Posts

Καλημέρα σας !

Ζαχαρίας, Ζάχαρης, Ζάχαρος, Ζάκι, Ζάκης, Ζαχαρένια, Ζαχάρω, Ζαχαρούλα, Ζαχαρίτσα

Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά !

Χρήσεις θερμικής κουβέρτας :

Διάσταση 100Χ200 : στον καναπέ του σαλονιού σας, για μονό ή παιδικό κρεβάτι, στο camping , στην θάλασσα, στην πεζοπορία, στο κατάστρωμα καραβιού , στην καμπίνα του καραβιού, για ΑμεΑ που κινούνται με αμαξίδιο
Η διάσταση της μονής, πέραν από χρήση στο κρεβάτι, είναι πιο εύχρηστη από την διπλή κουβέρτα (160Χ200) στις εξωτερικές σας δραστηριότητες.

...

Διάσταση 160Χ200 : στο κρεβάτι .Κατάλληλη για κάθε διάσταση κρεβατιού (ακόμα και για διάσταση 200Χ200).Απλά τοποθετήστε την πάνω ή κάτω από το οικιακό σας πάπλωμα/κουβέρτα και αμέσως θα ζεσταθείτε.

Χωρίς χρήση ηλεκτρικού ρεύματος και άσκοπες χρεώσεις,χωρίς καλώδια ή μπαταρίες, χωρίς κινδύνους ανάφλεξης από αστοχία υλικών ή κακής ποιότητας υλικών και με μεγάλη διάρκεια ζωής (minimum 5 έτη) !

Συνολικό βάρος μονής κουβέρτας : 0,850 gr
Συνολικό βάρος διπλής κουβέρτας : 1.450 gr

Τιμή μονής : 37 Ευρώ συν τα μεταφορικά αξίας 7 Ευρώ*
Τιμή διπλής : 55 Ευρώ συν τα μεταφορικά αξίας 7 Ευρώ*

*Τα μεταφορικά ,παραμένουν στην αξία των 7 Ευρώ ,από 1 έως και για 3 τεμάχια παραγγελία, ανεξαρτήτου διάστασης.


https://www.fasmaoe.gr/%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B9%CE%BA…

See More
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΚΟΥΒΕΡΤΑΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ,ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ
fasmaoe.gr
Photos
Reviews
5.0
2 Reviews
Tell people what you think
Eirini Mavri Xaralampidou
· February 27, 2018
εξερετική ποιοτητα
Posts

Για έναν ζεστό ύπνο στο κρεβάτι σας, χωρίς καλώδια, χωρίς κατανάλωση ρεύματος και άρα χρεώσεις ενέργειας και χωρίς πιθανότητες βραχυκυκλώματος ή πρόκληση πυρκαϊάς από αστοχία υλικού ή κακής ποιότητας υλικών.

Θερμική κουβέρτα πολλαπλών χρήσεων "ThermoBlanket " .Για περισσότερες λεπτομέρειες , επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας !

https://www.fasmaoe.gr/%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B9%CE%BA…

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΚΟΥΒΕΡΤΑΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ,ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ
fasmaoe.gr

Θερμική κουβέρτα πολλαπλών χρήσεων, για έναν ζεστό ύπνο και όχι μόνο..!

https://www.fasmaoe.gr/%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B9%CE%BA…

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΚΟΥΒΕΡΤΑΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ,ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ
fasmaoe.gr

Σε λίγες ημέρες αναλυτικές λεπτομέρειες !

https://www.fasmaoe.gr/%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B9%CE%BA…

Καινοτόμα θερμική κουβέρτα , η κατασκευή της οποίας προκαλέι ισοθερμία (ή αυξάνει την θερμοκρασία του σώματος σε καταστάσεις υποθερμίας) κατά την χρήση της και παρ....
fasmaoe.gr

Συντονιζόμαστε...

