLLS, seguidament música per a tothom amb en Febre.

See More
This year the city council des mercadal has increased the amount intended for costume awards with a total of 1000 €, we hope everyone will encourage disfessar and have fun! First prize for best coach: 300 euros Second prize for the best coach: 150 euros First prize for the best comparsa: 250 euros Second prize to the best comparsa: 125 euros First prize for best individual costume: 125 euros Second prize for the best individual costume: 50 euros Sunday we will continue with the party for the smaller, the exit will be in the PL Constitution at 17 pm and will continue with the party at the cop with the children's show trolls, then music for everyone with in fever.
Translated
Image may contain: text
Xisco Ametller Pons

Vos esperam aquest cap de setmana, tenim la primera fira de l'any 2018.

Sa XXXI FIRA DE SA PERDIU DE MENORCA.

Image may contain: text
Veins Mercadal

Toni Bravo Carrillo és el president i cofundador de l'associació Astromenorca, es dedica a l'astrofotografia a l'illa des de fa 10 anys, captura al firmament to...t allò a on els seus equips arriben, Lluna, planetes, Sol i objectes de cel profund. Registra unes imatges de qualitat reconeguda i gran bellesa, amb unes tècniques complexes que ell mateix ens comentarà
El dijous 15 de febrer a les 20 hores al CCM des Mercadal podrem veure la seva obra recent, acompanyats i guiats per l'autor. És una activitat oberta a tothom i des de l'Associació de Vesins des Mercadal tenim el gust de convidar-vos. El cel de Menorca com tal vegada no ho hem vist abans.

See More
Image may contain: cloud, sky, ocean, outdoor, nature and water
Image may contain: tree, sky, plant, outdoor and nature
Image may contain: tree, sky, plant, cloud, outdoor and nature
Image may contain: tree, sky, outdoor, nature and water
Image may contain: tree, sky, outdoor, nature and water
Xisco Ametller Pons added 5 new photos.

Donant continuïtat a la tradició, volem fer saber que la propietat de "s'Albufera", Fasfort S.A. ens ha autoritzat a que els vesins/es des Mercadal i Fornells p...uguem accedir a "Cala Rotja" el darrer dimarts dia 13 de Febrer.
L'accés no està en molt bones condicions tal com podeu veure, es recomana, si fa bon temps, anar.hi amb vehicle alt, tancar sempre les barreres de la carretera, i no desviar-se del vial d'accés a Cala Rotja.
El Recinte Firal des Mercadal i la Sala Polivalent de Fornells estaran preparades per si fa mal temps.
Volem agrair a la propietat que un any més ens hagi autoritzat.

VOS DESITJAM A TOTS UNES BONES FESTES I UN BON DARRER DIMARTS!!!!

See More
Image may contain: 3 people, people playing sports and outdoor
Menorca.info

DEPORTES | FÚTBOL TERCERA. El Mercadal atrapa un triunfo imprescindible http://bit.ly/2EDXwBo

Image may contain: 1 person, smiling
Menorca Brass- Musical Project

📣📣Y seguimos con la presentación de las #trompetas📣📣 y acabamos presentando el cartel de profesores que nos acompañan en esta #VIediciónMenorcabrass2018!
🎺🎺🎺🎺🎺🎺...🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺
Gábor Tarkövi, trompeta solista de la Orquesta Filharmónica de Berlín vuelve a Menorca, vuelve a #Menorcabrass por tercera vez y nosotros, no podemos alegrarnos más con su presencia e implicación.
La masterclass de Gábor será entre los dias 8 y 11 de Julio en Es Mercadal (Menorca) y si eres de los o las que no te quieres perder esta oportunidad, infórmate aquí:
👇👇👇👇👇👇

📩menorcabrass@gmail.com
📞628326959 (Cati).

Hasta pronto!!

🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺

Gábor Tarkövi, Principal trumpet of Berliner Philharmoniker, comes back to Menorca and to our #VIeditionMenorcabrass2018 workshop.
This is his 3rd edition with us and we can not feel more glad.

The trumpet masterclass is going to be held between the 8th and the 11th of July in Es Mercadal Es Mercadal Online (Menorca) and if you don't want to miss this opportunity, you can get more info here:
👇👇👇👇👇👇👇

📩menorcabrass@gmail.com
📞628326959

See you soon!!

See More
Image may contain: sky and outdoor
Xisco Ametller Pons

240 plaques fotovoltaiques per autoconsum instal.lades al Polisportiu des Mercadal, aquestes generen 60 Kwp.

Image may contain: text
Veins Mercadal

Encetem l'any amb noves activitats plenes de sabor!!

"POBLES I PLATS" una activitat gastronòmica que ens descobrirà la varietat de sabors que conviuen al nostre... poble.

El primer taller el farem de la mà de na Dhabia, una vesina que ens mostrarà a fer "Binis". Els elaborarem, cuinarem i tastarem tots plegats el pròxim dissabte 27 de gener a les 16.30.
Cadascú es podrà emportar a casa la recepta i els bunyols fets.

Per motius d'espai, és necessària INSCRIPCIÓ PRÈVIA enviant un mail a: vesinsdesmercadal@gmail.com . Places limitades. Gratuït.

See More