Photos
Reviews
4.2
121 Reviews
Tell people what you think
Fabian Vanderstraeten
· May 29, 2015
Waar scheef gaan Uw recht is...
Senne Vanstraelen
· June 9, 2013
Goede muziek, goede sfeer, gewoon altijd een feestje! :)
Dimi Van Langenhoven
· June 9, 2013
Zalige muziek en goedkope drank, altijd feest !
Alex Mttx
· June 11, 2013
tepelklemmen aandoen is wel af te raden als het café vol is
Videos
De voorzitter is nat!
20
Posts

Na een drietal maanden RECUPeratie, staan wij vanaf zondag 25 september weer klaar om jullie te voorzien van een frisse start, medemogelijk gemaakt door onze zotte promo's, dikke schijven en jullie gezelschap! Ook trakteren we jullie deze week meermaals op GRATIS VATEN STELLA, hou dus zeker jullie Facebook goed in de gaten!

Zondag vliegen we er stevig in met onze klassieke Appelzatjes aan €2, gecombineerd met flessen Cava aan €8 om het begin van het academiejaar feestelijk in... te zetten!

Maandag laten we jullie kennismaken met één van onze nieuwe aanwinsten namelijk Besos, een tequila flavoured beer dat wij vandaag de deur uit gooien aan €1,2.

Voor het midden van deze feestweek voorzien we jullie op dinsdag van jenever in allerlei nieuwe smaken die jullie naar hartenlust kunnen uitproberen aan €0,70 per shot!

Woensdag gaan we onze roze koeien melken om jullie zwarte vodka-Fristi voor te schotelen aan de spotprijs van €2.

We sluiten de week goed af met onze nieuwe vaste waarde in ons café: Somersby Apple van 't vat aan €1,2!

Van nieuwe vaste waarden gesproken: ook Kasteelbier Rouge zal vanaf nu permanent in onze frigo's staan, en voor onze openingsmaand zetten we dit als suggestie op het vat aan €1,50!
Aangezien we vorig jaar gemerkt hebben dat de temperaturen hier soms zeer hoog kunnen oplopen (zowel letterlijk als figuurlijk), hebben we een GLOEDNIEUWE AIRCONDITIONING geïnstalleerd! Zo kunnen we jullie, naast het frisse bier, van extra verfrissing doen genieten.

De drank staat al koud, de (gratis) vaten staan klaar om aangesloten te worden en we hopen jullie allemaal massaal te kunnen verwelkomen in het leukste café van Leuven (just sayin'), wij hebben er al vast heel veel zin in!!

See More
SEP25
Sep 25, 2016 - Sep 30, 2016RecupLeuven, Belgium
731 people interested

Place to be !! #allinred #gobelgium

No automatic alt text available.
Recup updated their cover photo.
Posts