Image may contain: people sitting and shoes

Στέλνουμε στο παρελθόν τα προβλήματα αντιμετώπισης του κρύου στον ύπνο σας..Σταματάμε τα καλώδια του ρεύματος και τις όποιες καταναλώσεις ρεύματος για να ζεσταθείτε στο κρεβάτι σας..Εξασφαλίζουμε την ΜΗΔΕΝΙΚΗ πιθανότητα ,να πάρετε φωτιά στον ύπνο σας, από κατώτερης ποιότητας προϊόντων ύπνου ή με τον νόμο των πιθανοτήτων και αστοχίας υλικού..

Και όχι μόνο...!

Σας μεταφέρουμε την ζεστασιά του κρεβατιού και στον καναπέ σας..Την μεταφέρουμε στο κάμπινγκ, στην θάλασσα, στο καράβι,...στην αναρρίχηση στο βουνό, στους θυελλώδεις ανέμους,στην βροχή στον παγετό και στο χιόνι..

Σε λίγες μέρες ένα νέο προϊόν, θα είναι διαθέσιμο για εσάς. Και με μια απλή τηλεφωνική παραγγελία, θα έρχεται στην πόρτα σας πανελλαδικά !

Μείνετε συντονισμένοι !

See More

Και αγορές online!
https://caressprotection.blogspot.gr/

Προστατευτικό στρώματος, αδιάβροχο
caressprotection.blogspot.com

Συμβουλή : το "φθηνό" προϊόν , κοστίζει πολύ περισσότερο από το υποτιθέμενο "ακριβό" προϊόν , διότι το φθηνό το αγοράζεις δύο και τρεις φορές..

Καλημέρα και καλή Μεγάλη Εβδομάδα..

No automatic alt text available.
Από 01/03/2015 και μέχρι 01/05/2015 , για κάθε αγορά στρώματος ύπνου , μειώνουμε τις τιμές κατά 25% και σας προσφέρουμε δωρεάν ενα αδιάβροχο προστατευτικό στρώματος , καθώς και δύο ανατομικά μαξιλάρια ύπνου, διάστασης 50Χ70.
fasmaoe.gr

Καλή σας ημέρα!
Η ανανεωμένη ιστοσελίδα μας είναι γεγονός!

Ύπνος... η μόνη ιδιωτική σας στιγμή που βρίσκεστε μόνοι, με τον εαυτό σας...
fasmaoe.gr
FASMA OE updated their cover photo.
Image may contain: text

Καλημέρα σας με ευχές για ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!Χρόνια πολλά σε...Άγγελος, Αγγελής, Αγγελική, Αντζελα, Ατζελα, Αντζυ, Αγγέλα, Αγγέλλω, Αγγελίνα, Αγγελικούλα, Κούλα, Γαβριέλα, Γαβρίλα, Γαβριηλίτσα, Γαβριλίτσα, Αραβέλα, Γαβριήλ, Γαβρίλος, Γαβρίλης, Ευστρατία, Μεταξία, Μεταξούλα, Ταξούλα, Μεταξένια, Ματίνα, Μιχαέλα, Μιχαέλλα, Μιχαήλα, Μιχαηλίτσα, Μιχαλίτσα, Μισέλ, Μιχαλία, Μιχαήλ, Μιχάλης, Μιχαλός, Μιχαλιός, Μιχαλάκης, Μίχος, Μιχελής, Μιχαηλός, Ραφαήλ, Ραφαήλος, Ραφαέλος, Ραφαέλα, Ραφαήλα, Ταξιάρχης, Σταμάτιος, Σταμάτης, Στάμος, Σταμούλης, Σταμέλος, Σταμέλης, Σταμελάς, Σταματία, Σταματίνα, Σταμάτα, Μάτα, Ματούλα, Σταμέλα, Σταμούλα, Ματίνα, Σταματή, Μάτω, Σταματέλλα, Στρατηγός, Στρατηγούλα, Στρατής !!!Να είστε όλοι καλά και πάνω απόλα με υγεία !!!!

Image may contain: flower and text