Posts

Sziasztok, indul a szezon! Kajakkal, kenuval, 6 helyszínen több, mint 15 féle túra, hetente kettő, a párórás bemelegítő túrától a többnapos felfedezésig, itt a teljes kínálat. Jelöld be, mi érdekel, és írjuk a részleteket!

Ez itt egy Túraválogató. Melyik túráról szeretnél többet megtudni, mielőtt jelentkezel? A Felfedezők második szezonja elég izgalmasnak ígérkezik. Kiscsoportos túráink között a kezdő vizenjárók, a nagy visszatérők és a haladó felfedezők is találnak 100%-os kikapcsolódást ...
Felfedezők - Explorers updated their cover photo.
Image may contain: outdoor
Reviews
5.0
14 Reviews
Tell people what you think
Nevenka Grceva
· July 4, 2017
We had a super exciting & fun team retreat canoeing with Explorers from Visegrad to Dunabogdany. Every detail was thought through and planned well and effortlessly executed. Being on water was thrill...ing and felt safe. We discovered some gorgeous bits of nature and the micro Hungarian Riviera. We ended the day by the river, sipping rose and enjoying home cooked gulyas. We'll be back for more! See More
Anita Komuves
· August 14, 2017
The Explorers team was very professional, they organized everything very well, they kept us safe and made the tour a lot of fun!
Marianna Nagy
· August 27, 2017
Szuper kenutúrán vettünk részt a Szigetközben a Felfedezőkkel! Kellően kalandos, de teljesen biztonságos, élményekben és gyönyörű természeti látnivalókban egyaránt gazdag hétvége volt. Bátran ajánlom ...kamasz gyerekes családoknak is. A jó hangulat, a profi szervezés, valamint a biztonságos felszerelés garantált a Felfedezőkkel! See More
Enikő Üveges
· September 24, 2017
Szenzacios turan vettunk reszt a Felfedezokkel a gemenci erdoben! Kis, bensoseges csapat, profi turavezetes, szuper szervezes as vadiuj felszereles. Feledhetetlen elmenyekkel gazdagodtunk, mi den tulz...as nelkul. Koszonjuk! See More
Kiss Veronika
· August 14, 2017
Csodaszép környezetben megtartott, izgalmas kalandozásban volt részem a Szigetközben az Explorers-sel, akikkel teljes biztonságban éreztem magam a vízen (és a szárazföldön egyaránt). :-) A túra során ...volt kihívás, gyönyörű táj, erős sodrás és tiszta vizű tó, izommunka és pihenés, sok nevetés és beszélgetés. Köszönöm szépen az élményt! See More
Regina Pásztorné Balog
· August 15, 2017
Jo szivvel ajanlom Mindenkinek ♡ Kicsinek es nagynak egyarant! Koszi az elmenyt :)
Videos
Balog Tibi túravezetőnk a New York, Berlin, Boston, Firenze és többtucat más maratonfutásáról adott elő az Utazás Kiállításon szombaton. Hajrá Tibi, hajrá Felfedezők.
6
A ma esti túrán az alkonyat fogadott, aztán a Gemenci Erdő sötétje volt a társunk és a holdvilág vezetett vissza a Fekete Gólya Pihenőházhoz.
4
Három túra a Gemenci Erdő mentén. Hősiesen korán fitten-frissen már reggel nyolckor vízen voltunk. A hőség miatt reggeli és délutáni túrákat terveztünk. Ma a Vén Dunán hódvárat néztünk, strandoltunk, aranyat mostunk és többet hallottunk az Erdőről Barkuti Balázs "Gemencológustól", mint amit meg tudtunk jegyezni. Délután a nagy Dunán kezdünk és jövünk le a Rezéti Dunán...de a vége szerintem gyors lesz, mert vár minket a bográcsolt vacsoraaa!!
7
Photos
Posts

Nem akarunk dicsekedni...de így kampányidőszakban lenne pár érvünk, hogy minket válasszatok: bemelegítő kajaktúra a Szigetközben, vadiúj tengeri kajakokkal, április 15-én! Itt tudsz jelentkezni: docs.google.com/…/1FAIpQLSdwJzP1zXgaMgkokQlbBl8jf1…/viewform

Image may contain: outdoor

Ez egy jó alapos Gemenci Erdő kenutúra: szombaton bejárjuk a Duna helyi ágait-bogait: pl. Nagy Duna, Szeremlei Duna, Sugovica, Grébec-holtág, a Móric-Duna vagy éppen a Simon-Duna. Sok a lehetőség és reggeltől estig a vízen leszünk. Este közös bográcsolással zárjuk a Felfedezést. Vasárnap hajnali túrával folytatjuk, meglessük az ébredő vadont, majd reggeli és folytatjuk az utat ebédig, kiszállunk, kifújjuk magunkat és kora délutánra visszaérünk Dunafürdőre.
WE WILL BE ON THE WATER ALL DAY SATURDAY EXPLORING THE HOOKS AND NOOKS OF THE LOCAL WATERS. DEPENDING ON WATER LEVELS, WE WILL VISIT SOME OF THE FOLLOWING: THE GREATER DANUBE, THE SUGOVICA RIVER, THE SZEREMLEI, GRÉBEC, MÓRIC OR SIMON DANUBE SIDE STREAMS. WE WILL CELEBRATE THE DAY WITH A JOINT COOKOUT AT THE FEKETE GÓLYA MOTEL.

