Photos
Videos
Bærekraftsmål 5: "Oppnå likestilling og styrke jenter og kvinners stilling”. Tvangsekteskap, menneskehandel og kjønnslemlesting er utbredt praksis som må stoppes. Jenter og kvinner opplever utstrakt diskriminering og vold i alle deler av verden. Erik Solheim, sjef for FNs miljøprogram, belyser noen av utfordringene kvinner står overfor i denne videoen:
Posts
Image may contain: sky, cloud, outdoor, water and nature
Arendal kommune

God morgen og god fredag..!
Er den ikke fin byen vår? Både sommer og vinter har den sin sjarm. Vintersjarm har vi fått så det holder i år og mer skal vi få. Vi ...håper dere klarer dere fint, passer godt på hverandre og kommer dere ut og nyter snøen alle som kan.
Og så vil vi ønske dere alle en riktig god helg..!

See More
Good morning and happy Friday..! Isn't it nice our city? Both summer and winter it has its charm. We've been given so much for this year and more. We hope you'll do fine, take good care of each other and get out and enjoy the snow anyone who can. And so we want to wish you all a happy weekend..!
Translated

I dag lanseres et nytt konsept i Arendal. Konseptet heter Kveldsmat og er en samtaleserie som løfter frem mennesker som jobber med bærekraft. Først ut er Svanlaug Lunde som skal fortelle om lekbasert læring i barnehagen og Agderprosjektet. Kveldsmat arrangeres i samarbeid med GRID-Arendal, Innoventi og Batfish. Husk å melde dere på! https://www.facebook.com/events/392788094516221/

Posts

Arendal fronter sirkulær økonomi med Sørlandets første og eneste "zero-waste"- butikk. På denne lenken finner du også gode tips og råd fra lederen i Zero Waste Norge.

Arendal fronts circular economy with sørlandets first and only "Zero-waste"- shop. On this link you also find good tips and advice from the leader in zero waste Norway.
Translated
På butikken Unwrapped i Arendal kan du handle med god samvittighet. Der er det verken plast eller emballasje.
krsby.no

Arendalitter har blitt enda flinkere med å sortere! Nå går mye mer avfall til kompostering og materialgjenvinning.

Arendalitter has become even better with sorting! Now goes a lot more waste to composting and materialgjenvinning.
Translated
De omstridte søppeldunkene som ble delt ut for rundt et år siden til alle husstandene i Arendal har ført til at vi har blitt bedre til å sortere søpla. Det viser resultatene til Agder renovasjon for 2017. Avdelingsleder Hilse…
arendalstidende.no

Gratulerer med Samefolkets dag! Samefolkets dag feires til minne om det første samelandsmøtet som ble holdt i Trondheim 6. februar i 1917, for 101 år siden.

No automatic alt text available.

Denne uken er det vinterfestival i Arendal!❄️ Sjekk ut alle de spennende arrangementene som passer både for barn, ungdom og voksne. ☃️

This week it's vinterfestival in arendal! ❄️ check out all the exciting events that fit both for children, youth and adults. ☃️
Translated
Det nærmer seg Arendal vinterfestival for sjuende året på rad! Her ser du en oversikt over alle arrangement og støttespillere som sørger for at festivalen går av stabelen.
arendalvinterfestival.no

FN-sambandet er på jakt etter nye medlemmer til FN-sambandets ungdomspanel! Kjenner du noen som har lyst til å bli blogger for FN- sambandet? Noen som har mange meninger? Og skrivekløe? Hodet fullt av tanker om verden vi lever i? Kanskje du kjenner den perfekte kandidaten. Søknadsfristen er 1. desember.

@[191269504225923:274:Fn-Sambandet] Is looking for new members to the un-sambandets ungdomspanel! Do you know anyone who would like to become a blogger for the un comms? Anyone have a lot of opinions? And the skrivekløe? Head Full of thoughts on the world we live in? Maybe you know the perfect candidate. Deadline is 1. December.
Translated
Lyst til å bli blogger for FN-sambandet? Har du mange meninger? Skrivekløe? Hodet fullt av tanker om verden vi lever i? Vi søker nye medlemmer til ...
fn.no

I dag feires FN-dagen over hele verden. Dagen markerer FN-pakten som trådte i kraft i 1945. Her i Arendal markeres FN-dagen i en hel uke gjennom Internasjonale Dager. Hele programmet finner du her

Today celebrate the un day all over the world. The day marks the united nations pact that stepped into force in 1945. Here in arendal measured the united nations day for a whole week through international days. The whole program you find here
Translated
For tolvte år samler partnerne seg for å arrangere internasjonale dager som en bærekraftig arena med fokus på miljø- og samfunnsutvikling.
news.grida.no

Hele programmet for Internasjonale Dager 2017 er ute🇺🇳. Bli med på aktiviteter, arrangementer og filmvisninger hele uken fra 23. til 28. oktober. Internasjonale Dager arrangeres av Arendal voksenopplæring, Arendal bibliotek, Arendal Røde Kors, FN-sambandet, FN-Byen Arendal, GRID-Arendal og Arendal kommune med sekretariat Kilden Internasjonale Kulturkontor.

