Photos
Videos
Bærekraftsmål 5: "Oppnå likestilling og styrke jenter og kvinners stilling”. Tvangsekteskap, menneskehandel og kjønnslemlesting er utbredt praksis som må stoppes. Jenter og kvinner opplever utstrakt diskriminering og vold i alle deler av verden. Erik Solheim, sjef for FNs miljøprogram, belyser noen av utfordringene kvinner står overfor i denne videoen:
Posts

Vi fikk besøk av Svanaug Lunde for å bli bedre kjent med Agderprosjektet og lekbasert læring på forrige Kveldsmat-arrangement. Kveldsmat er en samtaleserie om bærekraft og denne samtalen handler om bærekraftsmål 4, god utdanning. Se hele første episode av Kveldsmat her:

Velkommen til Kveldsmat med Svanaug Lunde! I denne første episoden av Kveldsmat slår vi av en prat med Svanaug som til daglig er lektor ved Universitetet i S...
youtube.com

Er du klar? Torsdag 19. april starter årets Sykle til Jobben . Alle som bor i Arendal kan melde seg på - helt gratis. Tagg en kollega/venn du vil utfordre

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
20,374 Views
Sykle til Jobben

19. april starter Sykle til jobben 2018. Registrer deg allerede nå og sikre deg muligheten til å vinne en splitter ny elsykkel!

Meld deg på nå!
https://www.sykletiljobben.no/signup/start/signup

Posts