Túrakajakkal azért más a Szigetköz! Közelebb van a víz, azonnal reagálsz, fordulsz, irányt váltasz - 100%-ig a saját urad vagy! A Szigetköz északi részérő indulva bejárjuk a legszélesebbtől a legkeskenyebb és eldugottabb viziutakat, lopakodunk és versengünk, kikötünk, pihenünk, dumálunk a kenusokkal - aztán jól otthagyjuk őket

APR15
Sun 11:00 AM UTC+02Vadvíz Kemping és CsónakhzDunakiliti, Hungary
2 people interested

Ez a Tavaszi Nagy Dunakanyar Kenutúra II. azoknak szól, akik lemaradtak vagy taktikusan a még melegebb időt várták április elején. Ez a Grand Tour a hatalmas terekről, a Folyó átevezéséről, a meredek hegyfalakról, a szokatlan nézőpontokról és persze a túravezetők és vendégeink varázsos társaságáról szól. Isteni ebéddel a Forgóban. Családos kaland vagy egyéni próbatétel, ezt az élményt ne hagyd ki!

Ilyen a Szigetköz az idelátogatók előtt, amikor még csak a hódok és a vizimadarak lakják. Nincs tábortűz, nincs sok horgász, nincsenek iskolás csoportok - de van csend, van virágzás, van madárcsicsergés - és vagyunk mi Fedezd fel magadnak.

Ha tengeri kajakkal mész, a Megyeri híd alatt is Discovery a feeling Gyere velünk, válassz túrát :

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSc7oSPy4ljivGA6_X…/viewform

Hódok rágják a fatuskótodat! (Ne félj ország, nem lesz baj.)
444.hu|By Magyari Péter

Egyáltalán nem adjuk fel! Kajaktúra a Héviz patakon március 24-én. Mi ott leszünk Még négy helyünk van. Itt tudsz jelentkezni:
docs.google.com/…/1FAIpQLSepM_BWkzS1rkuqNK5fGiPXDe…/viewform

Image may contain: car, snow and outdoor

Erős kezdés! Az évad első túráján mindjárt a teljes Dunakanyart járjuk be Pilismaróttól a meredek Börzsöny-parti sziklák mentén Visegrádon át Dunabogdányig, ahol a Forgó ízei várnak. A Tavasz varázsa, felfedezés, családi kaland a vizen, biztonságban a Felfedezőkkel. Kb. 3 óra a vizen, új kenukban.

Olyan sokféle túránk lesz, hogy csináltunk egy 2018-as Túraválogatót, ami segít eligazodni. Fel tudod építeni a szezont a kezdő túráktól a haladóig, kelettől nyugatig stb. Klikkelj magadnak még több infót, és küldjük!

Ez itt egy Túraválogató. Melyik túráról szeretnél többet megtudni, mielőtt jelentkezel? A Felfedezők második szezonja elég izgalmasnak ígérkezik. Kiscsoportos túráink között a kezdő vizenjárók, a nagy visszatérők és a haladó felfedezők is találnak 100%-os kikapcsolódást ...
docs.google.com

Vadiúj tengeri kajakjaink érkeztek! Nagyon szépek és szuperek. Készüljünk együtt a szezonra: Tavaszi kajaktúra a Hévíz patakon. Március 24-én. (Forró tea azért lesz nálunk.) Ha akarod, hozunk-viszünk az Explorers Expresszel (VW Transporter). Menő lesz, gyertek! Jelentkezni itt:

Ez a fenti túra JELENTKEZÉSI LAPJA. Kérjük, hogy töltsd ki minden résztvevőre, hogy tudjuk, mire készüljünk. THIS IS THE APPLICATION FORM FOR THE TOUR ABOVE. PLEASE FILL OUT FOR EACH PARTICIPANT. Itt a terv: Táv/Distance : 9.8 km Nehézség/Difficulty: Kezdő vagy haladó kajakosoknak is ...
docs.google.com

A Tavasz illata, egy vadonatúj tengeri kajak, egy bevállalós csapat, bónusz thermálvíz... Elindulunk márc. 24. szombaton. Gyere Te is Jelentkezni itt: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSepM_BWkzS1rkuqNK…/viewform

No automatic alt text available.
Felfedezők - Explorers shared Csaba Tárnai's postfeeling excited.

"Szárazföldi partnerünk" a Top Túra legfrissebb túrája megint igazi felfedezéseket tartogat! Szerettel ajánljuk figyelmetekbe! Keressétek Csabát, a túravezetőt.

APR8
Sun 7:00 AM UTC+02Ipolytarnóci ŐsmaradványokIpolytarnóc, Hungary
24 people interested

Kajakavatás és szezonpróba a Hévíz-patakon, gőzölgő vízen indulva végigtekergünk a Festeticsek volt birtokain, tavirózsa-csodálás és forró tea - ha akarod elviszünk Budapestről és vissza kisbuszunkkal, az EXPLORERS EXPRESSZ-szel. Itt jelentkezhetsz, amíg van hely!

Balog Tibi túravezetőnk a New York, Berlin, Boston, Firenze és többtucat más maratonfutásáról adott elő az Utazás Kiállításon szombaton. Hajrá Tibi, hajrá Felfedezők.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
145 Views
145 Views