Photos
Posts

Kërkimi i diturisë është obligim për cdo Mysliman .

Image may contain: text

“Për dy lutje nuk kthehet mbrapsht përgjigjja e tyre, ose rrallë ndodh që të kthehet mbrapsht; lutja gjatë ezanit dhe lutja kur dy palët armike bëhen një trup i vetëm në betejë.”

Njëri nga gjyqtarët më të mirë në botën e futbollit, Mark Clattenburg ka filluar një eksperiencë të re në lindjen e mesme.
indeksonline.net

Me parate e kursyera do të vizitoj Qaben e shenjte

Shpesh kemi dëgjuar barsoleta që nëse e ndalon pirjen e duhanit, me paratë e kursyera mund të realizosh “ëndrrat”.
indeksonline.net

Qeteso shpirtin me KURAN

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Xhamia Mbret
25,639 Views
25,639 Views
Xhamia Mbret was live.

Qeteso shpirtin me KURAN
Xhamia Mbret

Qeteso shpirtin duke degjuar Kuran

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Xhamia Mbret
33,067 Views
33,067 Views
Xhamia Mbret was live.

Qeteso shpirtin duke degjuar Kuran

Xhamia Mbret

Keta jane njerezit qe do qendrojne prane Profetit ne Diten e Gjykimit

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Xhamia Mbret
27,876 Views
27,876 Views
Xhamia Mbret was live.

Keta jane njerezit qe do qendrojne prane Profetit ne Diten e Gjykimit

Xhamia Mbret

Përdhoset flamuri kombetar dhe ai shtetrorë ne meshen e Katedrales ne Prishtine. Ku jane mediat te bejne lajm!?? Apo lajmet sulmuese vlejne vetem kunder muslimaneve!?

Image may contain: 1 person, standing
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
256,764 Views
256,764 Views
Kur'ani - Mrekullitë e Kur'anit

"Ti hala rus je...." Mulla Osmani vs S. Ramabaja

Kam thane dhe prap po them, se Mulla Osmani eshte penicilin per " patriotat" te cilet e sulmojn Islamin kinse po e mbrojne Kombin!

Ska kili mili me Mulla Osmanin!

Drejtëpërdrejtë nga Arafati

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Xhamia Mbret
99,365 Views
99,365 Views
Xhamia Mbret was live.

Sot ne Arafat

Njoftojmë se namazi i Kurban Bajrami falet ditën e Premte në ora 6:37 në teritorin e Kosovës.

Video

Në mesin e tyre është edhe imami i xhamisë së Rahovecit, Amir Sylka i cili ka kënduar Ezanin në njërën nga xhamitë e Mekës.
indeksonline.net
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
14,597 Views
14,597 Views
Ligjeruesi Islam was live.

Me Hoxhë Elvis Naci
Muaji i Ramazanit
#RITRANSMETIM