For tolvte år samler partnerne seg for å arrangere internasjonale dager som en bærekraftig arena med fokus på miljø- og samfunnsutvikling.
news.grida.no

FN- byvandring er et tilbud til alle 6. klasser i Arendal. For de skolene som trenger transport dekkes det av FN- byen.
Undervisningsopplegget, som dreier seg om barnekonvensjonen og om de nye bærekraftsmålene, er et samarbeid mellom FN- byen Arendal, GRID-Arendal og FN-sambandet avdeling sør.
FN- byvandringen startet etter en ide fra FN-sambandet og ble et tilbud til byens 6. klassinger fra 2014. Skoleåret 2016/2017 har over 300 elever fra 10 skoler deltatt.
Undervisningen finner sted på GRID-huset, Teaterplassen 3 før siste del av undervisningen bruker byen som klasserom.
Tilbudet sendes til skolene to ganger i året – høst og vinter. Da kan skolene sette seg opp på de tillyste datoene. Pågangen er stor, og det er første mann til mølla, som gjelder.

Image may contain: 1 person, indoor

På søndag åpnes Raet Nasjonalpark. Kom til Hove og Spornes og bli med på den storslåtte åpningen med aktiviteter for familien, taler og mange kulturelle innslag!

AUG13
Sun 2:00 PM UTC+02Hove LeirsenterArendal, Norway
934 people interested

Internasjonalt matmarked på Torvet fra 13. til 15. juli!

JUL13
Jul 13, 2017 - Jul 15, 2017Arendal, Norway
528 people interested

I morgen blir det mye moro i byen!

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
1,496 Views
Arendal By

Klar for KVELDSÅPENT til kl 22 og TA SJANSEN kl 19.30 TORSDAG 6/7 i Arendal, Norway? Vi lover gode tilbud og fin stemning og tar gjerne en tommel opp for sommer...byen. ...Ses i byen!

See More

I morgen braker det løs med grønne løsninger og inspirasjon til å skape et bærekraftig samfunn. Kom og prøv lokalproduserte matvarer på Marked på Teaterplassen lørdag 20. mai, prøvekjør el-bilene til Gromstad Motor Stoa - Nissan og Bavaria, test ut el-sykler på stand til både Sykkelsport og Brekke Sport As, ta med deg sykkelen din til den store sykkelbyttedagen og få hjelp til små reparasjoner med Framtiden i våre hender i Arendal, få masse god informasjon om strandrydding av... Våre Strender, lær hvordan du kan bli en utleier sammen med Ringutleier.no, sjekk hvordan du kan redusere energiforbruk på stand med Energiportalen og hvordan du kan bruke solstråler til å varme opp huset ditt med Sun Net As. GRID-Arendal stiller ut tegninger og malerier fra årets konkurranse for barneskolene i Arendal. I tillegg blir det sekkepipe, offisiell åpning av ordføreren i Arendal og mange aktiviteter for hele familien.

See More
MAY20
Sat 11:00 AM UTC+02Isbaren på Fergekaia, TyholmenArendal, Norway
120 people interested

Tyholmen Kolonial inviterer til marked på Teaterplassen i anledning Grønn Dag. Der blir det flere stands med lokale produkter, grilling og aktiviteter for barn. Kom til Tyholmen på lørdag fra kl 11 til 14.

@[1862748583952043:274:Tyholmen Kolonial] invites to market at teaterplassen on the occasion of @[1336985403021768:844:Grønn Dag]. There will be more stalls with local products, BBQ and activities for children. Come to tyholmen on Saturday from 11 pm to 14.
Translated
MAY20
Sat 11:00 AM UTC+02Teaterplassen,Arendal
152 people interested

Ta med din gamle sykkel og bytt med en som passer deg bedre! På Grønn Dag hjelper Framtiden i våre hender i Arendal med sykkelbytte og sykkelreparasjoner. Du kan også prøve forskjellige el-sykler fra Sykkelsport og Brekke Sport As. Velkommen til Grønn Dag på lørdag!

MAY20
Sat 11:00 AM UTC+02Isbaren på Fergekaia, TyholmenArendal, Norway
120 people interested