Reviews
4.7
30 Reviews
Tell people what you think
Zlatko Velinovski
· February 11, 2017
Respect the best !!!
Ibro Isufi
· November 11, 2016
Une memdoj se kjo kompani esht e pregaditur per punen e vet ew kryen me ndergjegjeje te larte
Limi Desaa
· March 9, 2017
kompania me e mira ne ks jeni nr1 suksese sadat shoki
Videos
Dibër te Maqedonise Parapregaditja e rruges per zgjerim dhe asfaltimin e rruges se Dibres Punuar nga: Eskavatori Company-Ferizaj
138
2
Photos
Posts